radeyuyuyu:.... a stara egipatska civilizacija je dosla u afriku iz srbije mozda ili..... 8-) ..
....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radeyuyuyu:.... a stara egipatska civilizacija je dosla u afriku iz srbije mozda ili..... 8-) ..
....
AKHENATON:![]()
Bože, zatucanog li i primitivnog stvorenja
![]()
radeyuyuyu:..odgovori,,,,,,,odakle su dosle te tvoje kreature.......u koje verujes tako slepo........
AKHENATON:A odgovor na prvi deo pitanja bi bio:
![]()
radeyuyuyu:..tako brate reci.......vidim da te polako navodim na pravi put......![]()
![]()
![]()
AKHENATON:Ja sam već na tom putu samo što sam daleko ja već odmakao, a ti jado treba da se vratiš na početak, kod učiteljice.
radeyuyuyu:..dakle jos nisi promenio slicicu i shvatio da obozavas nizu rasu.................druze.......promeni.......idem uskoro da spavam.....kada svratim ovde sledeci hocu neki evropski lik pa makar hitler to bio...............
radeyuyuyu:...kao prvo evropskoj......i ne nosim u sebi tragove smole koja mi tece krvlju i ne ceznem za necim sto se oduvek smatralo nizom rasom......ti si ocito neki odbaceni lik ili crna ovca u "evropskoj familiji" .......ili su i tebe slatkorecivi arapcici upleli u paukovu mrezu mada to oni uglavnom urade sa nasim zenama .......a ti si kao pa musko??????
Eržebet Batori:![]()
E moj Rade (Rufi), kad su dotični gospodin Ehnaton i njegova lepa žena Nefertiti podizli velelepne građevine, sprovodili versku i kulturnu reformu, koristili ono pismo gore, i pripadali najrazvijenijoj civilizaciji, tvoji (tj. naši) preci su još živeli u plemenima i upražnjavali antropofagijske običaje.
sablasno... :shock:AKHENATON:
Sofika:sablasno... :shock:
Eržebet Batori:![]()
E moj Rade (Rufi), kad su dotični gospodin Ehnaton i njegova lepa žena Nefertiti podizli velelepne građevine, sprovodili versku i kulturnu reformu, koristili ono pismo gore, i pripadali najrazvijenijoj civilizaciji, tvoji (tj. naši) preci su još živeli u plemenima i upražnjavali antropofagijske običaje.
radeyuyuyu:.....vise volim to sto sam sto posto beo i ponosan i imam svoje balkansko poreklo nego da sam i pre postojanja mlecnog puta podizao velelepne palate od zlata i smrdeo na parseke ...a ti.... jadna nebila ...pljuj po svojem i ceni tudje kao ta kreatura sa monstruoznom glavom....to sto si mozda nekada smrdljivi polni organ dala nekom kalodoncu za par slatkotecivih obecanja nije moj problem nego tvoja vecna griza savesti.........kao i svim ostalim naivnim zenama koje sada guraju malko skuriju decu nego ostale sa balkana koje ponosno koracaju ulicama svojih predaka......
radeyuyuyu:.....vise volim to sto sam sto posto beo i ponosan i imam svoje balkansko poreklo nego da sam i pre postojanja mlecnog puta podizao velelepne palate od zlata i smrdeo na parseke ...a ti.... jadna nebila ...pljuj po svojem i ceni tudje kao ta kreatura sa monstruoznom glavom....to sto si mozda nekada smrdljivi polni organ dala nekom kalodoncu za par slatkotecivih obecanja nije moj problem nego tvoja vecna griza savesti.........kao i svim ostalim naivnim zenama koje sada guraju malko skuriju decu nego ostale sa balkana koje ponosno koracaju ulicama svojih predaka......