Istine

Jutros sam se tako iznervirao i zamrzio samog sebe jer sam zakljucio da ne ispustam mobilni telefon iz ruku.

Samo nesto cackam, gledam, citam, pisem...bukvalno sam se smucio sebi samome sto je situacija takva. Doslo mi je bilo da ga bacim u smece...ali kad sam na poslu, kad radim, situacija je bas obratna...ne dohvacem telefon.

Kazite istinu sami sebi ili drugima.

Istina je pravi put do mira, slobode, ljubavi.

Istina je jedini put.
istina jeste put do licnog mira...znas ono: priznaj sebi sta god da je-onda si na putu da budes ok u glavi
istina cesto nije put do mira u medjuljudskim odnosima, bilo da ti je neko mama,tata, prijatelj, kolega ili partner, tu vec treba biti svestan da si nekulturan ako bez prosejavanja sve refereises, samo znaci da te boli uvo za bliske ljude. Koliko god da se mi busali da zelimo istinu na tacni ili se folirali da smo uvek iskreni-cesto to maskiramo ljubavlju ili brigom za nekoga i kapiram da j to ok. Ne pricam sad o ne znam kakvim lazima gde covek biva vodjen i inspirisan manipulacijom nad drugim bliskim ili nebliskim bicem.

istina jeste put do licnog mira...znas ono: priznaj sebi sta god da je-onda si na putu da budes ok u glavi
istina cesto nije put do mira u medjuljudskim odnosima, bilo da ti je neko mama,tata, prijatelj, kolega ili partner, tu vec treba biti svestan da si nekulturan ako bez prosejavanja sve refereises, samo znaci da te boli uvo za bliske ljude. Koliko god da se mi busali da zelimo istinu na tacni ili se folirali da smo uvek iskreni-cesto to maskiramo ljubavlju ili brigom za nekoga i kapiram da j to ok. Ne pricam sad o ne znam kakvim lazima gde covek biva vodjen i inspirisan manipulacijom nad drugim bliskim ili nebliskim bicem.
Znas kako, ako se od samog starta ide sa istinom onda istina i nije ruzna. Jer je sitna.

Ako se radi to sto ti kazes, laze...onda se te lazi nakupe pa istina bude mnogo razlicita od tih prividnih lazi i tako dolazi do nemira u medjuljudskim odnosima.

Back