Ista kao ...

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Стерилисанје свега и свачега није нормално. Када је кренуло ово лудило, и људи унезверено кренули све да бришу, претила је реална и много већа опасност да се разболе чим нос помоле напоље. Најбоља вакцина је залогај који је пао на под.
Али је нормално водити рачуна о личној хигијени и пазити. Иако волим да сам голишава не бих села негде где се иначе седи без чисте подлоге.
Заправо, сви ми пошемо исто, али нам се свађа изгледа. Јел осећате напетост?
malo u predelu prepona

Стерилисанје свега и свачега није нормално. Када је кренуло ово лудило, и људи унезверено кренули све да бришу, претила је реална и много већа опасност да се разболе чим нос помоле напоље. Најбоља вакцина је залогај који је пао на под.
Али је нормално водити рачуна о личној хигијени и пазити. Иако волим да сам голишава не бих села негде где се иначе седи без чисте подлоге.
Заправо, сви ми пошемо исто, али нам се свађа изгледа. Јел осећате напетост?
To bi imalo smisla ako bi ljudi tako inace zivjeli. Citava prica oko sterilizacije je kratko trajala, ne znam nikoga da je istrajao a da to nije njegovo standardno ponasanje.

Jednom u tramvaju, stoji svaba kod vrata i jede cips. Ispadne mu cips, momak se savije, pokupi i pojede.
Djevojka koja je sjedila pored mene nije uspjela da obuzda tihi krik kad je vidjela:lol:
Taj ima da zivi 300 godina

To bi imalo smisla ako bi ljudi tako inace zivjeli. Citava prica oko sterilizacije je kratko trajala, ne znam nikoga da je istrajao a da to nije njegovo standardno ponasanje.

Jednom u tramvaju, stoji svaba kod vrata i jede cips. Ispadne mu cips, momak se savije, pokupi i pojede.
Djevojka koja je sjedila pored mene nije uspjela da obuzda tihi krik kad je vidjela:lol:
Када се сетим... Клинац мали, тек проходао, још увек хода онако као да лебди, као да не додирује под, како деца у почетку ходају...
Чувала га прабаба са очеве стране, она што му је у пиринач са вегетом умуљала чоколаду да се заслади :lol::heart:
Она је имала обичај да стари, осушени хлеб мало натопи водом, није моглада га мрви, и баци испред, на земљу и прашину птицама.
Долазим по њега, она испред куће пије кафу и као пази га, а моје дете трчкара по трави и дохватило окрајак тог натопљеног прашњавог хлеба и једе ко јабуку:lol: Она уопште није сконтала:heart:
Да знаш да је ретко болестан, једне богиње, једна упала уха, алергију има па има на јагодичасто воће и успутна прехлада ту и тамо. 17 година, ни један пломбиран зуб.

Када сам рекла ”овде”, нисам мислила на ову тему, него форум уопште. Нормално је да су људи напети, губимо стрпљење... Не ми, цео свет.
Pa ja samo na Zene dolazim.
A imala bi oko cega da se nerviram ali necu. :zaljubljena:
malo u predelu prepona
Mene jajnici, materica, menstruacija... tu je napeto...
srecom u glavi bas oTpusteno :malav:

Kazem malopre maloj “Boli me stomak, dobila sam menstruaciju.” Kaze ona meni(6 godina):”Jao gledala sam ja jedan snimak kad je devojcica dobila tu ISTRUKCIJU!” :lol:

Od kako je pocela korona ja nikad nisam nista ocistila sto redovno ne radim. Nikad kvake nikad nista. Inace ne dezinfikujem. I nikad maska.

viber_image_2021-01-11_12-14-11.jpg

Inace to sam kumi poslala kao odgovor na njeno da nije u redu da kucu sredjujem sama,da moram da podelim poslove
A prepiska je pocela tako sto sam joj poslala ovo i rekla,kreni da strikliras redom,a ona meni,podeli zadatke :lol:

Pa ja samo na Zene dolazim.
A imala bi oko cega da se nerviram ali necu. :zaljubljena:

Mene jajnici, materica, menstruacija... tu je napeto...
srecom u glavi bas oTpusteno :malav:

Kazem malopre maloj “Boli me stomak, dobila sam menstruaciju.” Kaze ona meni(6 godina):”Jao gledala sam ja jedan snimak kad je devojcica dobila tu ISTRUKCIJU!” :lol:

Od kako je pocela korona ja nikad nisam nista ocistila sto redovno ne radim. Nikad kvake nikad nista. Inace ne dezinfikujem. I nikad maska.
Meni je i dalje prestrašno da se hvalis cinjenicom da ne nosiš masku.

Ја сам се тепиха решила.
Купила сам простирке, густо рађене и нешто дебље али опет свака, и она 3х2 може у машину.
Од неких људи, из Апатина мислим. Купујмо домаће и подржимо занате и мале породичне радње :heart:

Back