Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.679
A mogu da budu i troja i kvinsi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ista Koto,stvarno.Mozda joj je neki rod...prababa ili tako nesto.Nisam mogla da odolim,ulogovala sam se samo zbog nje. Slicnost je sokantnaPogledajte prilog 1223907
Jos se sjecam Afrinih oficira iz ormara.Афро
И ти, понекад![]()
Ne,ne...ovo je neki veganski sendvic...kod mene samo sir i salama...Лимун и ја![]()
Кад си сељанка, тури парадајз и салату и једеш клуб сендвичNe,ne...ovo je neki veganski sendvic...kod mene samo sir i salama...))
Da li moram paradajz da kupim na pijaci ili u "Lidlu"?Кад си сељанка, тури парадајз и салату и једеш клуб сендвич![]()
Није битно, само да је парадајзDa li moram paradajz da kupim na pijaci ili u "Lidlu"?![]()
To ti mislis da nije bitno.Sve je bitno.Nije svejedno.Није битно, само да је парадајз![]()
Mislim samo onaj iz bio uzgoja,ali tab ce nam to detaljnije objasniti.Не,не, морамо да утврдимо који парадајз иде у клуб сендвич, онај са пијаце или онај из Линде.
Ne znam...ne sjecam se da sam procitala da iko ovde pise tako.elem, postavila bih 2 reci bez fotke, nisu jedine, nisu ne znam sta...Samo asociraju na clanice koje ce se da se uvrede...Ako napiste da ih prepoznajete/svaka zna/ pa ok nije smrtni greh nepismenost ili greska u kucanju...medjutim kada sa ponavlja-postaje zastitni znak.
Ne morate mi lajkovati, niti javno pogadjati-jer ste se vecina usrafile tako ovde:
1) paradiz
2) gracki
sta?Ок, саће питамо... @tab503![]()
Јао, бре, не пратиш на часу...да ли парадајз у клуб сендвичу треба да буде са пијаце или може из Лидла?
u klub sendvic se stavlja ceri paradajzЈао, бре, не пратиш на часу...да ли парадајз у клуб сендвичу треба да буде са пијаце или може из Лидла?
Табе, са пијаце или из Линде?u klub sendvic se stavlja ceri paradajz![]()
Eee...kako mi ovo nije palo na um...ceri je ipak fensi paradajz.u klub sendvic se stavlja ceri paradajz![]()
Има логике...Eee...kako mi ovo nije palo na um...ceri je ipak fensi paradajz.![]()
Нисам јаmogu misliti kako ti prolaze deca kad ovako maltretiras macku![]()