Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al su te negde nagazili !! ako, ako...![]()
Koja je najjaca partija medju opredeljenim biracima po istrazivanju?
Ne znam Mingov djede, kaži ti.![]()
Sta ti mislis?
Ja mislim što i TI,
ali dolazi vreme (brzo bre nešto dođe ...),
kad će u stvari neopredeljeni da kažu svoju reč,
a vala, dosta je i bilo ćutanja.
kada je bal neka je bal -ali da smo načisto svesni šta i kakva je onda dalja sudbina ove zemlje i svih njenih stanovnika -tj barem onih koji posle tog referenduma ostanu ovde
Za koga bi mogli da se opredele?!![]()
pa vidi, moraće situacija da bude ko u vreme partizana ...,
šta bude iznedrila ulica ... to je,
ali veruj, šta god, bolje od svega poznatog ...
šta bude iznedrila ulica ... to je,
ali veruj, šta god, bolje od svega poznatog ...
Значи - ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ВЛАДАЈУЋЕ СТРУКТУРЕ ОСВЕСТЕ ДОК ЈОШ ИМАЈУ ВРЕМЕНА - ВЕЋ СЕ ПРАВЕ БЛЕСАВИ ЗА СВОЈА ОБЕЋАЊА ДАТА У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ - НЕМОЈ ДА ИХ НАРОД МОТКАМА ПОТСЕЋА.......
Kakva je onda dalja sudbina ove zemlje i svih njenih stanovnika? Duplo golo... Kakva bi inace bila, sa referendumom, ili bez?!
_nobody_
ja samo kažem da treba da se zna , ja bih potom organizovao i referendum o vojvodini da se jednom pa zauvek reši i to pitanje gde će stanovnici vojvodine da odluče šta i kako dalje
Neka bude referendum kakav hoce, samo da ne bude to samo jos jedno opravdanje za nerad i zabadanje glave u pesak. Neka bude referendum sta da se uradi. Da bude pitanje prosto... "hocete li ovo ili ono". I da se kaze da ce to da bude politika iducih 50 godina.
Pa jeste, iznedrila ulica 5. oktobar, bolje od svega poznatog...
_nobody_