Ista kao ...

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a sto se cistoce tice i higijene...znate koji je najprljaviji deo u kuci koji nikad ne sterilisete... tastatura po kojoj kuckate...izvor najgorih bakterija.... zdravije sesti golog dupeta gde je sedeo neko od gostiju, no kuckati mesec dana po tastauri koju niste cistili, pa se pocesati za nos ili guzicu.

a sto se cistoce tice i higijene...znate koji je najprljaviji deo u kuci koji nikad ne sterilisete... tastatura po kojoj kuckate...izvor najgorih bakterija.... zdravije sesti golog dupeta gde je sedeo neko od gostiju, no kuckati mesec dana po tastauri koju niste cistili, pa se pocesati za nos ili guzicu.

:sad2:

Ja to manijakalno brišem. Mobilni takodje.

ako ces da zivis kao nikola tesla sa flasicom asepsola, alkohola, komprimovanog ozona i cistis iza sebe da sve bude sterilno.....tako se i zavrsava...od najobicnije bakterije se shebes.

kako zive u pakistanu il indiji u onom smecu i idu ne samo polugoli ili goli pa se kote ko nezdravi....
Milsim da uopšte ne preterujem, živim normalno.
Zamisli sedneš u gradskom prevozu pa odeš kod prijatelja na kafu, naravno da ćeš i tamo negde da sedneš. Posle neko treba golim dupetom da sedne na isto mesto, čemu to? Ne razumem.

Zamisli sedneš u gradskom prevozu pa odeš kod prijatelja na kafu, naravno da ćeš i tamo negde da sedneš. Posle neko treba golim dupetom da sedne na isto mesto, čemu to? Ne razumem.
pa necu ja kod njega da sedim golim dupetom posle mog dupeta iz basa...ako on voli go da sedi na mestu mog dupeta posle tudjeg dupeta iz basa to je njegova stvar i problem njegovog golog dupeta a ne mog obucenog sto sam dosla u goste. :zcepanje:

ima resenje i za to... nkog ne pozivas u goste i ne vozis se prevozom i dupe ti uvek cisto bas kao i namestaj. :lol:

Ne mogu da drzim te krpe po kancelariji. Ovako iskoristim i bacim.
Kod nas su jako cudne zene koje ciste, djeluje kao da jednom krpom cisti sve kancekarije i da je moja poslednja u nizu, sve ispipa i umaze.

Mi smo imali tetkicu u školi koja istom vodom je prala wc i posle kancelarije i učionice. Trebalo nam je vremena da provalimo što smrdi na mokraću :lol:
Ja sam jedno vreme posle toga tražila da moju kancelariju pere isključivo kad sam ja tu. I njuškala sam vodu :lol:

pa necu ja kod njega da sedim golim dupetom posle mog dupeta iz basa...ako on voli go da sedi na mestu mog dupeta posle tudjeg dupeta iz basa to je njegova stvar i problem njegovog golog dupeta a ne mog obucenog sto sam dosla u goste. :zcepanje:

ima resenje i za to... nkog ne pozivas u goste i ne vozis se prevozom i dupe ti uvek cisto bas kao i namestaj. :lol:
O tome i pišemo, gde se može sesti go, a gde ne

prica mi drugarica dosla iz spanije tamo joj je decko...kaze mi to ne mozemo da shvatimo koja je paranoja u pitanju... odes u radnju da nesto kupis od odece, kako jednu stvar probas i kazes necu ovo, odmah tu stvar stavljaju u sterilnu vrecu i ide na ciscenje... probas sesir, pre sesira stavljaju ti plastiku na glavu :zcepanje: pa onda sesir...

mozes da se cuvas maksimalno od svega ali od paranoje nema leka... tako i ovo za buseve... sta cete mi reci da nijedna od vas nekada nije dosla u kucu posle busa i sela da odmori a da se nije presvukla a dete trci polugolo i legne na trosed... pa se nekad i vi poluobuceni izvalilite da dremnete..a bakterije te samo cekaju...stvoris odbrambeni mehanizam u telu, ako preterujes u higijeni samo je pitanje dana kada ce da navuces neko gore zlo...

one koje vole brazlisku depilaciju bez ijedne dlacice neka kazu da li su nekad dobile osip a da nisu znale od cega? ako je rodjenjem dato da nas dlake na nekim mestima stite od infekcija, onda smo sami krivi sto se pravimo pametniji. sve je u prirodi jako prosto samo mi komplikujemo.

Sedneš gola na kauč, fotelju? Ili na stolicu u trpezariji? Tamo se sedi i u odeći u kojoj se ide van kuće. Gosti koji ti dođu su u toj istoj odeći verovatno sedeli u nekoj ordinaciji, čekaonici, restoranu, kafiću...
Cu sednem... i legnem ako je potrebno :zper:
Eh sta smo mi sve radili po kuhinji i svuda po kuci... :lol:

Pa i korona umire posle tri dana... :malav:
A i nama dolaze samo zdravi ljudi, na vratima imamo salter, predaju overenje i onda mogu da pristupe :lol:
Stvarno marice golog dupeta sedaš svuda po kući? Tako ti prija, ili ložiš nas ovde?
Ja evo ne razumem zašto bi iko išao gologuz po kući. Ono jeste da ni ne moram sve da razumem, ali ovo mi je baš glupo. Ali meni je i nudizam glup, da gluplji ne može biti, pa nikom ništa.
Stvarno zd! (Moram da saznam tvoje ime?) :lol:
Doduse nemam prilike cesto, imam malu decu, ali bih volela da imam.
Prija mi.

Ne razumes ti mnogo toga jer nisi otvorena da probas. Probaj grudnjak da skines za pocetak. Pa gacice ispod suknje. Pa ce ti kao normalan sled doci da setas gola i osetis tu slobodu. Probaj sex u kuhinji... zivot je tako kratak

Ali em, mi nemamo gradski :zper:
Vidis sta je prednost malog mesta... :lol:

I sta vam je sa tim dupetom?
Dupe ko dupe?
Dupe ce da usisa sve te bakterije ? Ili vagina ? Kojom jacinom? :malav:
Ili vam muzevi imaju fetis ka guzama, da ih ljube pa se bojite zbog njih da im ne prenesete? Ili vi volite muzeve guze?

Ja stvarno ne razumem? :dontunderstand:

prica mi drugarica dosla iz spanije tamo joj je decko...kaze mi to ne mozemo da shvatimo koja je paranoja u pitanju... odes u radnju da nesto kupis od odece, kako jednu stvar probas i kazes necu ovo, odmah tu stvar stavljaju u sterilnu vrecu i ide na ciscenje... probas sesir, pre sesira stavljaju ti plastiku na glavu :zcepanje: pa onda sesir...

mozes da se cuvas maksimalno od svega ali od paranoje nema leka... tako i ovo za buseve... sta cete mi reci da nijedna od vas nekada nije dosla u kucu posle busa i sela da odmori a da se nije presvukla a dete trci polugolo i legne na trosed... pa se nekad i vi poluobuceni izvalilite da dremnete..a bakterije te samo cekaju...stvoris odbrambeni mehanizam u telu, ako preterujes u higijeni samo je pitanje dana kada ce da navuces neko gore zlo...

one koje vole brazlisku depilaciju bez ijedne dlacice neka kazu da li su nekad dobile osip a da nisu znale od cega? ako je rodjenjem dato da nas dlake na nekim mestima stite od infekcija, onda smo sami krivi sto se pravimo pametniji. sve je u prirodi jako prosto samo mi komplikujemo.
Стерилисанје свега и свачега није нормално. Када је кренуло ово лудило, и људи унезверено кренули све да бришу, претила је реална и много већа опасност да се разболе чим нос помоле напоље. Најбоља вакцина је залогај који је пао на под.
Али је нормално водити рачуна о личној хигијени и пазити. Иако волим да сам голишава не бих села негде где се иначе седи без чисте подлоге.
Заправо, сви ми пошемо исто, али нам се свађа изгледа. Јел осећате напетост?

Стерилисанје свега и свачега није нормално. Када је кренуло ово лудило, и људи унезверено кренули све да бришу, претила је реална и много већа опасност да се разболе чим нос помоле напоље. Најбоља вакцина је залогај који је пао на под.
Али је нормално водити рачуна о личној хигијени и пазити. Иако волим да сам голишава не бих села негде где се иначе седи без чисте подлоге.
Ko je napet? :lol:

meni se ne svađa. :heart:

Овде од синоћ имам утисак да се сви нешто устежу и вређају. Можда ми се чини. Вероватно је до мене...
Ovde se svi uglavnom ustezu i vredjaju, vise vredjaju nego ustezu... al nihe od sinoc no vec 16 godina... :lol:
Imas par normalnih ljudi... ostalo sebe mrzi do podne od podne i sebe i citav svet :heart:

zalogaj koji padne na pod dizi u roku od 6 sekundi...sedma i posle je opasna izracunali naucnici, bakterije ko spidi goznales jurcaju ka marmeljadi :zcepanje:

Back