Istaživanje duhova - eksperimenti

Бели Архангел

Poznat
Banovan
Poruka
7.475

Отварам ову тему да би обавестио неупућене о постојању духова. Ево погледајте овај занимљив документарац и закључите сами.

Духови не постоје! Зато што душа иде Богу, а тело у прах земаљски. Ови снимци су снимци демона који се зајебавају са људима. НЕМА ДУХОВА!

Живот после смрти постоји, али шта и како нама није познато,

Отварам ову тему да би обавестио неупућене о постојању духова. Ево погледајте овај занимљив документарац и закључите сами.

Духови не постоје! Зато што душа иде Богу, а тело у прах земаљски. Ови снимци су снимци демона који се зајебавају са људима. НЕМА ДУХОВА!

Живот после смрти постоји, али шта и како нама није познато,

Naravno da duhovi ne postoje kao ni demoni. To su sve tripovi. Istraživače je neko dobro zezao ili su sami sve režirali. Za život posle smrti nismo sigurni. To ne možemo da dokažemo.

naravno da postoje. desi se da usled nagle smrti duh koji je jako vezan za neku stvar ili nekog ne zeli da se pusti i slobodnom voljom se zadrzava u nizim nivoima postojanja umesto da se vrati u antimateriju i odatle izuci greske i izvuce lekcije iz inkarnacije i isplanira novu voznju uz pomoc svojih ucitelja. sem ako nije automatska inkarnacija sa opstim lekcijama kako voleti vise, dublje, jace...

naravno da postoje. desi se da usled nagle smrti duh koji je jako vezan za neku stvar ili nekog ne zeli da se pusti i slobodnom voljom se zadrzava u nizim nivoima postojanja umesto da se vrati u antimateriju i odatle izuci greske i izvuce lekcije iz inkarnacije i isplanira novu voznju uz pomoc svojih ucitelja. sem ako nije automatska inkarnacija sa opstim lekcijama kako voleti vise, dublje, jace...

Naša energija ili duh menja oblik, gde šta i kako to se ne zna.

Stariji ljudi govore da su se nekada duhovi, vampiri i slicno vidjali mnogo cesce nego danas. Licno mislim da su duhovi stalno oko nas (ali nevidljivi golim okom), a za vampire nisam siguran. Ne bih ni da se uveravam

I ja sam se od starijih nacuo ovakvih prica, ali sam i sám bio svedok stvaranja onih "vilinskih kola" ili krugova nzm tacno,. Znas ono kao krug izgorele trave... e pa setao sam sa psom i, obojica, smo culi muziku... lepa muzika, potseca me malo na neku renesansnu koju je pustala profesorka muzickog. On je pojurio a ja za njim.. jedno 200m, kad je on dosao muzika se jos cula a ja kad sam dosao samo sam zatekao taj izgoreli krug :P A i video sam pokojnu komsinicu nekoliko puta na prozoru od njene kuce.. creepy, ali se ne usudjujem da u to zalazim :)

Back