Isus je supermen, a jadarit je kriptonit?

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hm337

Elita
Poruka
22.370
mislim vidimo šta se ovih dana dešava sa Jadaritom...svi zapadni političari su zalegli da se rudari...cela duboka država...EU sklapa sa nama sporazum o rudarenju jadarita...kad je EU sklopila strateški sporazum sa ijednom zemljom o rudarenju bilo čega? nikad...ovo ne rade sigurno zbog litijuma...nešto mnogo važnije se krije iza toga....

navodno jadarit je mineral koji se pokazao najpogodnijim za izradu bionanotehnologije tj. čipova koji povezuju organsku materiju sa elektronskom tehnologijom

kakve to veze ima sa religijom?

navedena osobina čini jadarit kandidatom broj jedan za izradu čipa koji će biti žig zveri

zanimljivo je da jadarit ima formulu koja je skoro identična onoj koju ima kriptonit u filmu povratak supermena
ako shvatimo da je jedini supermen u stvarnom životu bio Isus da li nam film povratak supermena odaje strategiju Satane da se porazi Isus? zašto bi Satana otkrivao takve tajne u filmovima? zato što voli da se ruga ljudima, da im kaže plan unapred znajući da ljudi neće ukapirati...

mi imamo jednu zagonetku datu u Bibliji...drvo poznavanja dobra i zla nasuprot drveta života...prvo vodi u smrt drugo daje život...kao što sam već objašnjavao drvo poznavanja dobra i zla je formalni moral zasnovan na egoizmu...drvo života je obožavanje života, ljubav prema životu tj. Bogu...Isus za sebe kaže da je put, život i istina i da je hleb života...u svakom čoveku paralelno rastu ova dva drveta...egoizam ( gordost) i ljubav..kaže se u Bibliji da je plod drveta poznavanja dobra i zla jabuka...ja buka je "ja ja ja ja buka" tj. egoizam

Isus kaže carstvo nebesko je kao drvo koje raste u nama iz najmanjeg semena...to je drvo života po meni...on je sejač koji je posejao to seme...

šta je cilj Satane? kako može da pobedi Isusa i napravi ovo svojom planetom? tako što će da uništi drvo života u svakom živom čoveku..
čip baziran na jadaritu tj. kriptonitu je sredstvo za to....
kada čovek primi taj čip nestaće drvo života u njemu tj. izgubiće čovek svaku sposobnost za ljubav..imaće umesto toga samo gordost tj. ja ja ja...zato se Jadar i zove tako to je Satanin dar za vaše JA...JA DAR

ako Satana uspe da čipuje svakog niko sa drvom života u sebi neće opstati na Zemlji kada se Isus bude vratio...zato će hrišćani i svi koji odbiju čip biti progonjeni i pogubljivani odsecanjem glava...

bojiim se da ulazimo u ta vremena...čip kakav im je potreban je nadohvat ruke...imaće ga uskoro...pre toga neophodno je napraviti haos kao što sada rade ratovima u Ukrajini i Izraelu i da to preraste u svetski sukob...onda će nas naplašiti mini nuklearnim ratom, krahom ekonomije i glađu da bi prihvatili novi svetski poredak na čijem će čelu biti neko kome svi moraju da se zakunu na vernost i prime čip kao dokaz vernosti...

šta mislite o tome?

muslimani i satanisti bi mogli da budu iskorišćeni kao glavna vojska Satane...zašto to mislim? samo su oni dovoljno fanatični da odsecaju glave ljudima koji ne prime žig..Muslimanima se zato mora dati da postanu brojni u svakoj državi (zato je Soroš migrantima plaćao put u Evropu a ne u mnogo bliže bogate islamske zemlje) ili čak da pobede u svetskom ratu a Antihrist zato mora biti ujedno i islamski mesija...

broj 666 kao što znamo nije samo broj
1721765893193.png

svetsku globalističku diktaturu mora da predvodi neko ko će igrati ulogu mesije da bi ljudi u sred sveopšteg haosa (red iz haosa je glavno načelo duboke države) verovali da će ih on spasiti.... dakle on mora biti prepoznat od muslimana kao Mahdi ..

evo jednog kandidata
https://www.youtube.com/@TheMahdiHasAppeared
zapazite da na ovom youtube kanalu ima masa ljudi koji mu se zaklinju na vernost..u pitanju je opasan kult čak i u slučaju da lik nije Antihrist

kako sam ga našao? slučajno sam naleteo na jedan njegov video..youtube mi ga je izbacio u predlozima...tip nastupa kao da otkriva velike tajne islama i Biblije i života i ima objašnjenje za sve.....iako sam bio svestan da manipuiše prilično u interpretaciji ipak.tokom i neposredno posle gledanja tog videa osećao sam neobičan mir,a danima posle toga osećao sam se potpuno depresivno i smlaćeno ali sam izdržao da ne otvorim ponovo neki njegov video... ako je on dobio ulogu Mahdija onda mu je dato da izaziva zavisnost od njega u ljudima da imaju mir samo kad njega slušaju i gledaju a da izgube mir kad nisu u kontaktu sa njim preko gledanja i slušanja njega...

ne znam da li je on Antihrist, isuviše mi je slab za tu ulogu ipak ako je on taj koji je dobio ulogu Antihrista onda su zadnja vremena praktično počela...lik za sad ima na youtubu svega 50k pratilaca

Poslednja izmena:
To bi bilo previše jednostavno. Žig zveri je ego. Ono što je lažno u tebi.
žig zveri je pobeda ega nad srcem...pobeda drveta poznavanja dobra i zla nad drvetom života.....ono što ja izlažem kao moguću opciju u ova dva posta gore je prisilna pobeda ega nad srcem uz pomoć prisilnog čipovanja...nije fer...ali život nije fer

zanimljivo je kad dođu žeteoci o kojima Isus priča da na kraju odvajaju žito od kukolja da li je to odvajanje unutar jedne ličnosti ega od srca te onda svako sa bar malo srca zadobija carstvo ili je to da na kraju u vreme žetve svako je ili srce ili ego tj. odabrao stranu između dobra i zla..ja sam uvek za ispravno smatrao prvo objašnjenje ali scenario iz gornja dva posta govori o drugoj opciji a i Isus kad objašnjava govori o drugoj opciji...

Narod ionako prihvata da zivi na rubu egzistencije vec 20 godina, i varka se da je sve bolje, a ako je bolje sto ne ide kod lekara.....
Treba svuda platiti povecu svotu koju onda nece imati odakle da potegne...

Kad bi za svaki problem koji postoji odlazili kod lekara, bili bi zdraviji , ali ne bi spojili do kraja meseca vecina zitelja Srbije..
Osim ako nemaju poznanika koji radi u drzavnoj....tada sve ovo ne vazi i vazi pravilo nesto ti fali , odmah kod lekara....cisto da se zna kome je zdravstvo namenjeno..

A da , lazem, naravno da svi mogu kod lekara..to je opste poznato , ne znam odakle mi to da moraju privatno...

muslimani i satanisti bi mogli da budu iskorišćeni kao glavna vojska Satane...zašto to mislim? samo su oni dovoljno fanatični da odsecaju glave ljudima koji ne prime žig..Muslimanima se zato mora dati da postanu brojni u svakoj državi (zato je Soroš migrantima plaćao put u Evropu a ne u mnogo bliže bogate islamske zemlje) ili čak da pobede u svetskom ratu a Antihrist zato mora biti ujedno i islamski mesija...

broj 666 kao što znamo nije samo broj
Pogledajte prilog 1583936

svetsku globalističku diktaturu mora da predvodi neko ko će igrati ulogu mesije da bi ljudi u sred sveopšteg haosa (red iz haosa je glavno načelo duboke države) verovali da će ih on spasiti.... dakle on mora biti prepoznat od muslimana kao Mahdi ..

evo jednog kandidata
https://www.youtube.com/@TheMahdiHasAppeared
zapazite da na ovom youtube kanalu ima masa ljudi koji mu se zaklinju na vernost..u pitanju je opasan kult čak i u slučaju da lik nije Antihrist

kako sam ga našao? slučajno sam naleteo na jedan njegov video..youtube mi ga je izbacio u predlozima...tip nastupa kao da otkriva velike tajne islama i Biblije i života i ima objašnjenje za sve.....iako sam bio svestan da manipuiše prilično u interpretaciji ipak.tokom i neposredno posle gledanja tog videa osećao sam neobičan mir,a danima posle toga osećao sam se potpuno depresivno i smlaćeno ali sam izdržao da ne otvorim ponovo neki njegov video... ako je on dobio ulogu Mahdija onda mu je dato da izaziva zavisnost od njega u ljudima da imaju mir samo kad njega slušaju i gledaju a da izgube mir kad nisu u kontaktu sa njim preko gledanja i slušanja njega...

ne znam da li je on Antihrist, isuviše mi je slab za tu ulogu ipak ako je on taj koji je dobio ulogu Antihrista onda su zadnja vremena praktično počela...lik za sad ima na youtubu svega 50k pratilaca
sad procitah, pominje se neki Soros................!!!! ko bese to?

narod snom mrtvijem spava...neće biti kritične mase da se spreči rudarenje jadarita...trebalo bi milion ljudi na ulici a za to nema energije u narodu...ispiranje mozga i uspavljivanje bunta je uveliko u toku preko mejnstrim

Dizte se Ljydi ali protiv ljudi.Horizonalna linija.Ko moze da digne ljude protiv ljudi osim satane.
Oces li naci smisao zivota ako sredis onoga koji je za kopanje jadarita zlata bakra uglja gasa nafre.

Back