- Poruka
- 30.439
Nisam purger sinak,nije to za mene. Pitaj me kad je Dinarska divizija osnovana.![]()
Извини, такав ти је надимак.
Ево помоћ, први помен Четника се јавља две године пре оснивања Загреба.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam purger sinak,nije to za mene. Pitaj me kad je Dinarska divizija osnovana.![]()
Blue je zbog kose,ne zbog ZG.Ne znam odg.
Tek tad?
Ne postoji Mihailo Komnin. Verovatno si se malo pobrkao. Postoji samo Manojlo Komnin (1143–1180) god.
Osim ako negde nisi nasao Mihailo kao varijantu njegovog imena, ali ja za to nisam do sada cuo.
prvo je Filipa IV Lepog nasledio najstariji sin Filip V Dugi (1315-1318)za godine nisam siguran...
kad je on umro na presto je dosao Luj X(1318-1322) i na kraju Karlo IV(1322-1328) kad izumire muska strana loze Valoa jer je Filip V oduzeo pravo zenama da naslede kraljevsku titulu(tu je izbio sukob sa bracom i sestrom-Jovankom koja je bila udata za vojvodu od Navara i posto je bila najstarija ona je trebala da nasledi Filipa IV)....mozda sam negde pogresio jer sam taj period detaljno prosle godine izucavao pa sam nesto zaboravio..
Ajde neka neko drugi postavi pitanje...
Bihać?grad u bosni, bio pod najduzom opsadom, na kraju pao
Bihać?
Osvojio ga Hasan-paša Predojević, glavu izgubio tu nekih 500 metara od mene trenutno.
bihac nije bosna
blizu si, probaj jos jednom, turci su u pitanju
grad u bosni, bio pod najduzom opsadom, na kraju pao
grad u bosni, bio pod najduzom opsadom, na kraju pao
Jajce.
Tvrđava bila pod opsadom trupa ugarskog kralja Matije Korvina, potpomognutih ljudima pod komandom vojvode Vladislava Hercegovića, u periodu od kraja septembra/početka oktobra do Božića 1463-e. Branila ju je turska posada pod komandom kapetana Yussuf Haram bega, koji se na kraju i sam predao i priključio ugarskoj vojsci.
umalo, al opet netocno
pod opsadom turaka bilo jajce, kad se sve sabere nekih 60 godina. jedina znacajnija ispomoc gradu bila od frankopana, koji su se preko okupiranog teritorija uspjeli probit do grada sa MTS-om.
legenda kaze da grad pada pod turke, kad je stanovnistvo otislo na svetkovinu sv. ive, u crkvu malo sjevernije od grada
O čvrsnice o'š li dati odgovor; zar ne vidiš da niko ne zna.![]()
to nije opsada vec opsade, po toj logici bec je bio pod opsadom turaka od 1529. do 1683.pod opsadom turaka bilo jajce, kad se sve sabere nekih 60 godina. jedina znacajnija ispomoc gradu bila od frankopana, koji su se preko okupiranog teritorija uspjeli probit do grada sa MTS-om.
legenda kaze da grad pada pod turke, kad je stanovnistvo otislo na svetkovinu sv. ive, u crkvu malo sjevernije od grada
Koji Srbin je prvi postao veliki vezir u Osmanskom carstvu?