ISTRAŽIVANJE AGENCIJE FAKTOR PLUS: Da su u nedelju izbori za SNS bi glasalo 55, 1 ods

Informator je dobra hartija isključivo za reciklažu

Da nije toliko pogan ja bih tog Informatora za guzobris upotrebio, ali neću - smeće pripada smeću ...

- - - - - - - - - -

https://informer.rs/vesti/politika/...-glasalo-55-1-odsto-glasaca-ostali-daleko-iza

Господин Сергеј помоћу државе до цензуса.

Kako to zvuči pogano …. Razvratna adžuvančina i raspala narkomančina, bre, nikada ne može gospodin da postane

Znamo za tu legitimnost i taj legalitet...

Od 27.55% prave 55.1% ....

Ma stvar je prosta da prostija ne može biti...
To kad pitaju gradjane na pijaci nadju one što su postavili kartonske kutije bez dozvole
Pa sad da ih komunalna ne otera kažu da bi glasali za SNS
iako su zbog SNS-a postavili kutiju bez dozvole

То је то, и тако ће бити, све док се опозиција не окрене интересима народа, уместо својим, личним и парцијалним.

Pa svi su oni okrenuti interesima i ka resursima, ali od naroda !

Ja znam kako će se ponašati i kakav če biti neki tiranin Đilas ili tiranin Trifunović.

- - -
Ne postoji dobra i loša vlast - sve su loše !

Postoji dobra ili loša kontrola vlasti.

Kod nas su nerazvijene, a sada i uništene institucije, pa ne može postojati dobra kontrola vlasti.

Dakle novo uređenje treba uspostaviti !

https://informer.rs/vesti/politika/...-glasalo-55-1-odsto-glasaca-ostali-daleko-iza

Cenzus bi prešli i Savez za Srbiju, koji bi podržalo 12,2 odsto glasača, Socijalistička partija Srbije sa deset odsto glasova, kao i Pokret slobodnih građana sa pet odsto podrške.

Господин Сергеј помоћу државе до цензуса.

Јаа верујем да је ово близу истине. Ово су људи који бескрајно верују у месију. Шта год да учини они верују да је то најбоље могуће. Моћ медијске манипулације је невероватна. У оба смера.
Први, АВ је бог!
Други, сви су исти.
Покажем комшији неку Вучићеву лаж а он "а други нису лагали". Енде!

SNS pobedjuje Srbija se prazni...

rado-srbin-ide-u-evropu.jpg

Јаа верујем да је ово близу истине. Ово су људи који бескрајно верују у месију. Шта год да учини они верују да је то најбоље могуће. Моћ медијске манипулације је невероватна. У оба смера.
Први, АВ је бог!
Други, сви су исти.
Покажем комшији неку Вучићеву лаж а он "а други нису лагали". Енде!

Blizu istine?

Saberi...to bi značilo da aktuelna vlada uživa preko 71 odsto podrške!

:lol:

Back