M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
Ti su dosli jos 1990. u to vreme sam boravio na Jakljanu,idioti nisu pustili decu da idu u WC...
pametnom dosta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti su dosli jos 1990. u to vreme sam boravio na Jakljanu,idioti nisu pustili decu da idu u WC...
meni licno se neke stavi i lokacije u istri svidjaju. bio sam u unutrasnjosti u nekim selima-gradicima, kao da si u italiji pre 100 godina. malo mesto, trg, klasika, prelepo. i na obali je bilo prelepih lokacija za letovanje, onomad. mozda i bolje nego u spaniji

Plitvice Lakes National Park, Croatia
There is a hallucinogenic, other-worldy quality to Plitvice. This staggered network of 16 deep lakes, perched high in the forests of the Dinaric Alps, was created by dams of limestone and dolomite rock. The richness of the minerals in the water, which comes from the Bijela and Crna rivers and underground springs, lend the lakes an ever-shifting palette: sometimes they appear a rich turquoise, on other days mint green, grey or blue. It’s a surreal sight, enhanced by the torrential waterfalls linking each lake and the prolific vegetation wrapped around the rocks and waterways. Plitvice was also the starting point for the Croatian War of Independence of the 1990s, when Serb rebels took control of the park headquarters. It’s worth a visit in winter too – the falls are frozen in motion and the icy lakes take on the hue of the skies.

ma koja zemlja iz našeg regiona ima ovu lepotu
ma ko to more platit... da se mene pita ovo samo da bi video morao bi da platiš 100 evra...a da nisi ni jeo ni pio![]()

mozda bi otisli do Splita malo cunjali.itd.Npr cene hrane.sokova cisto da vidimo koliko para bi nam trebalo.Zanima me jos jedna stvar da li na granici traze da se pokazuju pare npr 50 e za svaki dan,bilo je nesto price oko toga ali nista nisam nasao pouzdano.Pozdrav..Pozdrav svima na forumu, posto imam babu u Marini kraj Trogira planiram da ove godine odem.Nisam bio od 2005.Za Marinu me vezu veoma lepa secanja i prosto uzivam dole i nikada nikavih problem nisam imao.Do sada sam vecinom isao sa sestrom ,a sad planiram sa jednim drugarom.Posto nam je naravno smestaj besplatan,zanimaju me cene.Ne planiramo neke izlaske i provode vise onako vecernje setnje "pivo ispred drgastora" sirotinjski turizammozda bi otisli do Splita malo cunjali.itd.Npr cene hrane.sokova cisto da vidimo koliko para bi nam trebalo.Zanima me jos jedna stvar da li na granici traze da se pokazuju pare npr 50 e za svaki dan,bilo je nesto price oko toga ali nista nisam nasao pouzdano.Pozdrav..
šala...nema šta da te pita...sa Hrvatskom Srbija ima beli šengen tako da viza nije potrebna...pa te nema pravo maltretirati
ako vam daju novčanice od 200 tražite one koje su tiskane od 2000te nadalje
srećan put i dobro nam došli 
Možeš li mi predložiti kojim putem da idem od Subotice preko Hrvatske do Nove gorice u Sloveniji, i koje je najbolje mesto za izlet na Hrvatskom primorju (a da nije mnogo udaljeno od N. gorice) za nas sa malim detetom od godinu dana. Znači, pristojne plaže sa hladovinom...dolazili bi nekoliko dana ujutru i bili po danu, pa se vraćali u N.goricu na spavanje jer mi tu živi brat. A možda bi uzeli i neki smeštaj na 3-4 dana, ne znam koliko je to izvodljivo i skupo ? Gledala sam cene po netu...to izađe kao da kupuješ taj apartman a ne da ga uzimaš u zakup, ne nađoh ništa ispod 100 evra na dan.

Možeš li mi predložiti kojim putem da idem od Subotice preko Hrvatske do Nove gorice u Sloveniji, i koje je najbolje mesto za izlet na Hrvatskom primorju (a da nije mnogo udaljeno od N. gorice) za nas sa malim detetom od godinu dana. Znači, pristojne plaže sa hladovinom...dolazili bi nekoliko dana ujutru i bili po danu, pa se vraćali u N.goricu na spavanje jer mi tu živi brat. A možda bi uzeli i neki smeštaj na 3-4 dana, ne znam koliko je to izvodljivo i skupo ? Gledala sam cene po netu...to izađe kao da kupuješ taj apartman a ne da ga uzimaš u zakup, ne nađoh ništa ispod 100 evra na dan.
Na most Bezdan-Batina i do Osijeka na autocestu.
a dalje od Osijeka sam ti ja sve rekao 

posto mi je obrisan post rekordnom brzinom
pitanje- kako odvojiti politiku od ove teme ako je cro proglasena za top10 destinaciju ???
zelite reci da to nije kupljena politicka, izlobirana odluka ?
ili zaista smatrate da Istra, Zlatni rat na Bracu zasluzuje mesto top10![]()