Istraživali smo: Da li je Srpkinjama novac najvažniji pri izboru partnera? (VIDEO)

ako cemo rangirati, intuicija je mnogo vrednija osobina od racionalnosti, ma kako je definisali
ako definises intuiciju kao -naslucivanje-, kao nekakavu vezu sa metafizickom ili inom -sustinom- jasno je da nema znacajni je osobine od ove |idealisti|
ako je definises kao "precicu" , skracenicu, dakle preskocenih n koraka u logickom sledu, koji vode tacnom konacnom rezultatu |materijalisti| , opet je to najvrednija osobina koju ljudsko bice moze posedovati.
kad je neko +intuitivni genij+ dalje nema

Znači po tvome ženske su u logičnom razmišljanju daleko iznad muškaraca i li si htela nešto drugo da kažeš? :D

- - - - - - - - - -

Ne bi se ovde slozio, ne zele one perspektivne jer da je to tako najpreduzimljiviji mladji muskarci, studenti za koje se moze pretpostaviti da ce imati solidan posao i kakvu takvu perspektivu bili bi na meti a nisu. Znaju one vrlo dobro da je u Srbiji sve neizvesno i drugacija pravila vaze nego na Zapadu pa zato traze konkretno, da neko trenutno ima, vodi ih na putovanja, trosi na njih itd
Od toga retko koja je imuna.

"Perspektivan mladi muškarac, za koga se može pretpostaviti da će imati solidan posao i kakvu takvu perspektivu" nije isto što i snalažljiv muškarac, koji ima tvrd stav, na koji se žena može osloniti, muškarac koji upotrebljuje svoj razum.

- - - - - - - - - -

moze pogresiti, ali retko
prednost je sto je sveobuhvatnija i dalekometnija od racia i neuporedivo brza
naravno da su najbolje kombinovane, ali ti si ovde potcenjivao intuiciju, a ja smatram da je intuicija (obe definicije) najvrednija ljudska osobina (bilo da je' bozija cestica' ili genatski preneseno znanje)
to sto potcenjujes zenski potencijal znaci da ti tako vise odgovara. ne zelis da primetis pametne zene. babi se snilo sta joj je milo.
zatvaras jedna vrata jer ne mozes podneti ono sto intuitivno znas da se nalazi iza.
muskarac koga kastrira zenska pamet,intuicija, potencijal i treba da bude kastriran (da ne ostavlja los genetski materijal)ovi drugi se raduju boljoj zivotnoj saputnici.
valjda treba da se osetis jaci i ponosniji ako imas pametnu zenu, a ne kastriran...stvarno ja vas ne kapiram

To je ono zdravo žensko razmišljanje koga ćete vrlo redko čuti od žena.:per:

srpkinjama je novac veoma vazan razlikuju se samo po tome koliko.... tj. cena

nije problem te vrste prostitucije samo u Srbiji, čitam razne forume na engleskom, i mogu ti reći, to je jedan globalni problem, globalni duhovni sunovrat, kukaju i Ameri, i Englezi...ista priča svuda..
kad se radi o braku, i ozbiljnoj vezi, svakoj je to prioritet, i svaka kalkuliše...jedino baš, ako je neki gabor veliki, e onda ne obraća pažnju toliko na društveni status, finansijsku sigurnost bla bla..:))

Kažu da su ruskinje u tome najgore, od navale onih "mail order bride" pa nadalje.
Obično dođu za gasterbajterima koji im služe kao odskočna daska za njihove bogatije poznanike.
Problem je što ne znaju da stanu kad se jednom reše siromaštva, samo idu dalje i dalje... jača kola, veća kuća, viši status.. kako ih već ruska mater odgojila.

Zavisi, ja znam nekoliko njih koji su tamo otisli da rade, jedan moj rodjak se i ozenio tamo i to mogu reci devojkom koju po izgledu je ovde samo mogao da sanja. Po onome sto sam ja cuo dosta su pristupacnija i kulturnije , drugo u Rusiji ima mnogo vise devojaka nego muskaraca i uopste na svetskom nivou zemlje bivseg SSSR-a imaju na svetskom nivou najvecu disproporciju u korist zena. Pored njih jedino jos Portugal ima takvu disproporciju i jos par manjih drzava.

Poslednja izmena:
Zavisi, ja znam nekoliko njih koji su tamo otisli da rade, jedan moj rodjak se i ozenio tamo i to mogu reci devojkom koju po izgledu je ovde samo mogao da sanja. Po onome sto sam ja cuo dosta su pristupacnija i kulturnije , drugo u Rusiji ima mnogo vise devojaka nego muskaraca i uopste na svetskom nivou zemlje bivseg SSSR-a imaju na svetskom nivou najvecu disproporciju u korist zena. Pored njih jedino jos Portugal ima takvu disproporciju i jos par manjih drzava.
Rusi samo šljokaju i neće ništa da rade pa Ruskinje preferiraju strance uključujući i naše momke

Kažu da su ruskinje u tome najgore, od navale onih "mail order bride" pa nadalje.
Obično dođu za gasterbajterima koji im služe kao odskočna daska za njihove bogatije poznanike.
Problem je što ne znaju da stanu kad se jednom reše siromaštva, samo idu dalje i dalje... jača kola, veća kuća, viši status.. kako ih već ruska mater odgojila.

Sloveni su to.. idealni robovi Germanima,Keltima i kompaniji.

U ovom periodu kada se blizi leto a i vec krecu neka kraca putovanja, prosto je neverovatno koliko muskaraca placa letovanja ili te krace puteve devojkama, zenama u zamenu za sex i provod. To je barem u NS veoma izrazen fenomen a devojke sve vise to ocekuju, da za kratko nekoga nadju ko ce im platiti letovanje. Tu izuzetaka nema, znam i obrazovane, na prvi pogled fine i kulturne devojke koje cim vide da tip ima kes i da je spreman da odresi kesu kao som na durdubak se pecaju i skidaju tu fasadu kulturnih , obrazovanih, za javnost cestitih devojaka, kada se vrate ponovo navlace tu masku i prenerazavaju se svega kao svetice.

ahahahaha...očekuje da ima slike sa dečkom...:zcepanje:
jel moguće da postoji ovakva gluperda grandovska...a šta očekivati od žene, koja fura ove vještačke, orlovske kandze...fuj bree...ogavno izgleda...

- - - - - - - - - -

a najkrvavija je, kad izgovara ono mekano "l" , kao što neke Beograđanke pričaju, a kaže da je iz Šapca...buahahahahaha

U ovom periodu kada se blizi leto a i vec krecu neka kraca putovanja, prosto je neverovatno koliko muskaraca placa letovanja ili te krace puteve devojkama, zenama u zamenu za sex i provod. To je barem u NS veoma izrazen fenomen a devojke sve vise to ocekuju, da za kratko nekoga nadju ko ce im platiti letovanje. Tu izuzetaka nema, znam i obrazovane, na prvi pogled fine i kulturne devojke koje cim vide da tip ima kes i da je spreman da odresi kesu kao som na durdubak se pecaju i skidaju tu fasadu kulturnih , obrazovanih, za javnost cestitih devojaka, kada se vrate ponovo navlace tu masku i prenerazavaju se svega kao svetice.

Vidi ti ovaj Novi Sad...:eek:

Jel računaju Budimpeštu kao inostranstvo ili moram baš do Beča da se cimam :ceka: ?

Poslednja izmena:

Back