Istina o hrvatskim žrtvama u Vukovaru 1991 koje su pogubili ratni zlocinci i početak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

muskokrk

Poznat
Poruka
8.295
Kako je sve pocelo ..dali se to dogodilo bas u Vukovaru

Ja mislim da nije no....dali se možemo složiti oko istine??????????

o zlocinima nad hrvatima nebi trebao dokazivati jer je sama Srbija kao pravna drzava ih sankcionirala ...

a isto tako o srpskim žrtvama koje su pocinili hrvatski zločinci ne bi trebali na ovoj temi jer postoji druga ..

NO DA NE BI BILO ZABUNE SRBI I HRVATI SU BILI ŽRTVE KAO I ZLOČINCI JEDNI DRUGIMA

ako treba par linkova ..da se neko ne buni da ih nema....

ima ih koliko želite ali za ozbiljnois teme i ovo je dovoljno

i da naglasim nema provikacije i molin moderaciju da to ima na umu .....
:hvala:...unaprijed

:bye:

Kako je sve pocelo ..dali se to dogodilo bas u Vukovaru

Ja mislim da nije no....dali se možemo složiti oko istine??????????

o zlocinima nad hrvatima nebi trebao dokazivati jer je sama Srbija kao pravna drzava ih sankcionirala ...

a isto tako o srpskim žrtvama koje su pocinili hrvatski zločinci ne bi trebali na ovoj temi jer postoji druga ..

NO DA NE BI BILO ZABUNE SRBI I HRVATI SU BILI ŽRTVE KAO I ZLOČINCI JEDNI DRUGIMA

ako treba par linkova ..da se neko ne buni da ih nema....

ima ih koliko želite ali za ozbiljnois teme i ovo je dovoljno

i da naglasim nema provikacije i molin moderaciju da to ima na umu .....
:hvala:...unaprijed

"Mali nije bio civil,"gledaj klip do kraja.:rtfm:...civil a "biće kao tata."..gadjao vrapce praćkom po VUkovaru....:think:

Тема је интелигентно постављена,али само за гледаоце ХТВа који не виде даље од носа.:rotf:
Испада да су пре доласка ЈНА Срби ликвидирали Хрвате а не обрнуто.:cool:
'ај' мало лажите сами себе,нас не можете.

sakatilo ...dali je i jedna nasilna žrtva opravdana ..

dali je bio ili ne civil to sigurno ti ne znas ili mozda znas ..??????

da ti nisi mozda pokajnik ..

zlocini nemaju opravdanja.

Па што онда нисте одмах дигли глас и осудили убиства Срба у Вуковару пре доласка ЈНА?

Дај хронологију,да видимо ко је први започео сукобе у Вуковару,ко је почео први да убија и зашто?

mislim da nije sve zapocelo u vukovaru ..

u stvari ...i ne mogu reci u kojem je trenutku sve pocelo ....

dali je to bilo u devedesetim daleko ranije ili pocetkom stoljeca?????????

sakatilo ...dali je i jedna nasilna žrtva opravdana ..

dali je bio ili ne civil to sigurno ti ne znas ili mozda znas ..??????

da ti nisi mozda pokajnik ..

zlocini nemaju opravdanja.

žao mi je svakog ali kad razmilsim više me boli moja rana nego tudja,pogotovu kad je taj neko drugi zadobio svoju pokušavajući da meni nanese ranu ili liši života...

Па што онда нисте одмах дигли глас и осудили убиства Срба у Вуковару пре доласка ЈНА?

А што нису дигли глас против одвођења и убистава у Загребу, Павиљону 22, Огулину, Пожешкој Котлини, Грубишном Пољу, Сиску...............?

Зацртао си један тренутак и кренуо од Вуковара.'ајде сад образложи зашто си то урадио?

počelo je davnih dana u jednoj gradskoj četvrti na Apeninskom poluostrvu,u gradu državi zvanoj Vatikan,u čijim se bolesnim umovima rodila misao o istrebljenju pravoslavaca....

Hoće da ti kaže da su SRbi krivi ako ne i krivlji od Hrvata što nisu ponovo dozvolili da im se desi Jasenovac,Jadovno,Gradiška i slična stratišta....

sto se tice krivnje nju je potvrdilo i srpsko pravosuđe ..no
ne radi se o krivnji ni dali smo mi ili vi veci ili manji umoceni ...

pitanje je dalise mozemo oko bilo cega sloziti i to reci da je istina koju priznajemo svi

pitanje je dalise mozemo oko bilo cega sloziti i to reci da je istina koju priznajemo svi

Око чега да се сложимо?Српско правосуђе је осудило злочинце и то на 10х веће казне него што је ваше судство пре неки дан осудило ваше човеколике мајмуне за убиства српских заробљеника.

sto se tice krivnje nju je potvrdilo i srpsko pravosuđe ..no
ne radi se o krivnji ni dali smo mi ili vi veci ili manji umoceni ...

a zbog čega bi se mi i vi oko bilo čega slagali...probali smo dva puta nije išlo...Adio Mare,prosta vam bila prolivena srpska krv i jauci dece u svim ratovima,samo nas ne nagovarajte na još jedan brak iz(vašeg)računa.....

žao mi je svakog ali kad razmilsim više me boli moja rana nego tudja,pogotovu kad je taj neko drugi zadobio svoju pokušavajući da meni nanese ranu ili liši života...

SAMO NETKO KO JE POCINIO NEKI ZLOCIN TRAZI OPRAVDANJE U TUĐEM ZLOCINU ..dali radi savjest ...makar mislim da zločinac nema savjest ..ili radi dojma ..to bi trtebao da odgovori onaj koji ih je cinio

:bye::bye:

SAMO NETKO KO JE POCINIO NEKI ZLOCIN TRAZI OPRAVDANJE U TUĐEM ZLOCINU ..dali radi savjest ...makar mislim da zločinac nema savjest ..ili radi dojma ..to bi trtebao da odgovori onaj koji ih je cinio

:bye::bye:

kad bi znao sa kim pričaš,stideo bi se do zore...ali to je nemoguće jer si ti Hrvat....

ko uopce kaze da se trebamo druziti ili imati nesto zajedno
.
kolega kazem oko činjenica i događaja radnji ..oko toga

HOćeš da svoje osećaje krivice i deo noćnih mora preseliš na naš teren..a neće moći...ja ne gostujem na hrvatskim forumima,niti me to privlači,dok ste vi ovde kao namagnetisani.....osećaj krivice ili nešto drugo???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back