Истраживање: 59 одсто грађана бира Косово пре ЕУ

Al su te negde nagazili !! ako, ako...:ok:

Bane, mene nagazili ....? Mene niko gore nije nagazio od ds-a koji je unazadio državu za narednih 20 godina ali,

njih bi se mi rešili još 2008. da nije šuštalo u Beogradu u noći drugog kruga ..... e to ... neće im zaboravim.

Ne zbog kinte, nego zbog izgubljene 4 godine.

kada je bal neka je bal -ali da smo načisto svesni šta i kakva je onda dalja sudbina ove zemlje i svih njenih stanovnika -tj barem onih koji posle tog referenduma ostanu ovde

Kakva je onda dalja sudbina ove zemlje i svih njenih stanovnika? Duplo golo... Kakva bi inace bila, sa referendumom, ili bez?! :whistling:

_nobody_

Значи - ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ВЛАДАЈУЋЕ СТРУКТУРЕ ОСВЕСТЕ ДОК ЈОШ ИМАЈУ ВРЕМЕНА - ВЕЋ СЕ ПРАВЕ БЛЕСАВИ ЗА СВОЈА ОБЕЋАЊА ДАТА У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ - НЕМОЈ ДА ИХ НАРОД МОТКАМА ПОТСЕЋА.......

Mozes odmah da se hvatas motke jer je SNS dobro pronemacka stranka, sto moze meni da odgovara, ali tebi sigurno ne :mrgreen:

Kakva je onda dalja sudbina ove zemlje i svih njenih stanovnika? Duplo golo... Kakva bi inace bila, sa referendumom, ili bez?! :whistling:

_nobody_

Neka bude referendum kakav hoce, samo da ne bude to samo jos jedno opravdanje za nerad i zabadanje glave u pesak. Neka bude referendum sta da se uradi. Da bude pitanje prosto... "hocete li ovo ili ono". I da se kaze da ce to da bude politika iducih 50 godina.

Neka bude referendum kakav hoce, samo da ne bude to samo jos jedno opravdanje za nerad i zabadanje glave u pesak. Neka bude referendum sta da se uradi. Da bude pitanje prosto... "hocete li ovo ili ono". I da se kaze da ce to da bude politika iducih 50 godina.

Pa, mi bi sastavili to pitanje za 10 sekundi, kao da je to neka mudrost. Ko ne shvata državni interes Srbije, juče se rodio.

Back