Istorija Galaksije, Zemlje i Coveka

Па да, били су то псоглави мали ванземаљци, те је Сиријус отуда крштен као звезда у сазвежђу Мали Пас!!!
Знао сам да ће неко прокужити!!!!
:rotf::zcepanje::hahaha:
Ал' ово о црнцима, горилцима и сличним шорањем генима, превазилази све оквире очекиваног!!!
Мајсторе!!!!
:rotf::zcepanje::hahaha:

Nit' su bili psoglavi, nit' mali.
Bili su plavokosi, plavooki, plavokrvi reptiloidi, visoki mozda oko 1,80 m, ali im visina nije bila limitirana kao Zemljanima, tako da su rasli celog zivota (mada sporije).
Sirijus je zvezda u sazvezdju "Mali pas" zato sto je ono pored Oriona, lovca.
Zato je zovu "pasja zvezda" i ta simbolika psa je cest motiv u drevnim zapisima.

OK. A koji su to spisi koji govore o vestackom stvaranju coveka (tj. pojedinih rasa), vidim posto spominjes boga RA ocigledno je da si citao neki dokument u kojem su rastumaceni hijeroglifi po "necijem" individualnom nahodjenju.

Sto se tice sirijusa OK, to je stvarno zanimljiva tema jer se on spominje i u drugim kulturama pa i plemenima, ali nigde do sada nisam naisao da je iko rekao da je covek vestacki dosao na planetu (mislim naravno na istorijske cinjenice).

Zaista nije mi jasno kojom logikom dolazis ili je neko drugi dosao da su "crnci" stvoreni od gena majmuna. Sa druge strane dacu pravo sebi da iznesem neko svoje razmisljane, fizioloske varijacije izmedju odredjenih populacija na zemlji se mogu okarakterisati kao sledeci evolutivni zacetak coveka u neke druge rodove, mada od te evolucije razvitkom ovakve civilizacije nema nista. Ljudi danas svasta mogu da pisu, ali istorijske cinjenice su druga stvar, zasto onda niko ne spominje svinju?

I na kraju kako onda objasnjavas da je nas predak (tj. predak svih ljudi) Australopitek (pronadjen je i skelet), po toj teoriji autstralopitek bi onda morao biti vezan samo za crnu rasu posto je je imao uskih veza sa majmunom, ali on je ipak predak homo sapiensa?

To su sumerski spisi.
Tamo pise da je Enki na osnovnu DNK "jednog Boga" ( ne kaze se kojeg?) dodao (zamenio) neke gene majmuna (gorile).
Zato sto su im bili potrebni jaki radnici za obavljanje teskih fizickih poslova.
Te prve Adame su bile neplodne, kao i svi hibridi.
Onda je Enki uspeo da stvori Adame koje su bile sposobne da se same razmnozavaju.
Enlil (Jovan) je bio protiv toga, jer je bila u pitanju vestacki stvorena vrsta.
Otuda ona prica u Svetom Pismu gde Bog kaznjava Adama i Evu zato sto su "pojeli plod sa drveta znanja".
"Tebi cu mnoge muke zadati kad zatrudnis, s mukom ces djecu radjati, ....." kao da se deca i inace ne radjaju sa mukom, ali za Adame je to pocelo tek sa stvaranjem primeraka koji su mogli da se samostalno razmnozavaju.

Sto se tice navodnih covekovih majmunolikih predaka....
Enkijeva laboratorija je bila negde u dolini reke Zambezi.
Tamo su napravljene Adame (crnci).
Tamo se takodje nalaze i ostaci neuspelih primeraka (majmunolikih ljudi, mnogi takvi su navedeni u sumerskim spisima).
Sta mislis... zasto od tolike Zemlje, ovi navodni naucnici BAS TAMO, u tim oblastima, tragaju za vezom izmedju coveka i majmuna?
I otkuda prica da su crnci prvobitna rasa koja je najbliza majmunima (mislim, po logici evolucije).
A mnogi od tih "covekovih predaka" su jednostavno izumrle vrste covekolikih majmuna, i stvar je svakog od nas za sta ce je proglasiti - da li je casa dopola puna ili dopola prazna.

To su sumerski spisi.
Tamo pise da je Enki na osnovnu DNK "jednog Boga" ( ne kaze se kojeg?) dodao (zamenio) neke gene majmuna (gorile).
Zato sto su im bili potrebni jaki radnici za obavljanje teskih fizickih poslova.
Te prve Adame su bile neplodne, kao i svi hibridi.
Onda je Enki uspeo da stvori Adame koje su bile sposobne da se same razmnozavaju.
Enlil (Jovan) je bio protiv toga, jer je bila u pitanju vestacki stvorena vrsta.
Otuda ona prica u Svetom Pismu gde Bog kaznjava Adama i Evu zato sto su "pojeli plod sa drveta znanja".
"Tebi cu mnoge muke zadati kad zatrudnis, s mukom ces djecu radjati, ....." kao da se deca i inace ne radjaju sa mukom, ali za Adame je to pocelo tek sa stvaranjem primeraka koji su mogli da se samostalno razmnozavaju.

Sto se tice navodnih covekovih majmunolikih predaka....
Enkijeva laboratorija je bila negde u dolini reke Zambezi.
Tamo su napravljene Adame (crnci).
Tamo se takodje nalaze i ostaci neuspelih primeraka (majmunolikih ljudi, mnogi takvi su navedeni u sumerskim spisima).
Sta mislis... zasto od tolike Zemlje, ovi navodni naucnici BAS TAMO, u tim oblastima, tragaju za vezom izmedju coveka i majmuna?
I otkuda prica da su crnci prvobitna rasa koja je najbliza majmunima (mislim, po logici evolucije).
A mnogi od tih "covekovih predaka" su jednostavno izumrle vrste covekolikih majmuna, i stvar je svakog od nas za sta ce je proglasiti - da li je casa dopola puna ili dopola prazna.

Gde si to našao? I ja boh voleo to da pročitam. PoZz!

Drugari, sta smo dosad diskutovali na ovom pdf-, diskutovali smo. Ali kako bi mogli da razumemo ono o cemu raspravljamo i da bi diskusije podigli na visi nivo, neophodno je procitati knjigu od Ivana Antica Istorija Galaksije, Zemlje i Coveka:

http://ivantic.net/Moje_knjige/IstorijaGalaksijeZemljeICoveka.pdf

Procitao sam je i mogu vam reci da predstavlja prekretnicu za mene, jednostavno ne razmisljam vise isto odkad sam je procitao. U knjizi su stvari jako povezane, logika se da naci, tera na razmisljanje.

pa davno sam je citao...zanimljiva knjiga, interesantna...logicna je za povjerovati, ali ne vjerujem da je istinita...sve u svemu fantastika...al ako velika vecina ljudi vjeruje da je sve nastalo iz nista, za njih je ovo otkrovenje :lol:

Back