Ispred ruske ambasade samo Audi i VW

Prolazimo mi danas pored ruske ambasade u beogradu, ja pre neki dan ispred ruskog doma i konstatujemo da ispred stoje samo nemačka vozila i nijedna lada!

Dali možda nemačke ambasade i veleposlanstva imaju neku ladu? Možda je to neki dogovor? Reklama?

Prosto mi neverovatno da nemaju barem jednu ladu urban ili ovu novu vestu?
Naravno ambasadori i ostale birokrate voze nemacke krseve a ruska elita i oligarhija ovo

D59BD1E2-663E-4AD3-A1E2-950F419E668C.jpeg

https://aurus-avilon.ru/en/senat/

Prolazimo mi danas pored ruske ambasade u beogradu, ja pre neki dan ispred ruskog doma i konstatujemo da ispred stoje samo nemačka vozila i nijedna lada!

Dali možda nemačke ambasade i veleposlanstva imaju neku ladu? Možda je to neki dogovor? Reklama?

Prosto mi neverovatno da nemaju barem jednu ladu urban ili ovu novu vestu?
Imaju i Tojotine džipove.

Пре ће бити да је реч о сервисирању аутомобила... Које марке имају најбоље опремљене сервисе, по земљама.

Сигуран сам да у Француској возе француске аутомобиле итд.

Пре ће бити да је реч о сервисирању аутомобила... Које марке имају најбоље опремљене сервисе, по земљама.

Kada sam ja bio pre 12 godina Reno Twingo ubedljivo ,okolina Pariza ,periferija ….sada ne znam kako stanje.

Zavisi. Ja sam recimo video dosta Tojota džipova kod njihove ambasade, a i inače ih izgleda rado voze i u samoj Rusiji.

A dobro, Tojotin terenac ili SUV, što žargonski nazivamo džipom. Ne onaj američki.
Terenac, SUV i crossover nisu iste kategorije:
- terenac je vozilo sa punim terenskim sposobnostima, to znaći, da je izgrađen na šasiji, standardnih osovina sa blokadom diferenciala, snemljivog krova, preklopnog vetrobranskog stakla i obično bez vrata
- SUV je monovolumen ili karavan postavljen na šasiju terenca ili pick up trucka
- crossover, nabuždeni i podignuti obični avtomobil, kojem je često dodan limitirani pogon na sva četiri točka

Dakle, pravih terenaca skoro pa više nema u prodaji, SUVovi su retki kao gljive po zimi a ono što danas prodavaju kao "đipčine i SUVove" su obični crossoveri. bytheway, LADA NIVA je jedan između prvih crossovera na tržištu.

Back