zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
Soprano:Pa ne znam sta pomisle ali jedna prijateljica mi je rekla da ona po hodu i pokretima moze da oceni kakav je neko u krevetu!
I jos mi je rekla da ne hodam lose![]()

A kako to hodas,majke ti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Soprano:Pa ne znam sta pomisle ali jedna prijateljica mi je rekla da ona po hodu i pokretima moze da oceni kakav je neko u krevetu!
I jos mi je rekla da ne hodam lose![]()
zavodljiva1976:mr x:dali zene kada vide dobrog isto kao mi muskarci pomisle mora da dobro kara
Jooooj...ops: ja pomislim kako bih ga JA rado odvukla u krevet... :wink:
Ma shta bre:zavodljiva1976:mr x:dali zene kada vide dobrog isto kao mi muskarci pomisle mora da dobro kara
Onda si mnogo laka riba... :wink:
Hm...pa jedno 50 kg laka....Ma shta bre:zavodljiva1976:mr x:dali zene kada vide dobrog isto kao mi muskarci pomisle mora da dobro kara
Onda si mnogo laka riba... :wink:
zavodljiva1976:Hm...pa jedno 50 kg laka....Ma shta bre:zavodljiva1976:mr x:dali zene kada vide dobrog isto kao mi muskarci pomisle mora da dobro kara
Onda si mnogo laka riba... :wink::wink:
Ma shta bre:zavodljiva1976:Hm...pa jedno 50 kg laka....Ma shta bre:zavodljiva1976:mr x:dali zene kada vide dobrog isto kao mi muskarci pomisle mora da dobro kara
mmmmmmmmhhhhhhmmmmmmmm...Idealno za devojku kakvu ja trazhim ali zavisi i koliko si visoka?!
:shock: Koliko god da sam visoka,ne bih ti odgovarala... 8)Ma shta bre:zavodljiva1976:Hm...pa jedno 50 kg laka....Ma shta bre:zavodljiva1976:mr x:dali zene kada vide dobrog isto kao mi muskarci pomisle mora da dobro kara
mmmmmmmmhhhhhhmmmmmmmm...Idealno za devojku kakvu ja trazhim ali zavisi i koliko si visoka?!
zavodljiva1976::shock: Koliko god da sam visoka,ne bih ti odgovarala... 8)Ma shta bre:zavodljiva1976:Hm...pa jedno 50 kg laka....Ma shta bre:zavodljiva1976:mr x:dali zene kada vide dobrog isto kao mi muskarci pomisle mora da dobro kara
A sto on mora da zna ono sto ti znas? :wink:Bad_Wolf:zavodljiva1976::shock: Koliko god da sam visoka,ne bih ti odgovarala... 8)Ma shta bre:zavodljiva1976:Hm...pa jedno 50 kg laka....Ma shta bre:zavodljiva1976:mr x:dali zene kada vide dobrog isto kao mi muskarci pomisle mora da dobro kara
Daj bre objasni explicitno coveku da mu je jedna premisa falicna, ne zaye8avaj ga!![]()
![]()
![]()
![]()
zavodljiva1976:[A sto on mora da zna ono sto ti znas? :wink:
Ono sto napisem...Bad_Wolf:zavodljiva1976:[A sto on mora da zna ono sto ti znas? :wink:
A ja samo pazljivo citam. Dobro, znam i povrh toga, ali sta mogu kad mi se svidja.ops:
Gazdo: jel dobro?
zavodljiva1976:Ono sto napisem...Bad_Wolf:zavodljiva1976:[A sto on mora da zna ono sto ti znas? :wink:
A ja samo pazljivo citam. Dobro, znam i povrh toga, ali sta mogu kad mi se svidja.ops:
Gazdo: jel dobro?:wink:
:wink:Bad_Wolf:zavodljiva1976:Ono sto napisem...Bad_Wolf:zavodljiva1976:[A sto on mora da zna ono sto ti znas? :wink:
Gazdo: jel dobro?:wink:
Ja sam sad plavusha, ali da razjasnim (sebi?): napisano, shvaceno i (na profilu) vidjeno. 8)