Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
gde bre idem, aj prosvetli me? jesi yebo neshto skoro? neshto si mi chudan!Ako te nervbira sto onda ides. Sedi bre kuci sa detetom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde bre idem, aj prosvetli me? jesi yebo neshto skoro? neshto si mi chudan!Ako te nervbira sto onda ides. Sedi bre kuci sa detetom.
pa ako ostanem kuci sigurno necu chekati Novu, tj necu biti budna u ponoc.
a ti Miki?da..nervira me to..kao da mi je jedini dan zzivota i moram da spucam silne pare da bih bila sa nekim klincima retardima u nekom klubu ili ne daj Bozze u restoranu
Ne gledam tv u inat RTS-u![]()
apsolutno se slazem, ja cu novu godinu cekati na LJIs-u
gde bre idem, aj prosvetli me? jesi yebo neshto skoro? neshto si mi chudan!
sa starim drustvom, nismo se vidjeli...dugo
fb kontakt se ne racuna, ni za to nas nije bilo volja nesto
a gdje
stvarno ne znam, zapravo nije ni vazno, samo dok smo na gomili
postoje još programa i anala, sem rts-a, znaš
Eto i ja.
Da li i vas nerviraju sve te reklame zadnjih mesec dana u kojima vas pozivaju i prozivaju, sve u vezi te Nove godine?
Pa ti si otvorila temu o tome da diskutujemo. Joj kako si glupa, bwe.pa boli me isto k'o i tebe! shta tebe boli kurazz shta cu ja da radim posle 21h? ybt stvarno si kao baba!
A sto me mrzis?ok, pushi kurazz, mrzim te..idesh mi na picckin zzivac, odvatno shovinistichko yebeno gov,no koje drka kurazz na ovom forumu, a rado bih ga primio u boolju!! **** off!!
ok, pushi kurazz, mrzim te..idesh mi na picckin zzivac, odvatno shovinistichko yebeno gov,no koje drka kurazz na ovom forumu, a rado bih ga primio u boolju!! **** off!!
jel ti to meni ?hmmm
verovatno crni bik u novom sadu, pa izba
Radije bi j.ebo Zokija u bulju nego nju prljavusu.interesantno .... pa zasto se ne cujete ,pocnete privatno da se druzite ,da joj ostvaris snove jednom![]()
Radije bi j.ebo Zokija u bulju nego nju prljavusu.
ja sam cuo da se zoki ebe ko sexualni manijak
ipak moras priznati da hepi ima solidnu zadnjicu ,ok mozda je trosna ali dobro izgleda![]()