Istorija prezivljavanja papiroloskih zavrzlama u Srbiji do detalja vasa i tudja

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Vadjenje dokumenata,potvrda za dokumentaciju,uplata cega treba.

Od saltera a do saltera b ka salteru c do saltera d gde vas vrate na b po ft1p a onda a po dva papira opet b jer fali potpis onda d jer nema pecata a kad treba nesto da se odstampa na salteru f pao sistem .
Izmaltretiraju vas da izvadite sve moguce potvrde a onda vrate na salter a gde uzmu tri papira i nadrndano ili sa kezom divljeg vuka cesto nezainteresovano dok guckaju kaficu pitaju a sta ce vam svi ti papiri :D .

Kazu nije placen porez za prosli period,odneses im potvrdu da je placen oni jedva nadju i kao "nije zavedena upalata" :D .

Tako je u Srbiji. Ne znam sta je poenta teme.

Sada je nesto kao pojednostavljeno.Ovo je za kuckanje o tome kada je bilo komplikovanije.

Danas za licne karte oni vade dokumenta.
Nekada si trebao da ides u drugu drzavu ili mesto ti ili neko tvoj da se uzme i donese,danas sami to rade.
Jeste da cekanje traje do 40,nekad 50 dana (tako kazu) ali isplati se cuvati zivce.

Neke potvrde ne moraju vise da se vade kao ni neki papiri da se kopiraju,manje zamajavanja ima.

Nije problem cekati licnu,daju potvrdu da je cekate koja se nosi umesto licne.
Jednostavnije je to nego se cimati tamo gde si rodjen za izvod i drzavljanstvo ako tu ne zivis.

Neka druga papirologija je nesto smanjena.

Cuvanje uplatnica izgleda treba da bude dozivotno - umeju da vade od pre deset godina "sta nije placeno" .
Umeju da kazu kako par godina nije placamo.
Iako jeste.
Ali ako se nema potvrda gotovo.
Koliko cuvate potvrde o placanju rezija?
Internet npr.imam sve potvrde od prve uplate do danas da ne bude "nije nesto placeno" .

Vadjenje dokumenata,potvrda za dokumentaciju,uplata cega treba.

Od saltera a do saltera b ka salteru c do saltera d gde vas vrate na b po ft1p a onda a po dva papira opet b jer fali potpis onda d jer nema pecata a kad treba nesto da se odstampa na salteru f pao sistem .
Izmaltretiraju vas da izvadite sve moguce potvrde a onda vrate na salter a gde uzmu tri papira i nadrndano ili sa kezom divljeg vuka cesto nezainteresovano dok guckaju kaficu pitaju a sta ce vam svi ti papiri :D .

Kazu nije placen porez za prosli period,odneses im potvrdu da je placen oni jedva nadju i kao "nije zavedena upalata" :D .

Nisam imao tih problema.
Cekanje mi zavisi od duzine reda i vremena da naprave to sto mi treba.

Back