Capreolus
Primećen član
- Poruka
- 856
Cekaj bre lovac da te pitam ja nesto, ko si ti da delis pravdu i regulises prirodni poredak? Ko je tebi dao za pravo da ti odlucujes kojih zivotinja treba da ima vise a kojih manje? Sta, zivotinje jadne nisu znale da se snadju pre tebe milionima godina, nego cek da nam lovac caprijoli il kako si vec dao sebi nik regulise lanac ishrane. Pa vidim ja nesto zivotinje gladne i neuhranjene u poslednje vreme, mora da niste izglasali vi lovci nove zakone za 08/09 godinu o lancu ishrane, ko kad koga jede i u kojim kolicinama.
Znam ja te vase lovacke sedeljke i price. Uplatite tamo neku bedu crkavicu od clanarine pa onda bahanalisete po sumi, naravno pre toga se dobro olesite od alkohola (nije mi samo jasno kako nema vise nesrecnih slucajeva nastradalih u lovu?), i onda krene terevenka na jadne zivotinje. Pa posle trofeji, vidim ti si svoj lepo okacio u avatar da nam svima prikazes ko si i sta si. Silne pare istrosiste na "naoruzanje", opake su to zveri jasno je meni. Ne zna se koja je opasnija dal prepelica ili srndac.
E sad malo ti je sto se igrate po sumi nego bi i pse da likvidirate jer, sta cete da radite ako vam u potrazi za hranom pojedu po neku divlju patku, koga vi posle da lovite? Nekako vam dodju kao konkurencija.
Koliko li imas ne prijavljenog oruzja u kuci pitam se samo?
ovo ne zasluzuje nikakav odgovor, s obzirom na obilje lupetanja, ne znas ti nista decko moj, a znao bi koliko si se nalupetao, da si procitao bar nesto od postova sa PF Lov i ribolov, ali udostojicu te samo sa:

lep pozdrav

Cika Capreolus