- Poruka
- 17.475
Ma kakvi. Mnogo su jači moji živci od ovoga. Samo sam imala obaveza pa zamolila za mir,al džaba.Али, само на две форумашице мислим...и то данас...једна си ти![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi. Mnogo su jači moji živci od ovoga. Samo sam imala obaveza pa zamolila za mir,al džaba.Али, само на две форумашице мислим...и то данас...једна си ти![]()
A druga?Али, само на две форумашице мислим...и то данас...једна си ти![]()
Јавила се...A druga?![]()
postavila si samu sebe, mislim postavis i pitas ko je i onda se sama prepoznasPrepoznala sam se, odoh malo na odmor
![]()
Nije bilo takopostavila si samu sebe, mislim postavis i pitas ko je i onda se sama prepoznas![]()
znaci nije bilo "boze, odakle mi je ovo poznato, na koga mi liciNije bilo tako. Odmah sam mislila na sebe, samo sam htela da dam zadatak za prepoznavanje.
Нарадићеш се, има их поприлично.Da tražim citate?![]()
moram priznati da ni ja ne razumem, al nema vezeA sto, sta se desilo hrhr, opet nisam u toku
Nisam jedina ni sa monolozima.nista ja nisam htela, meni bio smesan tvoj monolog![]()
Тара
ИстоSvaka vam cast, nekad se uplasim koliko se poznajemo![]()
Znam kako ne znamИсто
Знаш када седим негде у локалу, или на улици,... па када се неко забуљи у тебе из ко зна ког разлога... Увек помислим можда је са Крстарице![]()
Mi na gazeli, neka guzvetina, stojimo. Ja pogledam desno, kad pici sa ljisa. Zamalo kolegi da kazem, gle eno ga piciИсто
Знаш када седим негде у локалу, или на улици,... па када се неко забуљи у тебе из ко зна ког разлога... Увек помислим можда је са Крстарице![]()