Istraživali smo: Da li je Srpkinjama novac najvažniji pri izboru partnera? (VIDEO)

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Jos jedan tekst o popularnoj temi novac i zene koji je izazvao veliki broj komentara.

Da li je skroman život danas deplasirana stvar? Da li je ispod časti svojim znanjem i trudom zaraditi skromnu platu i živeti dostojanstveno? Ili je bolje težiti za luksuzom na tuđ račun. Redakcija Super žene istraživala je da li je Srpkinjama danas zaista najvažniji faktor kod muškarca novac.
Svedoci smo da se na našem portalu često na temu "Šta žene najviše cene i vole kod muškaraca“ raspravlja o tome da je to na prvom mestu novac.

]Poslednjih godina, pa čak i decenija mlade devojke sve više traže imućne partnere, kako bi osigurale lagodnu budućnost. Ipak ova pojava nije odlika samo današenjeg vremena.

Ako se prisetimo prošlosti, moramo priznati da je oduvek bilo miraždžiki.

„Današnje devojke 15-20 god imaju takođe miraz na sebi i u sebi, silikoni, da izgleda bolje nego što je majka priroda dala i samim tim ona očekuje povraćaj tog novca, dalje ulaganje“, kaže radijska voditeljka Gorica Nešović.

Događa se apsurd, da i majke forsiraju svoje ćerke da treba da izgledaju po određenom modelu inače ih niko neće hteti. Sistemi vrednosti su poremećeni, najvažnije je biti bogat, a o emocijama više niko ne govori.

„Postoji veliki broj sponzoruša koje uopšte ne reaguju na leptiriće u stomaku, a mogla bih da ispričam jednu anegdotu kad je ćerka Berluskonija pitala- tata šta je to ljubav? On kaže kad ti on pokloni dijamantsku karticu, odvede na doručak u Pariz, pokloni brilijante, a ona je rekla: A leptirići u stomaku? On kaže to su zmislili komunisti da bi mogli da j.... za džabe“, kaže Jelena Tinska za „Super ženu“.

Nije nova izreka: kad besparica zakuca na vrata, ljubav izađe kroz prozor. Ali evidentan je pad morala i pravih vrednosti.

http://superzena.b92.net/veze-i-seks.php?yyyy=2016&mm=04&nav_id=1120789

Vidi se i po ovim pocetnim komentarima i iskustvima da su ona vrlo slicna a razlike samo nijansirane.

Da, to je nažalost tako i sa tim se nije šaliti. Žene itekako gledaju novčanik a njihov materijalizam uglavnom je srazmera njihovoj fizičkoj lepoti. Što je žena lepša to traži više para. Možeš ti na primer da se dopadneš nekoj lepoj devojci ali ako nemaš para ne možeš da makneš od statusa poznanika ili prijateelja. Mislim realno može i bez para ali onda mora da si lep i šarmantan kao Bred Pit. Kod nas je problem to što je došlo do vulgarizacije seksualne slobode u kojem mu žene seksualnu slobodu shatile na način da budu slobodne da jure bogataše. Tako da mi sada ironično imamo više usamljenih nego pre 50 godina. Meni su moji roditelji rekli da u njihovo vreme usamljenost bila retkost i čude se što danas ima toliko usamljenih.
(Aron,
18. april 2016 12:15)

Bio sam klasican srbin koji se grebao od roditelja do svoje 26-27 godine. Ako daju pare ide se na more, ako ne daju sedim kuci. Zenske koje sam muvao su bile prosek jer i ja sam prosek i niti sam ruzan niti sam lep. Kad god bih pokusao nesto sa nekom zgodnom bolje da nisam. Totalna nezainteresovanost za nekoga ko je sa roditeljima i ko uzme auto kad tata sipa gorivo.

Onda je poceo trud i rad nekako da se isplati i da stizu vece pare. Sada zaradjujem odlicno za srpske uslove (1500-1800 evra mesecno). Cak i iste devojke koje sam poznavao ranije sada su "zainteresovane" da cuju nesto o mom poslu i kao da pricaju sa mnom. Sve ih zanima kako resavam probleme u bazi podataka, kako da ne...

Jasno se oseti razlika, ne samo kod zena nego inace, kako te ljudi gledaju i kako komuniciraju sa tobom kada imas 400 evra mesecno i kada imas 1500 mesecno. Ako neko radi u trafici ne znaci da je zivotinja ili nize bice.

Koliko cesto vidim ljude na trafici koji dodju i kazu "Daj mi jedan malboro" bez "dobar dan", "molim vas" i "hvala"... Isti taj ce da prica kao da je sa engleskog dvora kad prica sa nekim iz "vise klase"...

Tako da isto to vazi i za zene i izbor muskaraca. Kao sto jedan moj kolega kaze "Brak je posao"... Ako dobro isposlujes bice i para u zivotu... E sad, kako ziveti sa tim da si prodao/prodala srecu za novac i da nemas ono sto ti dusa/srce zeli to je druga stvar. Verujem da je mnogim ljudima cak i novac sreca. Da moze da pokaze da ima iphone, audi itd...
(majstor,
18. april 2016 16:33)

Imam i ja jednu anegdotu.. Naime, drug koji je sa mnom trenirao košarku stalno se žalio kako nema devojku(tad mu je bilo 22 godine). Ubrzo nakog toga nasledio je bogatstvo od svog pradede iz jedne strane zemlje. Onda je njegova porodica kupila lepu kuću, skup auto i sve što ide uz to. Odmah su devojke počele da se lepe za njega kao ne znam ni ja šta.
Pa onda devojka koja živi u istoj zgradi kao i ja.. Dugo smo se družili, i od normalne i fine devojke, postala je klasična sponzoruša i to uopšte ne krije. Znam mali milion ovakvih primera. Iako većina devojaka želi da nadje partnera koji će joj obezbediti lagodan život, smatram da nisu sve iste.
(Petar,
18. april 2016 12:26)

kad smo raskinuli ona mi je na kraju rekla: nisi me vodio ni jednom na letovanje, nijednom na zimovanje, stalno je problem novac, nikada nemas. A ja sad kazem: novca je bilo sasvim dovoljno ali u datom trenutku nije bilo da je odvedem na letovanje. Proslo je godinu dana od raskida. Neke stvari su se za 360 step promenile, sada bih mogao da je odvedem i na Havaje. Problem je nestrpljivost, sve odmah i na gotovo. Frapirao sam se kad mi je to rekla kad smo raskidali. Prosto nisam mogao da verujem da sam 2,5 godine proveo pored takve devojke a da nisam shvatio da je u stvari takva. To me je najvise zabrinulo. Opet, nekako sam ipak siguran da ima vise devojaka koja su normalne i cene pre svega ljubav i postovanje. A materijalno se vrlo lako stekne ako ima zajednicke volje i zelje. Trcanje za novcem ne vazi samo i za zene..ima i medju muskarcima, i to sve vise. Traze starije i bogate zene, fakticki da mu budu kao druga majka. Jer ga je majka tako razmazila da ne moze u zivotu nista sam. A to je isto strasna greska.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (_papazjanija_, 18. april 2016 12:25)

32 godine imam, zavrsen fax naravno ne radim u struci ali imam posao koji nije za stalno, radim sa strane kada stignem, krupne sam gradje imam malo sala (zimski depozit), nacitan, nisam bahat, normalno i zdravo vaspitan itd itd.

Poslednju vezu sam imao pre 4 godine..ista prica kao sto je neko rekao "nikad me nisi odveo na more" , "nikad mi nisi kupio ovo-ono " i sl. Pojavili su se tipiovi sa poklonima u vidu nakita,iphona i sl sitnica i devojka je jednostavno odlucila da joj je to bitnije.

Posle nje pokusao nesto da nadjem ali boze moj,cast izuzecima, ja nisam nasao dve devojke sa kojima sam mogoa da popricam o necemu. Te ja ne citam knjige, ne znam sta je Queen, ne znam ko je Fredi Merkjuri i sl i osnovne stvari. To su toliko prazne glave koje gledaju samo novac misleci da ce time sto navataju nekog lovatora uspeti u zivotu...

Da li sam ja lud ili je vreme ludo ali mene je majka naucila da su zdravlje i ljubav najvaznije stvari u zivotu.

Kada to imas...imaces i sve ostalo ali izgleda da osim mene niko drugi tako ne gleda stvari
(Lone Ranger,
18. april 2016 15:45)
Evo npr.JA- zgodan sam,pametan i snalazljiv,radim u inostranstvu godinama za svjetske firme i imam primanja nezamisliva za Balkance..u pocetku kad sam dolazio na odmore ovamo sve su me jurile i uglavnom htele da ih vodim na skupa putovanja i trosim na njih,ali bas sve cak i one koje izgledaju fino i cedno a ja sam trazio u njima zenu i buducu suprugu! Onda sam rekao- ne moze zena koja ne radi nista osim da se licka kao vecina u Srbiji da bude pametnija od mene! Tako da sad kad dolazim uglavnom ih ja iskoristavam jer sve padaju na moje pare,odelo i auto a suprugu trazim tamo gde zivim u njemicama,svedjankama,zene koje od 18-te rade i zive same i postuju muskarca
(Boki,
19. april 2016 11:16)
Istinita prica.
Imam prijatelja koji zivi u inostranstvu. Prije nekoliko godina upozna zgodnu djevojku (on blizu 40, ona 3-4 godine mladja). Ona zainteresovana da dodje kod njega, da se uda (bioloski sat kuca). On ima dobar posao u inostransvu, solidno placen. Medjutim on dobije otkaz na poslu (firma u krizi, nije njegova krivica). Ona nakon te lose vijesti pocinje da se hladi da bi nakon 4-5 mjeseci prekinula kontakt sa njim.
Par mjeseci nakon raskida njega zovu iz stare firme da se vrati, firma sad stoji bolje, imace istu platu i sve sto ide uz to. On se vraca na stari posao i tada shvati da mu je sudbina donijela gubitak posla kao svojevrstan test za potencijalnu suprugu. Drago mu je sto je bio ostao bez posla jer inace ne bi znao kako ce se potencijalna supruga ponasati kad dodje do prve krize.
(Lay Off,
19. april 2016 03:43)

Poslednja izmena:
Jel neko pogledao video:
Znaci istrazivanje koje vodi : Super Zena. Sam naziv kaze kakvi istrazivaci mogu da budu....

I tako startuju prvo 3 ruznjikave ciji je odgovor bio pravi medijski - Ugledaju se na starklete, starlete, ove danas starlete (imam utisak da one gledaju vise te starlete nego te sponzorke), onda pitaju jednu krezavu babu, i onda iole lepu devojku koja poluretardirano odgovara : Paaa, trebalo bi da ne bude tako.. paaa. trebalo bi sve iz ljubavi..ovaj... i sledeca scena striptiz baaaaaar!!!!!!! Sodoma i Gamora, tamo gde su te demonske lepe zene, treskaju, djuskaju i uzimaju novac od zlih nevernih muskaraca dok ih kuci cekaju 3 ruznjikave, krezava baba a ona iole lepa zavrsila studije (? & !!!) i otputovala u Egipat na usavrsavanje o trosku firme......

Nije li za istinu potrebno malo vise istrazivanja?

Mislim mogu i ja geja da startujem na ulici i pitam koliko mu je bitna zenska lepota.

Da li je ispod časti svojim znanjem i trudom zaraditi skromnu platu i živeti dostojanstveno?

Nije ispod časti, ali je teško izvodljivo živeti dostojanstveno od onoga što se kod nas smatra skromnom platom. Ne znam, bar meni to ne polazi za rukom, jer kad platim kiriju, račune i školarinu, ostane mi jedva za hranu. Baš i nije dostojanstveno kad moram da kalkulišem da li ću da imam za hranu do kraja meseca. Što me majka nije rodila kao sponzorušu, lakše bi mi bilo. :rida:

Između lovatora i biznismena po splavovima sa svojim kontigentom silikonskih duckface starleta i starleta u pokušaju i večnih studenata internet filozofa nejebičara kojima je omiljena tema o ženama kurvama koje samo hoće pare...postoji ogroman prostor u kojem su muškarci koji rade i manje ili više zarađuju i ogroman broj devojaka koje takođe rade i biraju i udaju se za takve muškarce...u protivnom nas ne bi bilo.
A uvek će sposobniji muškarac biti bolja prilika...bilo i biće.

Žali Bože dva minuta života potrošenih na ovaj prilog...

Jel neko pogledao video:
Znaci istrazivanje koje vodi : Super Zena. Sam naziv kaze kakvi istrazivaci mogu da budu....

I tako startuju prvo 3 ruznjikave ciji je odgovor bio pravi medijski - Ugledaju se na starklete, starlete, ove danas starlete (imam utisak da one gledaju vise te starlete nego te sponzorke), onda pitaju jednu krezavu babu, i onda iole lepu devojku koja poluretardirano odgovara : Paaa, trebalo bi da ne bude tako.. paaa. trebalo bi sve iz ljubavi..ovaj... i sledeca scena striptiz baaaaaar!!!!!!! Sodoma i Gamora, tamo gde su te demonske lepe zene, treskaju, djuskaju i uzimaju novac od zlih nevernih muskaraca dok ih kuci cekaju 3 ruznjikave, krezava baba a ona iole lepa zavrsila studije (? & !!!) i otputovala u Egipat na usavrsavanje o trosku firme......

Nije li za istinu potrebno malo vise istrazivanja?

Mislim mogu i ja geja da startujem na ulici i pitam koliko mu je bitna zenska lepota.

Upravo tako, te prve ruznjikave koje su odgovarale kao iz topa i nisu reprezentativni primerak niti mogu birati pa je i odgovor ocekivan i to imamo na svakom koraku, dok vec ta prva boljeg izgleda koja je naisla odgovara neiskreno sto se vidi po zastajkivanju, neodlucnosti ali kaze ono sto ne misli a sto je moralno podobno. Na kraju sledi potpuna vulgarizacija teme u prepoznatljivom maniru, starlete, striptiz itd....

Nije ispod časti, ali je teško izvodljivo živeti dostojanstveno od onoga što se kod nas smatra skromnom platom. Ne znam, bar meni to ne polazi za rukom, jer kad platim kiriju, račune i školarinu, ostane mi jedva za hranu. Baš i nije dostojanstveno kad moram da kalkulišem da li ću da imam za hranu do kraja meseca. Što me majka nije rodila kao sponzorušu, lakše bi mi bilo. :rida:

To sad hoćeš da nam kažeš kako nisi sponzoruša.

Između lovatora i biznismena po splavovima sa svojim kontigentom silikonskih duckface starleta i starleta u pokušaju i večnih studenata internet filozofa nejebičara kojima je omiljena tema o ženama kurvama koje samo hoće pare...postoji ogroman prostor u kojem su muškarci koji rade i manje ili više zarađuju i ogroman broj devojaka koje takođe rade i biraju i udaju se za takve muškarce...u protivnom nas ne bi bilo.

Nisi u pravu, kao sto vidis u komentarima ispod teksta ima onih koji i dosta zaradjuju pa im smeta, najlakse je sve gurati pod tepih, ja prvi imam i dobar posao za prilike u Srbiji i obrazovanje pa to ne znaci da ne treba da vidim zivotnu realnost. Najlakse je kao sto ti cinis da etiketiras sve one koji ne misle kao ti, kao manje vredne, besposlicare itd krajnje pausalno....

Nisi u pravu, kao sto vidis u komentarima ispod teksta ima onih koji i dosta zaradjuju pa im smeta, najlakse je sve gurati pod tepih, ja prvi imam i dobar posao i obrazovanje pa to ne znaci da ne treba da vidim zivotnu realnost. Najlakse je kao sto ti cinis da etiketiras sve one koji ne misle kao ti, kao manje vredne, besposlicare itd krajnje pausalno....

Izvini?

Kako si došao do ovog zaključka?

Po Maslovljevoj hijerarhiji zadovoljenje osnovnih potreba u koje spada teznja ka novcu odlika je najnizeg drustvenog sloja kojem je smisao zivota zadovoljenje fizioloskih potreba.

Karakterizacija zena koje su u toj grupi a to je vecina, je da traze takve partnere, muskarci te grupe su isto tako kao i zene, materijalisti.
image.jpg

Zakljucak se sam namece iz ovog boldovanog dela gde vrlo jasno pokusavas u startu da obesmislis ovakve teme time sto lepis etikete i vrsis generalizaciju.

Zakljucak se sam namece iz ovog boldovanog dela gde vrlo jasno pokusavas u startu da obesmislis ovakve teme time sto lepis etikete i vrsis generalizaciju.

Da si pročitao kao što očigledno nisi,video bi da je boldovani deo druga krajnost extrema,stavljen tu kao protivteža onim prvima da bi se pojasnila situacija da bez obzira na sve nakaradne pojave u modernom društvu postoji najveći deo normalne populacije koja izgrađuje normalne međusobne muško-ženske odnose. Stavljanje extrema u prvi plan kao što čini autorka/autor priloga je upravo čista generalizacija i etiketiranje.

Da si pročitao kao što očigledno nisi,video bi da je boldovani deo druga krajnost extrema,stavljen tu kao protivteža onim prvima da bi se pojasnila situacija da bez obzira na sve nakaradne pojave u modernom društvu postoji najveći deo normalne populacije koja izgrađuje normalne međusobne muško-ženske odnose. Stavljanje extrema u prvi plan kao što čini autorka/autor priloga je upravo čista generalizacija i etiketiranje.

Ovakve pojave nisu nikakvi ekstremi vec cesta pojava i tu mozemo imati razlicito razmisljanje . Smisao takvih tema je i da se govori o vrednostima i primarnim kriterijuma selekcije koja postoji u musko zenskim odnosima.
Naivno je razmisljanje da su ove teme vezane jedino za starlete i prostitutke .

Poslednja izmena:
...opravdanje za korake i uspjehe mucne onih koji dobijaju ili 'zaradjuju' novac u prevarantsko-kavazi_biznismenskoj
sferi...zenska populacija je u odmaklo genskom nasledju naucila da Domacin donosi
a ne da je to nekakvo prioritetstvo...
Para i igara.

Mnogo moralisanja a svi bi na splavove, stan u centru i 2000 evra za blejanje par sati u komotnoj kancelariji:ok:

Back