prica mi drugarica dosla iz spanije tamo joj je decko...kaze mi to ne mozemo da shvatimo koja je paranoja u pitanju... odes u radnju da nesto kupis od odece, kako jednu stvar probas i kazes necu ovo, odmah tu stvar stavljaju u sterilnu vrecu i ide na ciscenje... probas sesir, pre sesira stavljaju ti plastiku na glavu

pa onda sesir...
mozes da se cuvas maksimalno od svega ali od paranoje nema leka... tako i ovo za buseve... sta cete mi reci da nijedna od vas nekada nije dosla u kucu posle busa i sela da odmori a da se nije presvukla a dete trci polugolo i legne na trosed... pa se nekad i vi poluobuceni izvalilite da dremnete..a bakterije te samo cekaju...stvoris odbrambeni mehanizam u telu, ako preterujes u higijeni samo je pitanje dana kada ce da navuces neko gore zlo...
one koje vole brazlisku depilaciju bez ijedne dlacice neka kazu da li su nekad dobile osip a da nisu znale od cega? ako je rodjenjem dato da nas dlake na nekim mestima stite od infekcija, onda smo sami krivi sto se pravimo pametniji. sve je u prirodi jako prosto samo mi komplikujemo.