crow:koja si tek ti budala...
igrachino, nisi valjda opet ti?
e kako li ti ne dosadi?!
On je. Zamisli na Politici postavio temu: Vladika Rufim, zasto je banovan? I onda brani sam sebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crow:koja si tek ti budala...
igrachino, nisi valjda opet ti?
e kako li ti ne dosadi?!
Šakal:Hm...bacite pogled na ''Budvu''...

joca111:Stvarno su svi skupa jadni!!! Sta mislite, da li im neko placa da ovo pisu, ne vidim motiv bilo kog Crnogorca da onako pise o Srbijancima, a da taj motiv nije novcane prirode!!
Šakal:Hm...dupli?
AKHENATON:Video sam....jadan...
radeyuyuyu:...nastavi da se krijes pod okriljem tudje civilizacije kada svoje poreklo nemas.......akhenatonu......pa se vrati i reci ko je jadan......
joca111:Stvarno su svi skupa jadni!!! Sta mislite, da li im neko placa da ovo pisu, ne vidim motiv bilo kog Crnogorca da onako pise o Srbijancima, a da taj motiv nije novcane prirode!!
A danas sam slucajno prebacio RTCG i video da pricaju o borbama Crnogoraca sa Turcima na Zabljaku, zadrzao sam se malo .I kada su pricali o nekim njihovim topovima, 2 topa tacnije, rekose kako su na njima zapisani neki Njegosevi stihovi, a pritom ih nisu procitali, ja sam se malo potrudio i video da na njima pise rec Srbin ili neke padezne varijacije te reci!
Takodje , kasnije su rekli kako su neki od tih boraca u 19. veku , dobili za svoje zasluge i orden Milosa Obilica , od Knez Danila , e sad me interesuje kako se tamo delio tada taj orden ako oni nisu do srpske "okupacije" 1918. imali veze sa Srbima! Zar Crnogorci, ako su bili poseban narod, nisu imali svoje velike junake po kojima bi se orden zvao!
Inace , moj cukuncukundeda je dosao sa Zabljaka u okolinu Cacka oko 1820. i dosao je sa kapom sa 4 ocila!

Hellen:Пази, ово је сукоб ''цивилизација''!!!![]()
![]()
![]()

AKHENATON:Izazvaćemo medjunarodni incident![]()
![]()
radeyuyuyu:......sta god da se izazove ja se ne krijem iza neke tudjinske civilizacije.........
radeyuyuyu:......sta god da se izazove ja se ne krijem iza neke tudjinske civilizacije.........

AKHENATON:
radeyuyuyu:...kao prvo evropskoj......i ne nosim u sebi tragove smole koja mi tece krvlju i ne ceznem za necim sto se oduvek smatralo nizom rasom......ti si ocito neki odbaceni lik ili crna ovca u "evropskoj familiji" .......ili su i tebe slatkorecivi arapcici upleli u paukovu mrezu mada to oni uglavnom urade sa nasim zenama .......a ti si kao pa musko??????

ne ceznem za necim sto se oduvek smatralo nizom rasom...
Hellen:Овде има и расиста, бокте!
AKHENATON:Ima, ima! Samo jadnik meša staru egipatsku civilizaciju sa Arapskom Republikom Egipat....