Istaknute ličnosti u bombardovanju 1999.

Ta tri videa su me i inspirisala za temu.

Što se tiče Vokera,on i jeste pravo đubre...Ali baš pravo,ne ko što ovi naši krive Lantoša za svašta...I ako je sebi nadenuo nadimak "So Long Kosovo Tom",uopšte me nije briga i o njemu ću nastaviti da razmišljam kao odličnoj osobi.

Treba da bude sramota ovog raspalog starca Vilijama Vokera,ćoravu budalu...To su pravi srbomrzci,a ne ko što ovi optužuju Soroša i...SPILBERGA!!!

Govorim samo o glavnim igračima,tj.političarima i generalima...I treba da imaju svoju stranu u Vikipediji...

Jer zna neko nešto o pilotu koji je zajedno sa 117a srušen u Buđanovcima.Ja znam njegovu sudbinu,sakrio se u nekom kanalu i pozvao dva helikoptera da iz Tuzle dođu u Buđanovce i tako je i spašen sutra ujutru.

A jer zna neko njegovo ime?

Govorim samo o glavnim igračima,tj.političarima i generalima...I treba da imaju svoju stranu u Vikipediji...

Jer zna neko nešto o pilotu koji je zajedno sa 117a srušen u Buđanovcima.Ja znam njegovu sudbinu,sakrio se u nekom kanalu i pozvao dva helikoptera da iz Tuzle dođu u Buđanovce i tako je i spašen sutra ujutru.

A jer zna neko njegovo ime?

Ko ti to pricao??

Upoznao sam covjeka koji zivi u selo dje je oboren avion, profesor matematike, igrom slucaja smo se upoznali u Herceg Novom kod zajednickog nam prijatelja. Pa nijesu mogli helikopteri iz Tuzle prije stic od mjestana do mjesta "nesrece". Uhapsili su ga bili, odveli u jednu kucu i pozvali pripadnike VJ koji su sa dzipom dosli po njega, medjutim dojavom iz Beograda je naredjeno da se pilot pusti cim helikopter dodje.
Prodao ga je Milosevic za milion maraka... :ok:

Ko ti to pricao??

Upoznao sam covjeka koji zivi u selo dje je oboren avion, profesor matematike, igrom slucaja smo se upoznali u Herceg Novom kod zajednickog nam prijatelja. Pa nijesu mogli helikopteri iz Tuzle prije stic od mjestana do mjesta "nesrece". Uhapsili su ga bili, odveli u jednu kucu i pozvali pripadnike VJ koji su sa dzipom dosli po njega, medjutim dojavom iz Beograda je naredjeno da se pilot pusti cim helikopter dodje.

Ovo su pričali u novinama...http://www.gradjanski.co.yu/navigacija.php?vest=7382&najcitanije=1

Ko ti to pricao??

Pametno.........ako je bilo tako :ok:

Koje budale pišu po ovako ozbiljnom forumu...Idi tamo druži se sa debilima iz Obreza,i idi na one washe wadikalne skupowe...Derite se tamo kako mrzite i Ameriku i sve i biću mnogo srećan kad vas rija prebije...:D

Ma samo ti reci,odma idem........:hahaha:

Ja se drao a tada je rija dobila batine :mrgreen:

Jel' te to cini srecim ili tuznim?

p.s-Kasno si obrisao poruku.......;)

Ko ti to pricao??

Men ije MArko Dabović, znameniti prijatelj još znamenitijeg Radomira Belaćevića, pričao da je on lično oborio taj avion. Mislim da je to isti toliko pouzdana informacija kao i ova tvoja ...

Ebes pilote, odlikovati kamiondzije.

truck01_lg.jpg

:zima: :zima: :zima:

:hahaha: :rotf: :hahaha: :rotf:

Ko ti to pricao??

Prodao je taj antihrist celu Srbiju, Kosovo...
Zato je i završio ko krepali kanarinac - u ćošku dvorišta ženine tetke ! :thumbdown:

'ebo te Slobo, ista ste bagra ka ti ka on!!! :evil:

Dajem reputaciju ovom postu,obavezno!!!;)

:super::super::super::super::super:

Evo ga moj drug koji mrzi Olimpijakosa!!!:D

Milošević ne zaslužuje da ga neko nazove komunistom!!!

Druže Tito mi ti se kunemo!!!

In memoriam:Josip Broz Tito(1892-1980).You will stay in our memory as best leader and diplomatic officer in our country.You make us peaceful nation,that was neutral in all world conflicts.We had best progress with you,economical,military and diplomatic.Earth to earths,ashes to ashes.:sad2:

Dajem reputaciju ovom postu,obavezno!!!;)

:super::super::super::super::super:

Evo ga moj drug koji mrzi Olimpijakosa!!!:D

Milošević ne zaslužuje da ga neko nazove komunistom!!!

Druže Tito mi ti se kunemo!!!

In memoriam:Josip Broz Tito(1892-1980).You will stay in our memory as best leader and diplomatic officer in our country.You make us peaceful nation,that was neutral in all world conflicts.We had best progress with you,economical,military and diplomatic.Earth to earths,ashes to ashes.:sad2:

A di ga je bona!!! :dontunderstand:

Back