Историјски квиз

Kao prvo nisam ustasa. Kao drugo taj avatar sam stavio zato sto radim seminarski koliko je potrebno vremena da bi se iznervirao neko na nacionalnoj osnovi. Trece dedu su mi ubili partizani 1942. Cetvrto ti si veoma jadan covek kad mozes tako da psujes kao kreten neki iako si se obavezao da ces se ponasati prema pravilima foruma. Peto ako toliko brines o Otadzbini radi nesto korisno a nemoj pricati price o tome kome su ustase pobile citavu porodicu i slicno. Ne mogu svi razmisljati kao ti i bilo bi veoma zajebano za nas kao zemlju da svi razmisljamo kao ti. Sad cu se spusti na tvoj nivo posto si me veoma iznervirao. KRETENCINO JEDNA UZMI PUSKU I IDI DA PRIMIS METAK NA KOSOVO AKO SI TOLIKI SRBIN. I ako znas odgovor na pitanje budi ljubazan pa odgovori

Markelja:
Kao prvo nisam ustasa. Kao drugo taj avatar sam stavio zato sto radim seminarski koliko je potrebno vremena da bi se iznervirao neko na nacionalnoj osnovi. Trece dedu su mi ubili partizani 1942. Cetvrto ti si veoma jadan covek kad mozes tako da psujes kao kreten neki iako si se obavezao da ces se ponasati prema pravilima foruma. Peto ako toliko brines o Otadzbini radi nesto korisno a nemoj pricati price o tome kome su ustase pobile citavu porodicu i slicno. Ne mogu svi razmisljati kao ti i bilo bi veoma zajebano za nas kao zemlju da svi razmisljamo kao ti. Sad cu se spusti na tvoj nivo posto si me veoma iznervirao. KRETENCINO JEDNA UZMI PUSKU I IDI DA PRIMIS METAK NA KOSOVO AKO SI TOLIKI SRBIN. I ako znas odgovor na pitanje budi ljubazan pa odgovori

Slazem se!

Nacionalista:
Слушај ти...ти си из Пирота и тебе боли к.... за све колико видим,али једно знај,ја потичем из крајева где су нестајале целе породице од усташа,и не само ја многи и такве слике вређају све нас честите Србе,а тебе видим не....зашто? Зато што те не занима Србија теби и сличима је најважније да имате који динар у џепу а шта се дешава са Отаџбином то вас не занима па нек нас распарчају али важно да ви имате шта да поједете,попијете и појебете.
Не знам како би ти било да је не дај Боже твоја породица уништена од неког а сутра на интернету видиш слику истих тих душмана.....па ти онда дискутуј са њима и размењуј ставове....

Ti imas 20 godina (21 plafon) i kada su se desavale gluposti u Hrvatskoj za vreme drugog sv. rata ti nisi bio ni u planu!!! Tokom ovog poslednjeg sukoba si mogao biti u HR, ali SUMNjAM !!!

Ti si bato NACISTA! Dokazao si se proteklih meseci. Nemam ja nista protiv odbrane Otadzbine, ali....GOTOVO JE SA TIM. Vreme je da se primirimo malo. Ti ako hoces da budes dasa idi pa primi metak, kako rece kolega iznad!

To sto je jedan od diskutanata iz Pirota, ne znaci nista! Znaci da je blizi Kosovu od tebe i da je verovatno blizi nego sto ces ti ikada biti! Budi junak, idi dole,primi metak, ali time neces poboljsati stanje!

Ono sto mozes da uradis za ljude dole je da im pruzis novcanu pomoc, jer to je ono sto im je danas najpotrebnije. Najmanje im trebaju ljudi koji se busaju i prizeljkuju nove ratove....jer sve puca po njihovoj grbaci!

Uostalom, sto ja to tebi pricam...kada znam kakav ce odgovor biti...

Markelja:

Један обични Хрват мени неће причати шта је корисно за моју Отаџбину,друго када дође време да се узме пушка узећу је...треће не глуми ми неко лудило овде,као ти си хтео да видиш за колико ће се неко изнервирати...озбиљно мени си нашао да продајеш ту причу па нисам ти ја ови морони овде који и не гледају шта ко ставља на аватар а и нико није нити би приметио....ти си обични усташа и волео бих уживо да те видим да ти ја поставим пар историјских питања.

Wilkołak:
Ti imas 20 godina (21 plafon) i kada su se desavale gluposti u Hrvatskoj za vreme drugog sv. rata ti nisi bio ni u planu!!! Tokom ovog poslednjeg sukoba si mogao biti u HR, ali SUMNjAM !!!

Ti si bato NACISTA! Dokazao si se proteklih meseci. Nemam ja nista protiv odbrane Otadzbine, ali....GOTOVO JE SA TIM. Vreme je da se primirimo malo. Ti ako hoces da budes dasa idi pa primi metak, kako rece kolega iznad!

To sto je jedan od diskutanata iz Pirota, ne znaci nista! Znaci da je blizi Kosovu od tebe i da je verovatno blizi nego sto ces ti ikada biti! Budi junak, idi dole,primi metak, ali time neces poboljsati stanje!

Ono sto mozes da uradis za ljude dole je da im pruzis novcanu pomoc, jer to je ono sto im je danas najpotrebnije. Najmanje im trebaju ljudi koji se busaju i prizeljkuju nove ratove....jer sve puca po njihovoj grbaci!

Uostalom, sto ja to tebi pricam...kada znam kakav ce odgovor biti...

Већ сам навикао на твоје комунистичке бљувотине

Nacionalista:
Један обични Хрват мени неће причати шта је корисно за моју Отаџбину,друго када дође време да се узме пушка узећу је...треће не глуми ми неко лудило овде,као ти си хтео да видиш за колико ће се неко изнервирати...озбиљно мени си нашао да продајеш ту причу па нисам ти ја ови морони овде који и не гледају шта ко ставља на аватар а и нико није нити би приметио....ти си обични усташа и волео бих уживо да те видим да ти ја поставим пар историјских питања.

Bas bih voleo da znam ko su onda NEOBICNI HRVATI??

A i da je decko stvarno ustasa, mislis da bi tako lako promenio avatar i jos stavio najveceg SRPSKOG glumca???

Inace, ti imas prava najmanje da ga napadas. Potpis ti je DRAZA,NEDIC,LJOTIC JEDINI SPAS SRBIJE!!!!!!!!!

Zar mislis da se razlicito osecaju oni ljudi cije su cele porodice stradale od ustasa od onih cije su cele porodice stradale od cetnika kad vide takve avatare, potpise, slike, simbole i razna druga sra*nja?????????

AKHENATON:
Bas bih voleo da znam ko su onda NEOBICNI HRVATI??

A i da je decko stvarno ustasa, mislis da bi tako lako promenio avatar i jos stavio najveceg SRPSKOG glumca???

Inace, ti imas prava najmanje da ga napadas. Potpis ti je DRAZA,NEDIC,LJOTIC JEDINI SPAS SRBIJE!!!!!!!!!

Zar mislis da se razlicito osecaju oni ljudi cije su cele porodice stradale od ustasa od onih cije su cele porodice stradale od cetnika kad vide takve avatare, potpise, slike, simbole i razna druga sra*nja?????????

Covece....ne vredi se raspravljati sa njim, a uzgred, taj momak je zasticen kao BELI MEDVED!!! Nemoj biti mnogo ostar na jeziku prema njemu jer sam izleteo sa foruma zbog toga sto sam mu se suprotstavio istom merom...on nije, ja jesam. Tako funkcionise pravda na Krstarici. Iz premise izvuci zakljucak!

Markelja:
U prvih 24h iskrcavanja oko 10000 mrtvih i 32000 ranjenih. Moze li next question: Najveci vazdusni desant u istoriji?

Ne mogu da se setim imena operacije niti detalja, osim da je se desio krajem rata, a secam se jedino zbog toga sto je tad koriscen novi tip transportnog aviona....

btw, manite se nacionaliste, tek sam sad video da decko ima 20 godina, shvatice on jos malo...

Mozes da mi postavis pitanja koliko hoces. Ljudi manite se ovog lika vidi se da jos uvek zivi u prosloti. Neke stvari se ne smeju zaboraviti, ali ako ce one da te koce celog zivota... I mozes da mrzis coveka, ali da mrzis celu naciju, pa to je smesno. A sto se tice pitanja odgovor je : Operacija Market Garden. Vazdusni desant na Arnehem u Holandiji. Ucestvovalo 34 000 padobranaca. Ovom operacijom zapadni saveznici su hteli da skrate II sv. rat za 6 meseci. Medjutim nisi obratili paznju na vremensku prognozu pa su americke divizije aterirale i do 1000 km. od mesta gde su trebale. Naravno Nemci su sacekali sa svojim Panzer divizijama tako da je ovo bila jedna od vecih katastrofa u II sv. ratu.

Како се звала војна формација под командом Председника Владе Народног спаса ђенерала Милана Недића коју је формирао политичар Димитрије Љотић?

Back