dobra-vestica
Početnik
- Poruka
- 8
Evo da postavim ovo pitanje na temu zdravlje,mislim da ovde pripada. Bombarduju nas raznim poznatim firmama koji proizvode jako skupe kreme, ali to je more ponuda, em sa vitaminom ovim ili onim,pa vocnim kiselinama, retinolom,svilenim nitima, raznim cudima, a kreme su paprene, pa i nije bas jednostavno izabrati ono pravo, platiti, ali da deluje. Zato sam htela da vas pitam da li imate informacije koliko uopste može da upije raznih vitamina sa povrsine koze i da se unese u dublje slojeve i da li je to uopste moguće. Zašto je, naprimer, Loreal jeftiniji od Lancoma? Da li možemo isti efekat da postignemo prirodnim preparatima bez konzervansa koji se mogu kupiti u bodyshopu ili marka LUSH (bez hemijskih dodataka) kao i sa nekom skupom kremom od 100 evra?
Evo, ja imam 30 godina, pocinjem ozbiljno da razmišljam da poklonim veću paznju svom licu,ali kad odem u kupovinu, totalno se spetljam i više ne znam šta da kupim.
Volela bih da čujem vase mišljenje, jedna kozmeticarka mi je rekla da vitamini i ta cuda nešto posebno ne pomazu, da je bitno da koza bude zasticena od vetra i sunca i da bude uvek hidrirana i da je to sve sto možemo da uradimo.
Evo, ja imam 30 godina, pocinjem ozbiljno da razmišljam da poklonim veću paznju svom licu,ali kad odem u kupovinu, totalno se spetljam i više ne znam šta da kupim.
Volela bih da čujem vase mišljenje, jedna kozmeticarka mi je rekla da vitamini i ta cuda nešto posebno ne pomazu, da je bitno da koza bude zasticena od vetra i sunca i da bude uvek hidrirana i da je to sve sto možemo da uradimo.