Šaban
Aktivan član
- Poruka
- 1.805
Ne znam sta si ti mislio.
Ja znam sta si napisao.
Znaš šta sam napisao, ali ne znaš šta je sarkazam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta si ti mislio.
Ja znam sta si napisao.
Posto vidim da ovde ima dosta ljudi koji prozivaju Vojvodinu, vreme je da napisem istinu o Vojvodini... Ja sam iz Vojvodine, Srbin sam. Vojvodina je najlepsi deo Srbije i tu ce ostati... Ni jedan Radikal to ne moze promeniti...
Dugo su "Srpski" Radikali plasili gradjane Vojvodine (Srbe, Madjare, Slovake, Rumune) kako ce da se jedini podignu na druge... Ni u jednoj Vojvodjanskoj opstinu SRS nije pobedio... Bas zbog tog straha od Radikala... Nemojte nas vise plasititi jer Vojvodina ce ostati jedinstvena u Srbiji!
Ne znam da li ste se nekada uputili Shinobusom Pancevo-Zrenjanin... Ako niste...
Idemo redom od mesta ka mestu...Krenimo od Panceva...
U Pancevo su Srbi
U Kacarevo Makedonci i Srbi
U Crepaji su Srbi
U Debeljaci su Madjari
U Kovacici Slovaci
U Uzdinu su Rumuni
Jos kada udju Romi i Kinezi i kada krenu svi da pricaju svojim jezikom, zapitacete se gde sam ja tu nalazimA nalazim se u Vojvodini, Srbiji!
Pricao sam jednom Zatucanom Coveku, Radikalu o ovome... Covek me je gledao bledo i odgovorio da to moze biti zajebano... To pricam vama radikalima, psima rata koji godinama plasite ratovima i ubijanjima... Vojvodjani su slozni i nikada nece ratovati! Vec ce ziveti u Srbiji!
ZA MAJKU SRBIJU U EU!
ja bih samo da pitam, sta je ovo ??? kako se gramaticki kaze za ovakvu vrstu recenice
Za Srbiju ne bi bilo lose da 5 - 7 godina bude pod vojnim rezimom, pa da se neke stvari malo srede.
Nakon tog perioda, ponovo bi doslo do uspostavljanja civilne vlasti, ali sa obaveznom kontrolom od strane vojske. Vojna kontrola vlasti bi povecala nivo discipline u drustvu, koja je sada na katastrofalnom nivou.
Za Srbiju ne bi bilo lose da 5 - 7 godina bude pod vojnim rezimom, pa da se neke stvari malo srede.
Nakon tog perioda, ponovo bi doslo do uspostavljanja civilne vlasti, ali sa obaveznom kontrolom od strane vojske. Vojna kontrola vlasti bi povecala nivo discipline u drustvu, koja je sada na katastrofalnom nivou.
Pricao sam jednom Zatucanom Coveku, Radikalu o ovome... Covek me je gledao bledo i odgovorio da to moze biti zajebano... To pricam vama radikalima, psima rata koji godinama plasite ratovima i ubijanjima... Vojvodjani su slozni i nikada nece ratovati! Vec ce ziveti u Srbiji!
Uvek... Na svakom koraku... Kako se okrenes, oni prozivaju na ratove i nekakve izmisljene pobune po Vojvodini... Plase narod...
Rekao sam cinjenice.. A cinjenice da ni u jednoj Vojvodjanskoj opstini radikali nisu pobedili... Sta ces vece dokaze! Ako hoces, prihvati, ako neces ne moras... Radikala vise nema u Vojvodini u narednih 4 god...
A sta je cilj ove teme?![]()
I jos zabraniti rad svim strankama i NVO ..........
raditi , raditi i samo raditi
A sta si ovim hteo reci????????
Zaso da uzmem Seselja?
On je nesto ruzno govorio o Vojvodini?
Ili je to opet tvoja generalizacija, koja nema veze sa zivotom...
PSogledaj prvo teme koje ti postavljas.
![]()