gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je laž.Kazite istinu sami sebi ili drugima.
Istina je pravi put do mira, slobode, ljubavi.
Istina je jedini put.
Pa kud baš TBBT od svega dostupnog na strimig platformamaPogledao sam Big Bang Theory više puta na više načina za ovih 9 meseci na ovoj krstarici za putnike.
istina jeste put do licnog mira...znas ono: priznaj sebi sta god da je-onda si na putu da budes ok u glaviKazite istinu sami sebi ili drugima.
Istina je jedini put.
Izgubio sam toolbag na petak Trinaesti.
Ali i ovo nije istina, jer nisam kompletno. Ili sam poprekoPogledao sam Big Bang Theory više puta na više načina za ovih 9 meseci na ovoj krstarici za putnike.
Bilo na hardu prvo...Pa kud baš TBBT od svega dostupnog na strimig platformama
Znas kako, ako se od samog starta ide sa istinom onda istina i nije ruzna. Jer je sitna.istina jeste put do licnog mira...znas ono: priznaj sebi sta god da je-onda si na putu da budes ok u glavi
istina cesto nije put do mira u medjuljudskim odnosima, bilo da ti je neko mama,tata, prijatelj, kolega ili partner, tu vec treba biti svestan da si nekulturan ako bez prosejavanja sve refereises, samo znaci da te boli uvo za bliske ljude. Koliko god da se mi busali da zelimo istinu na tacni ili se folirali da smo uvek iskreni-cesto to maskiramo ljubavlju ili brigom za nekoga i kapiram da j to ok. Ne pricam sad o ne znam kakvim lazima gde covek biva vodjen i inspirisan manipulacijom nad drugim bliskim ili nebliskim bicem.
Smrt feminizmu!Kazite istinu sami sebi ili drugima.
Istina je jedini put.