Istina sakrivena u filmu

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.469
Hajde da se zabavimo.
Roddy Piper dve godine pre smrti,na twiter je napisao da je film They Live (Oni Žive) dokumentarac.
theylivedocumentary.jpg

Mnogi teoretičari tvrde da je prava slika sveta u kome živimo,ispričana u tom filmu,u cilju budjenja svesti.

they live poster.jpg

Ako nista,film je prava klasika,i vredan (ponovnog) gledanja ako ste ga zaobišli.

Гледам ону пирамиду у сред Београда, као и масонске симболе свуда по градовима, на новчаници долара, сетите се само отварања последње олимпијаде. :neutral: Или овакви снимци:

Питам се у каквом свету ми то живимо?

Свет се дели како се то каже у оној песми, "на пионе и на масоне".

Они су свуда око нас. Обликују наше животе и наш ум, наше образовање од детињства. Фалсификују и усађују нам "истине" о свету и животу док праве истине чувају и знају само они.
Има их свуда. у нашем комшилуку, свуда.

А једини разлог што ми пиони можемо уопште говорити о њима јесте генијалан начин на који се сакрива истина:
Наиме, она се уопште не крије, обзнањивачи исте се не ућуткавају, напротив. Они су послати из њихових редова.
Истина се зато обелодањује свуда, у филмовима, на интернету, од разних теоретичара завере, да се људи тако навикну на те теме и да оне зазвуче неозбиљно и смешно. Па се тако вести о томе по правилу смештају у рубрику забава ( чак и овде подфорум о теријама завере, о натприродним феноменима смештен је под забава.)

Зато чак и ми пиони можемо несметано говорити о њима јер тиме заправо исте све више и више скривамо и ту тему гурамо у област неозбиљног и смешног.
То је генијалан начин сакривања истине.

овај цитат који сам нашао негде на интернету то јасно објашњава:
"Postoji 13 masonskih porodica koje vec hiljadama godina vladaju svetom. Iste loze koje su vladale mnogim carstvima u proslosti i danas vladaju. Smisljen je takav drustveni sistem da obican covek ne moze gotovo nista da uradi da bi ga promenio. Posle svake revolucije, budu zbaceni jedni masoni s vlasti, a na njihovo mesto dolaze drugi masoni ili onin koji rade za njih i tako se prica nastavlja. Smisljene su religije koje sadrze odredjenu dozu istine, ali i puno zabluda, tako da obican covek ne moze lako da rzluci sta je istina a sta nije. Snimaju se naucno-fantasticni filmovi sa tacnim cinjenicama, koje su malo zamaskirane, sa ciljem da se tako stvori zabuna, da kada neko dodje do pravih informacija pomisli da je to nesto sto je neko video u filmu pa je odatle uzeo ideju da izmisli neku glupost i na taj nacin zamajava obican narod. Medjutim istina je da se ne radi o glupostima, vec o stvarnim stvarima."."

У филмовима нам има истине више него што мислимо и то презентоване једино са циљем да у рубрику "забава" сместе све оне који би се усудили да их обелодане.

Било како било. Човек мора преиспитати и итекако бити сумњичав према ономе што нам је утувљено као истина о свету и животу.

Osnovna premisa filma je kritika potrošačko ustrojenog društva i kapitalizam kao instrument držanja naroda u pokornosti.

Da je neki dokumentarac u pitanju, neko otkrivanje istine, nečije bi glave letele, i sugurno ne bi bio snimljen kao igrani film, nego dokumentarni. Naravno, ne bi odmakao dalje od idejnog projekta, jer ti "vladari" drže filmske kompanije i distributivnu mrežu.

Гледам ону пирамиду у сред Београда, као и масонске симболе свуда по градовима, на новчаници долара, сетите се само отварања последње олимпијаде. :neutral: Или овакви снимци:

Питам се у каквом свету ми то живимо?

Свет се дели како се то каже у оној песми, "на пионе и на масоне".

Они су свуда око нас. Обликују наше животе и наш ум, наше образовање од детињства. Фалсификују и усађују нам "истине" о свету и животу док праве истине чувају и знају само они.

А једини разлог што ми пиони можемо уопште говорити о њима јесте генијалан начин на који се сакрива истина:
Наиме, она се уопште не крије, обзнањивачи исте се не ућуткавају, напротив. Они су послати из њихових редова.
Истина се зато обелодањује свуда, у филмовима, на интернету, од разних теоретичара завере, да се људи тако навикну на те теме и да оне зазвуче неозбиљно и смешно. Па се тако вести о томе по правилу смештају у рубрику забава ( чак и овде подфорум о теријама завере, о натприродним феноменима смештен је под забава.)

Зато чак и ми пиони можемо несметано говорити о њима јер тиме заправо исте све више и више скривамо и ту тему гурамо у област неозбиљног и смешног.
То је генијалан начин сакривања истине.

овај цитат који сам нашао негде на интернету то јасно објашњава:

У филмовима нам има истине више него што мислимо и то презентоване једино са циљем да у рубрику "забава" сместе све оне који би се усудили да их обелодане.

Било како било. Човек мора преиспитати и итекако бити сумњичав према ономе што нам је утувљено као истина о свету и животу.

Jeste, kao što se u filmu Interstellar, negde na početku, spominje, onako usput, da ameri nisu bili na Mesecu.

Ozi, predlažem da se i ti učlaniš i proveriš te navode. Nema nam drugog načina da saznamo pravu istinu osim našeg čoveka u njihovim redovima.

Ozi, predlažem da se i ti učlaniš i proveriš te navode. Nema nam drugog načina da saznamo pravu istinu osim našeg čoveka u njihovim redovima.

Јел? А то је као нека библиотека па може да се учлани ко хоће ?

Не може свако постати масон. Заправо, немамо појма каква је то организација, чему намењена и ко може постати њен члан. Не знамо о томе заправо ништа.

Књиге , брошуре, "објашњења" које се могу наћи на њиховим званичним сајтовима су смешна.
А још смешније оне друге књиге које их "раскринкавају" а које они сами пишу.

Нека се свако запита да ли је баш потпуно равнодушан знајући да неке фаце огрнуте кецељама,о којима не знамо ни ко су, ни шта су, одлучују о његовом животу, образовању, информисању, свему.

sto new moze

odes sa nekim zidarem radis ovo leto

postanes i ti zidar

ako nisi ozenjen onda si slobodan

i eto

postao si slobodan zidar

- - - - - - - - - -

ali ako si ozenjen

onda nista

od masonerije

onda samo masna-jela

Poslednja izmena:
mi živimo u toliko dobrom svetu, kad se tajne upravljanja čovečanstvom lagano saznaju na YouTubeu... :lol:

e deco deco

Aha,ali to je na prvu loptu,što svakom prodje kroz glavu,pa i (sićušnom) meni. Gle,YouTube..leglo pesama,slatkih kućnih ljubimaca koji se igraju loptom,leglo igrača video igrica,i raznih trejlera za nove i stare filmove... I sad kad bi ti Sizife izdvojio pola sata na jedan video gde Rus priča o tajnom upravljanju,možda bi čuo nešto što ne može da se oceni samo po tome što je na YouTube-u,aka,javnom sajtu za svakakve nebuloze. I stvarno ne razumem zašto se vodiš po tako površno-generalnom razmišljanju,ceniš knjigu po koricama.

Back