ISTINA sazeta u kratkom o SRB i Srbima sta ih ceka u buducnosti.

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Dali cemo doziveti i to da na Miru i sa Ponosom mozemo reci ko smo i sta smo???
Ovo pisanje je krajnje sto se moze uciniti a opet pocetak svega.Sutra su izbori na Kosovu i Metohiji,narod je u "NE ZNANJU i STRAHU" u neznanju jer nezna sta da radi dali da izadje na glasanje koje organizuju Siptari na Kosovu i Metohiji ili da ne izadju.Vlada drzave SRB ih pokusava navesti na to da izadju...ali poslednjih meseci su neki politicki predstavnici koji su za sebe uzeli pravo da kao "SAMARICANI" donose odluke u ime celog naroda.U vecini slucajeva ti politicari koji su se toliko drznuli uzimaju sebi za pravo da su kao navodno"Uskrsnuce" nekog naj naj naj Pametnijeg,Hrabrijeg nekog kao da je BOG ko ima sve pravo i koji je eto tu da donese odluku jer on tako misli....
A narod jadan,pribojava se sta ce mu biti pa kako god da odluci.Zna da ako odluci kako mu ti navodni velikani kazu da mu nema BUDUCNOSTI,ali da ce poniziti sebe.Pa mnogi bi i preko toga presli samo kad bi mogli da zive u MIRU i NORMALNOM ZIVOTU kakvom ga oni zamisljaju ... ali ... opet znaju da tako NECE BITI pa kako god i sta god da urade.Ostao im je jos samo taj jedan deo pre kraja a to je taj hm... nemogu ga nazvati PRKOS ali ajde da ga nazovem jedini pravi put pre kraja pa kako god da taj KRAJ izgleda ili da bude izgledao.
Neko misli da je BOLJE DA GLASA jer ce tada kao SRBI imati vecinu na svojim vecinskim teritorijama,jer kao to bi trebalo da im olaksa situaciju,valjda ce biti kako SIGURNIJI od Siptarskih napada,valjda ce ih NATO tad braniti od Siptara/posto vec nece SRBIJA.
Neki drugi misle da je BOLJE NE GLASATI jer to je cin priznanja Siptarske drzave a kraj naseg POSTOJANJA na KOSOVU i METOHIJI i to je kapitulacija pred nasim NEPRIJATELJIMA.U cast nasih KORENA i nasih SVETIH to se nemoze uciniti pa i makar za cenu zivota.Koliko je nasih Oceva,Brace... svoje zivote dalo za to da bi sad neko tek tako to IZDAO!!!
A postoje i oni treci koji misle da je to sve u redu,jer na Kosovu i Metohiji zive vecinski Siptari i oni su zauzeli i to je to sad im mi to dajemo eto tako za ime EU i naseg napredka u tom smeru jer eto mi zelimo biti Evropljani!I nemoj da im je neko rekao da SRB treba da brani pa makar i RATOM Kosovo i Metohiju gde da im kvarite EU perspektivu njhov bolji zivot...
kasnije se nastavlja...

Dali cemo doziveti i to da na Miru i sa Ponosom mozemo reci ko smo i sta smo???
Ovo pisanje je krajnje sto se moze uciniti a opet pocetak svega.Sutra su izbori na Kosovu i Metohiji,narod je u "NE ZNANJU i STRAHU" u neznanju jer nezna sta da radi dali da izadje na glasanje koje organizuju Siptari na Kosovu i Metohiji ili da ne izadju.Vlada drzave SRB ih pokusava navesti na to da izadju...ali poslednjih meseci su neki politicki predstavnici koji su za sebe uzeli pravo da kao "SAMARICANI" donose odluke u ime celog naroda.U vecini slucajeva ti politicari koji su se toliko drznuli uzimaju sebi za pravo da su kao navodno"Uskrsnuce" nekog naj naj naj Pametnijeg,Hrabrijeg nekog kao da je BOG ko ima sve pravo i koji je eto tu da donese odluku jer on tako misli....
A narod jadan,pribojava se sta ce mu biti pa kako god da odluci.Zna da ako odluci kako mu ti navodni velikani kazu da mu nema BUDUCNOSTI,ali da ce poniziti sebe.Pa mnogi bi i preko toga presli samo kad bi mogli da zive u MIRU i NORMALNOM ZIVOTU kakvom ga oni zamisljaju ... ali ... opet znaju da tako NECE BITI pa kako god i sta god da urade.Ostao im je jos samo taj jedan deo pre kraja a to je taj hm... nemogu ga nazvati PRKOS ali ajde da ga nazovem jedini pravi put pre kraja pa kako god da taj KRAJ izgleda ili da bude izgledao.
Neko misli da je BOLJE DA GLASA jer ce tada kao SRBI imati vecinu na svojim vecinskim teritorijama,jer kao to bi trebalo da im olaksa situaciju,valjda ce biti kako SIGURNIJI od Siptarskih napada,valjda ce ih NATO tad braniti od Siptara/posto vec nece SRBIJA.
Neki drugi misle da je BOLJE NE GLASATI jer to je cin priznanja Siptarske drzave a kraj naseg POSTOJANJA na KOSOVU i METOHIJI i to je kapitulacija pred nasim NEPRIJATELJIMA.U cast nasih KORENA i nasih SVETIH to se nemoze uciniti pa i makar za cenu zivota.Koliko je nasih Oceva,Brace... svoje zivote dalo za to da bi sad neko tek tako to IZDAO!!!
A postoje i oni treci koji misle da je to sve u redu,jer na Kosovu i Metohiji zive vecinski Siptari i oni su zauzeli i to je to sad im mi to dajemo eto tako za ime EU i naseg napredka u tom smeru jer eto mi zelimo biti Evropljani!I nemoj da im je neko rekao da SRB treba da brani pa makar i RATOM Kosovo i Metohiju gde da im kvarite EU perspektivu njhov bolji zivot...
kasnije se nastavlja...

Ljepa analiza,.... iz srca,... a sta kaze dusa srpska, sta je uvjek kroz vjekove srpskog ispastanja govorila,
sta je ono dusa srpska izmedju BITI i IMATI birala???
Da li je i to diskutabilno???
Racionalisti, materijalisti iz srpskih elita, ucinili su sve da zivot Srbima obesmisle, da slude narod, da ga uniste!!!

Vidis, JUCER su pred tom dilemom bili krajiski Srbi, ...TRENA SE DVOUMILI NISU,
pljunuli su one koji su ih nagovarali da je bolje imati nego biti!!!
Zato su im se i osvetili srpski mudroseri iz elitistickih materijalistickih krugova, ...cinivsi im zivot sto nesnosljivijim!!!

Poslednja izmena:
Trebaju se sjetiti kako su prošli Srbi u Hrvatskoj jer da su u Hrvatskoj prihvatili Hrvatsku kao svoju državu sad bi bili svoj na svom a ne potucati se po bijelom svijetu

Pa Srbi u slavoniji i ostalim delovima hrvatske su prihvatili hrvatsku pa su opet bez razlike proterani...
A sad vidimo kako im je,i ćirilica na tablama je dovoljna da oživi ustaštvo...

Srbi na Kosovu ne trebaju da slusaju Beograd, jer govnari koji su u Beogradu su zidali granicu prosle godine prema Kosovu.

Srbi sa Kosova trebaju sami da odlucuju o svojoj sudbini.

Govnari iz Beograda su izdali RS Krajinu, Istocnu Slavoniju a i Zapadnu. A pre toga su nahuskavali tamosnje Srbe na rat.

Secam se ja da su govnari iz BG i udarili blokadu na Drini, Republici Srpsko 1994.

Na ovome nije kraj.Voleo bih kad bi tako bilo ali neko moje zivotno iskustvo mi kaze da nije tako.
Sad su u momentu tu SNS-SPS imam neki predosecaj da ce u sledecem krugu biti ponovo neka renesansa nekih DS clanova i njihovg navodnog boljeg zivota za SRB i SRBE.Jer u onom momentu kad VI nista ne uradite kad neko cini nesto sto netreba i vi to znate da on sto cini nije nesto kako treba,Vi i sami postajete posle ROB svog ne reagovanja na ta dela.E u takvom su sad Srbi na Kosovu i Metohiji delu gde treba da odluce dali Stati i reci nesto ili treba cutati.
U psihologiji to ne reagovanje ima svoj naziv jer osoba tj. drustvo na ne reagovanje postaje ROB sam svog ne reagovanja koje ge vodi ka samounistenju.Jer jednog dana i sam ce biti taj ali niko nece ni onda odreagovati kao sto on nije odreagovao.Radi toga se uce deca vec u prvim godinama razlikama izmedju Ispravnog i Pogresnog.
Sadasnja VLAST koja je sastavljena od SNS-SPS+Palma+Krkobabic je sama po sebi smesna ali njihova dela tj. NAROD koji ih je navodno izabrao je jos JADNIJI.Pokusajte da zamislite grupaciju samo koja je do skora bila kao SRS kako u jednom momentu g-din Nikolic posle toliko navodnih gubitaka od DS i g-dina Tadica SRS protiv DS ha ha ha... i sad kao odjednom g-Nikolic je eto shvatio da on nije hteo da bude u SRS vec formira SNS i okrece kormilo za 200% i eto kao g-din Vucic je tu takodje.
A g-din Dacic e to je posebna prica.Covek se ne odmacinje od Milicije pa to je!Slobin mali ucenik potrcko u SPS kojijje hteo da bezi za KUBU kad su hapsili mu poltrona,a danas posle svih izdaja drzave SRB uzima za pravo da deli neku svoju pamet i svoje znanje i vidjenje SRB i toga sta i kako je i dokle je SRB.Ja ga volim nazvati"Prase kad zapeni na medjunozje" iz milost.Eto kao on nije hteo da podpise Briselsku ucenu ali stigao je Vucic koji je se valjao po podu...
E moja SRBIJO sta si ti docekala i e moj narode BOLJE NISI NI ZASLUZIO kome si dopustio da te vodi!!!
Naucio sam da se obicno kaze "Kakav narod takve su im i vodje" mislim sta reci u vezi SRB?Djindjic,Kostunica,Dilas,Dinkic,Delic,Ugljanin,Canak,Veljo,Palma,Biserko,Liht,Cedo,itd. Mislim samo pogledajte ta imena i pogledajte sta su imali pre a sta imaju sad.Sta je imala drzava pre njih a sta sad???

Sadasnja VLAST je PRIZNALA Siptarsku drzavu samo sto to nekazu javno.Oni su vec i podpisali dokumentaciju kao sto su podpisali i vec pripremili problema u Raskoj i Vojvodini a naravno tu ceka i problem sa Vlasima i Ciganima/tj. Romima.To ce sad za koji dan da izbije jer to ce da bude sistem za odvracanje posle SIptarskih izbora,bice znate ono "tresla se gora rodio se mis" e to ce sad da bude sa Srbima sa KiM a problem ce da se prebaci na Presevo ili Rasku ili Vojvodinu...a mozda i na R. Srbsku.

Postavlja se pitanje dali smo SPREMNI na sledece:
Da bi opstali imamo dva tj tri puta tj mogucnosti.
Prva mogucnost je upravo ova koja je sad na delu a to je ZAGLUPLJIVANJE NARODA,ciniti sve sto je potrebno da narod vise nema ni volje ni respekta ni da sam sebe ceni obecati im sve traziti im sve i svaki put nesto drugo.Jednom sa jednom vlasti pa ih posle smeniti i staviti druge i tako u krug a nikad im nedati nista i kad tad oni ce nestati jer na duze staze oni nemogu da opstanu.Obezvrediti sva nacela morala,vere,covecnosti.Nagradjivati IZDAJU,RAZVRAT,KRIMINAL...itd.
Druga mogucnost je sagledati istinu a to je:To nam sve cini USA-EU tj VATIKAN ili to sto ga predstavlja.Oni nas SRBE sve vide kao male Ruse na Balkanu i to im nije drago.Istorija ih je naucila da su u celoj ISTORIJI morali uvek da ratuju sa nama da smo uvek bili protiv njih,dali smo mi ti bili radi koga nisu mogli dalje na ISTOK i JUG ne znam neka nasa navodna istorija je pisana njihovim perom tako da nemogu nista reci.Jednostavno je to da smo mi jos uvek TU a oni su tamo gde su uvek bili znaci nisu prosli.E sad su naucili da nam ZATRUJU SVEST raznim obecanjima i razvratnim mislima koja su instalirali kao da su to misli napredne i misli BUDUCNOSTI.Da treba biti MILIONER a da druge ko hebe nema veze sto ce drugi da umru d gladi vazno je da si ti MILIONER!I to bi trebalo da bude kao ta misao buducnosti.Znaci oni zele nas nestanak tj. SMETA im sto smo "POVEZANI PA BILO KAKO SA RUSIJOM i PRAVOSLAVLJEM"Rusija je i tu samo izgovor PRAVOSLAVLJE to izvorno je njima trn u oku.Resenje je moderan Evropljanin ali ne vise Pravoslavci vec polako vremenom iz ekumenizma koji je vec na delu preci u jednu HRISCANSKU VERU pod vodstvom "PAPE".Nasi Politicari nisu ni nasi vise vec SVI rade za njih i na njihovom ostavrenju.Naravno svaka ce vlast nesto ciniti na njihovu volju a nasu stetu i time nestajati sa vlasti i uvek ce se prebacivati krivnja na one prethodne i time opravdavati svoja IZDAJA.To smo isto na delu videli gde DS prebaciva Milosevicu,ovi Komunistima,ovi Kralju,danas Dacic i Vucic Demokratama i to tako ide u krug svi imaju opravdanje zasto cine nesto protiv SRB i Srbskog naroda.
A trece je najteze ili najlakse zavisno kako neko to sagledava.
Treba izaci na ulice,otpoceti revolt,proglasiti neposlusnost Drzacima moci i Vlasti u SRB,izabrati nacionalnu vlast naroda SRB i Srbskog naroda,sastavljenu od najboljih Sinova i Kceri SRBA,Proglasiti sve nevazecim sto su od 1918 pa do danas ucinili bilo koji Vladari i Mocnici,Proterati EKUMENISTE i njihove sledbenike,povratiti veru naroda i okrenuti se samoj MAJCI SRB i njenoj deci nama samima.Povratiti moralna nacela na kojima se zasniva nase postojanje.Sklopiti ugovore sa SLOBODNIM DRZAVAMA SVETA i ojacati napore svih SLOBODARSKIH NARODA SVETA za svojom SLOBODOM bez manipulacija na tim nivoima kao sto ih sada cine ZAPADNE DRZAVE navodnog naprednog sveta.
Znam puno se toga cuje tako REVOLUCIONARNO ali verujte mi da jeste tako jer svet je zapao u jednu krizu...krizu gde i sta dalje.Na jednoj strani imate propali KOmunisticki sistem koji nice polako iz KGB sistema upravljanja jacega a na drugoj strani imamo KAPITALISTE ili da ih nazovem POROBLJIVACE-KOLONIJALISTE koji su naucili smao za sebe i nista vise.I sta je sa nama ostalim svetom koji necemo ni jedno ni drugo?A zelimo da imamo nrmalan MIRAN ZIVOT .... gde smo mi tu?

Не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије

Затим, све земље које су се нашле у статусу ограниченог суверенитета, са владама под утицајем страних сила, вртоглавом су брзином постајале сиромашне. И то на начин који искључује наду у праведније и хуманије социјалне односе. Велика подела на већину сиромашних и мањину богатих - то је слика Источне Европе већ неколико година и њу сви можемо да видимо. Та слика не би мимоишла ни нас. И ми бисмо, под командом и контролом власника наше земље, брзо стекли огромну већину веома сиромашних чија је перспектива да из тог сиромаштва изађу веома, веома неизвесна и далека. Мањина богатих била би састављена од шверцерске елите, којој би било допуштено да буде богата само под условом да буде у сваком погледу лојална команди која одлучује о судбини њихове земље.

Јавна и друштвена својина би се брзо трансформисале у приватну, али власници те својине, из досадашњег искуства наших суседа, би по правилу били странци.

Мали изузеци би били искључиво они који би право на власништво куповали лојалношћу и покорношћу која их измешта из сфере елементарног, и националног и људског, достојанства. Највећа национална добра у тим приликама постају власништво странаца, а они који су њима до сада управљали, чинили би то, у овим измењеним приликама, као службеници страних фирми у сопственој држави.

Уз национално понижење, растурање државе и социјалну беду нужно би морало да дође до многих облика социјалне патологије, међу којима би криминал био први. То није пука претпоставка већ искуство свих земаља које су прошле тај пут који ми избегавамо по сваку цену. Престонице европског криминала већ скоро деценијама нису на Западу, као што је некада било, већ на истоку Европе. Нашем народу и овај садашњи криминал тешко пада јер смо дуго, од Другог светског рата до 90-их година, живели у друштву које за криминал тако рећи није знало. А неки већи криминал који се не може избећи у друштву које бисмо постали, губљењем суверенитета и великог дела територије, тај већи криминал био би за наш мали и на криминал ненавикнут народ, опасан као што је за друштво и његове грађане опасан рат.

Један од битних задатака марионетске власти у свакој земљи, па и у нашој, ако бисмо је имали, јесте губљење идентитета. Земље којима се командује споља, релативно се брзо растају са својом историјом, са својом прошлошћу, са својом традицијом, са својим националним симболима, са својим навикама, често и са сопственим књижевним језиком. Невидљива на први поглед, али веома ефикасна и немилосрдна, селекција националног идентитета, свела би га на нешто националних јела, понеку песму и коло, имена националних хероја наденута прехрамбеним производима и козметичким средствима.

Back