комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Истина о првом србијанском краљу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta je Kralj Marko, onda?Notorna je cinjenica,da je Kralj Milan Obrenovic,prvi srpski Monarh posle Cara Dusana.
obrenovici su drzavnici , bez njih srbije ne bi bilo
prica lepo kazuje da su rusima bugari vazniji od srbije, sto je dokazano vise puta.
Није ми познато да је Марко крунисан свесрпском круном,Pa šta je Kralj Marko, onda?
Претера га брате! И Обреновићи би се завадили са Шиптарима само нису стигли.Обреновићи су пре свега СРБИ, што се за Карађорђевиће тј Петровиће, баш и не може потврдити.
Обреновићи су имали, тј имају, гомилу родбине испод Рудника и около, и тачно им се зна ко су и шта су.
Док Петровића лоза почиње тек са Ђорђевим оцем Петром. Пре тога, ништавило, муко.
Друго, Петровићи-Карађорђевићи, у Србији тј Шумадији, НЕМАЈУ НИКАКВУ РОДБИНУ, НИКОГ! Ко бачени с Марса! Тј са Пештера.
Треће, мислим да су једина србска породица која слави Светог Климента!
Четврто, презир и мржња и жеља за уништењем Срба, од стране Карађорђевића је крвна, почевиши од Карађорђа, па до овог последњег немуштог који толико МРЗИ Србе, да за 65 година није научио језик народа којим "влада"!
Александар К. је подметнуо толико нагазних мина које су лепо једна по једна дизале србе у ваздух 1941-45. Од Бановине НДХ па на дање...
...
Није ни чудо што је Србска лоза, Обреновића, замењена лозом чије је србско порекло врло упитно. И која је Србију скоро убила на Проклетијама, 1916, и оставила Србе у Црној Гори на цедилу, и вршила злочине по Црној Гори, не би ли заметнули клицу зла између Шумадинаца и Црногораца.
До 1913, Арбанаси са Проклетија и Скадра, нису били непријатељи Србима, али Карарђорђевићи и њихова сатанистичка СС јединица "Црна Рука", се побринула и да ту подметне семе зла које траје и данас.
И тако....
Zakonski, on je kao sin poginulog Kralja Vukašina po difoltu nasledio krunu.Није ми познато да је Марко крунисан свесрпском круном,
зато и оста познат као Краљевић.
Али зато Твртко јесте.
Претера га брате! И Обреновићи би се завадили са Шиптарима само нису стигли.
Где? Од Ниша до Скадра? Побогу они су били у граничнимНије било потребе за тиме уопште, њима можеш врло лако владати ако се договориш са вођама племена, то мало кошта, ал је врло делотворно.