ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Holandjani?
)) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš ono kad smo ja i Cezar, tada kada smo pili kafu zajedno (mada, kafe, tj. tog napitka, tad nije ni bilo, ali pretpostavimo da jeste), pričali o tom Rubikonu i kaže mi Cezar da hoće da se reka nazove po meni. A ja, skroman, znaš kakav sam, kažem "E Cezare, kućo stara, ne bih ja svoju reku, razumem da grad ili tako nešto nazoveš po meni, ali reku... Ne, to ne želim. Ali predlažem da je nazovemo po tebi". On nije hteo, ali ja od tada tu reku nazivam po njemu, kao znak našeg prijateljstva.
Ja sam odgovor promenio pre nego što je Yokai uleteo u raspravu bez moje dozvole.
Divim se tvojoj iskrenosti. Pošto si tako uviđajna i plemenita, postaviću novo, prostije pitanje.Pomenuli smo umetnost i Rubikon, pa hajde da to sjedinimo u jednom pitanju. Kada je nastao kubizam, i ko je (osim mene naravno) najzaslužniji za nastanak tog pravca?Ne samo genije, intelekt, autoritet, i uzor, već i skroman, velikodušan čovjek...zadivljena sam![]()
Divim se tvojoj iskrenosti. Pošto si tako uviđajna i plemenita, postaviću novo, prostije pitanje.Pomenuli smo umetnost i Rubikon, pa hajde da to sjedinimo u jednom pitanju. Kada je nastao kubizam, i ko je (osim mene naravno) najzaslužniji za nastanak tog pravca?
Odmah mi Pikaso pada na pamet, a rodjen je u 19. vijeku, pa je mozda tada nekad i kubizam nastao. Stvarno ne znam, ovo mi je neka logika![]()
Ako se ne varam, mislim da se prezivao Tomasen ili Tomason, očigledno Danac i bavio se arheološkim istraživanjima !?
Postaviću novo, pa ako moj odgovor nije tačan, ispravite me u svom postu !
Ko je rekao da je fašizam - stvar ukusa i po čemu je isti taj ostao, povesno, upamćen !?
Koja bitka je označila potpuni kolaps Zapadnog rimskog carstva? Koje dve vojske su se sukobile i koje ih je predvodio? Navesti i godinu bitke.