Istorija ili Povest

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A odgovor na prvi deo pitanja bi bio:

backtoschool.gif

AKHENATON:
Ja sam već na tom putu samo što sam daleko ja već odmakao, a ti jado treba da se vratiš na početak, kod učiteljice.

..dakle jos nisi promenio slicicu i shvatio da obozavas nizu rasu.................druze.......promeni.......idem uskoro da spavam.....kada svratim ovde sledeci hocu neki evropski lik pa makar hitler to bio...............

radeyuyuyu:
...kao prvo evropskoj......i ne nosim u sebi tragove smole koja mi tece krvlju i ne ceznem za necim sto se oduvek smatralo nizom rasom......ti si ocito neki odbaceni lik ili crna ovca u "evropskoj familiji" .......ili su i tebe slatkorecivi arapcici upleli u paukovu mrezu mada to oni uglavnom urade sa nasim zenama .......a ti si kao pa musko??????

:roll: :roll: E moj Rade (Rufi), kad su dotični gospodin Ehnaton i njegova lepa žena Nefertiti podizli velelepne građevine, sprovodili versku i kulturnu reformu, koristili ono pismo gore, i pripadali najrazvijenijoj civilizaciji, tvoji (tj. naši) preci su još živeli u plemenima i upražnjavali antropofagijske običaje.

Eržebet Batori:
:roll: :roll: E moj Rade (Rufi), kad su dotični gospodin Ehnaton i njegova lepa žena Nefertiti podizli velelepne građevine, sprovodili versku i kulturnu reformu, koristili ono pismo gore, i pripadali najrazvijenijoj civilizaciji, tvoji (tj. naši) preci su još živeli u plemenima i upražnjavali antropofagijske običaje.

Tićo, ne zna ti Rade ovako ograničen i neobrazovan šta to znači, ništa neće jadan shvatiti što si mu napisala...

Eržebet Batori:

.....vise volim to sto sam sto posto beo i ponosan i imam svoje balkansko poreklo nego da sam i pre postojanja mlecnog puta podizao velelepne palate od zlata i smrdeo na parseke ...a ti.... jadna nebila ...pljuj po svojem i ceni tudje kao ta kreatura sa monstruoznom glavom....to sto si mozda nekada smrdljivi polni organ dala nekom kalodoncu za par slatkotecivih obecanja nije moj problem nego tvoja vecna griza savesti.........kao i svim ostalim naivnim zenama koje sada guraju malko skuriju decu nego ostale sa balkana koje ponosno koracaju ulicama svojih predaka......

radeyuyuyu:
.....vise volim to sto sam sto posto beo i ponosan i imam svoje balkansko poreklo nego da sam i pre postojanja mlecnog puta podizao velelepne palate od zlata i smrdeo na parseke ...a ti.... jadna nebila ...pljuj po svojem i ceni tudje kao ta kreatura sa monstruoznom glavom....to sto si mozda nekada smrdljivi polni organ dala nekom kalodoncu za par slatkotecivih obecanja nije moj problem nego tvoja vecna griza savesti.........kao i svim ostalim naivnim zenama koje sada guraju malko skuriju decu nego ostale sa balkana koje ponosno koracaju ulicama svojih predaka......

Mislim, šta reći? "100%-totni beli balkanski nebeski narod" bi trebao da se stidi što u svojim redovima ima nekog ko ovako razmišlja.... :roll: U životu nisam video toliko glupo, neobrazovano, zatucano i prosto stvorenje. Strašno.

radeyuyuyu:

:lol: :lol: :lol:
Божеее, ко све данас живи...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back