BadBlueBoy
Aktivan član
- Poruka
- 1.528
Ja mislim da su u pitanju Logografi !?
Ako sam u pravu, a mislim da jesam, ide sledeće :
Ako je Vratko praunuk najstarijeg od trojice sinova, a Miličin otac, o kome je, zapravo, reč !?![]()
Jug Bogdan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da su u pitanju Logografi !?
Ako sam u pravu, a mislim da jesam, ide sledeće :
Ako je Vratko praunuk najstarijeg od trojice sinova, a Miličin otac, o kome je, zapravo, reč !?![]()
Koje godine i kog datuma se odigrala Marička bitka?
Halajeva kometa 1986.26. septembra 1371.
Koja je poslednja kometa viđena sa Zemlje golim okom i kada?
Halajeva kometa 1986.
Koji se jezik pricao, na podruciju danasnjeg Beograda pre 2300 godina ?
26. septembra 1371.
Koja je poslednja kometa viđena sa Zemlje golim okom i kada?
Da nije Hejl-Bop-ova, iz '95 !?

Милутин није био педофил, јербо брак није конзумиран до њеног полног сазревања (када се данашње цуре ионако увелико...Koji srpski vladar je bio nevidjeni pedofil? :0
). Уосталом, није он бирао Симониду, већ је тражио византијску принцезу у за политички брак, као гарант будућег мира - прво Евдокију, која га није шћела, па нису имали избора да му понуде једину која је преостала неудата.Dobro![]()
Dakle, SFUMATO !?
.
.Милутин није био педофил, јербо брак није конзумиран до њеног полног сазревања (када се данашње цуре ионако увелико...). Уосталом, није он бирао Симониду, већ је тражио византијску принцезу у за политички брак, као гарант будућег мира - прво Евдокију, која га није шћела, па нису имали избора да му понуде једину која је преостала неудата.
?
.Pošto se ni Fileo ni BadBlueBoy ne javljaju, a red je ionako na meni pod uslovom da sam tačno odgovorio, postaviću jedno pitanje.
Šta je ARPANET, kada je nastao i zbog čega je značajan?
ARPANET je prva racunarska mreza u svetu.
.Sad vidim da je Alfred dopunio post, godina je tačna, ali ostatak odgovora nije.