Ispovest: Ženim Kineskinju za 10.000 evra ( bez PDV-a) !

BGHighlander

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.385
Ženim Kineskinju za 10.000 evra

Novosađanin Vladimir K. (23) u martu će se venčati iz interesa, a ne iz ljubavi. Vladimir: Od zarade ću kupiti automobil i popraviti krov na porodičnoj kući
rep-zenidba_620x0.jpg

Vladimir K. priznaje da buduću mladu nije video

AKO ćete da me pitate da li je nemoralno što ću da se ženim za novac, odgovor je - nije! Naprotiv, uradiću dobro delo. Mojoj budućoj ženi Mei treba državljanstvo, meni treba auto, a majci ću da pomognem da renovira kuću - direktan je u razgovoru Vladimir K. (23), zaposlen na benzinskoj pumpi i student Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu. - U obavezi sam da budem u braku sa Mei tri godine, što mi ne predstavlja nikakav problem. Ja sam u Novom Sadu, ona živi u Subotici, tamo ćemo se i venčati.

Ovaj mladić će u brak stupiti sa strankinjom, u svakom smislu te reči, jer svoju buduću suprugu uopšte ne poznaje. Zna joj ime i prezime, da živi i radi u Subotici već šest godina, i to je sve. Ne zanima ga nijedan detalj više, tvrdi on. Ne zna čak ni koliko Mei ima godina, ali je siguran da je starija od njega.

O tome da ova Kineskinja traži muža i nudi 10.000 evra onom ko se oženi njome, saznao je od prijatelja, čiji se otac na isti ovaj način pre dve godine oženio.
- On ima 54 godine, ostao je udovac i ubrzo se za novac oženio Kineskinjom. Ostalo mu je još godinu dana braka s njom. Ne vidim šta tu ima loše. To nije ništa protivzakonito, a u zemlji kakva je naša, gde ne možemo od plate da preživimo, bolje da ovako zaradim nego da kradem, varam - objašnjava Vladimir K., koga u ovoj nesvakidašnjoj odluci podržavaju rođeni brat, pa čak i devojka.

- Jedino se mama teško miri sa time da će mi prvi brak u životu biti insceniran. Ali, majka je majka, nisam ni očekivao da razume.

Otkad je obelodanio da će da se oženi zarad novca, ne prestaju, kaže, da ga zovu prijatelji i poznanici. Traže da i njih spoji sa kineskim devojkama kojima treba državljanstvo. Posao je lak, para dobra. Vladimir kaže da su veliki izgledi da i svom rođenom bratu “udesi ovakav posao”.

Pomoćnik načelnika za građanska stanja pri Upravi za opšte poslove u Novom Sadu, Biljana Dragin, za “Novosti” kaže da u sklapanju brakova iz koristi nema ničeg novog, neobičnog i nesvakidašnjeg:

- Dešava se i da se supružnici privremeno razvedu, venčaju se sa nekim drugim za novac ili zbog papira, a posle to ponovo urade. Prilike u društvu su takve da ljudi posežu i za ovakvim stvarima. Pogotovo, što brak zbog koristi, odnosno zbog papira, nije nelegalan. Matičari ni nemaju modus da proverevaju da li se ljudi koji stupaju u brak zaista vole.

Kako kaže, srpski državljani venčavaju se sa partnerima iz najrazličitijih krajeva sveta: iz Australije, Nemačke, Nikaragve, Kostarike, Francuske, sa Filipina... Pa zašto bi Kinezi bili za čuđenje?

Izvor: http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...15367-Ispovest-Zenim-Kineskinju-za-10000-evra

Pa, zene to rade odavno samo sto one udaju za stranca ciji jezik i ne govore nazivaju "romansom" i "ljubavlju" ali o tim sitnim razlikama drugi put.
A sta Vi kazete na sve ovo? Da li je cifra OK ili treba traziti vise?
Koja je Vasa cena ( bez obaranja cena molim)?:D

Данас сам слушао изјаву за СтудиоБ студента ЕТФ-а у Бг-у који је дао оглас за женидбу Кинескиње за помињану цифру "око 10к €".
Каже да му родитељи нису запослени и да је спреман на фиктиван брак, па и заједницу живота у предвиђеном периоду докле могу по нашем закону да буду под неком врстом надзора - 3 год.
Нема предрасуде, а спреман је и на везу и стварни брак, ако се обоје "нађу".

Све те вести о женидбама су, немам појма из ког разлога, опет неки спин.
Новине, радио станице, све у исто време су направиле вести о тражењу младих момака, сви су ту негде 23-25 год кинсеских удавача. Не помињу се мушкарци који се жене нашим девојкама него баш мушко наше-женско кинеско лол..
О чему се еботе ради, као уредници добију препоруку кад да пошаљу новинаре да направе или измисе текстове на неку тему и онда се целог дана баве њоме. И невезано за сад ову причу није битно која је тема у питању, сви је имају истог дана објављену.

Све те вести о женидбама су, немам појма из ког разлога, опет неки спин.
Новине, радио станице, све у исто време су направиле вести о тражењу младих момака, сви су ту негде 23-25 год кинсеских удавача. Не помињу се мушкарци који се жене нашим девојкама него баш мушко наше-женско кинеско лол..
О чему се еботе ради, као уредници добију препоруку кад да пошаљу новинаре да направе или измисе текстове на неку тему и онда се целог дана баве њоме. И невезано за сад ову причу није битно која је тема у питању, сви је имају истог дана објављену.

Zato što prepisuju vesti

Nemci ,Holanđani traže po 20-25 000€.Mi smo perspektivna zemlja u razvoju koja će uskoro da uđe u evropu, ima tu malo logike.Drugo kineskinje i nisu loše jer su tako male i dobre i lake za okretanje

haha kakva evropa:lol:
kupuju papire za vodjenje posla ovde
sa srpskim pasosom mogu samo da se obrisu inace
nasi ljudi kupuju bugarske pasose jer sa njima mogu da rade preko

Шта ће јој који мој српско држављанство..

Mislim da ovde nije stvar u vrednosti srpskog pasoša za putovanje, nego verovatno u zaradi koju ona i/ili njena porodica ovde imaju i koja očigledno je tolika da joj se isplati da plati 10 somića da ovde ostane i da je ne zahebavaju za vizu i radnu(poslovnu) dozvolu svakih 6 meseci.

student Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

Bas se je posvetio svom studiranju. Samo se malo zahebao u racunici posto ljubav nije jednostavna i egzaktna kao matematika, vec je energija koja pokrece, spaja, nadahnjuje, iznenadjuje, menja...duhovni svet pojedinca.
Da bi ljubav osetili, moramo biti emocionalno slobodni, a sustina emocionalne slobode je u evoluciji ljubavi.

Znanje o sebi je najveci prorok (kazuje ko smo i sta mozemo postati), a on brzinom svetlosti zbog nedostatka samospoznaje i komada starog gvozđa dobrovoljno pristaje da veze svoju dushu u ropstvo.

Opet, neko ko svoj duhovni zivot ne shvata ozbiljno i ne tezi ka njemu, situacija mu izgleda prihvatljivo. Sto ne znas, ne boli te.

Još jedan zgubidan čije mentalne egzibicije neko predstavlja široj javnosti. Nije da takvih nemam oko sebe pa da mi ovo bude zanimljivo. Verovatno mu ponestalo za tiket il mu ne daju više kratki ekspreso na crtu pa mora da se snalazi, a vazda je lakše bilo lelemudati neg raditi, i tako se našao sa jednim istim takvim koj radije piše vake teme neg da se bavi ozbiljnim istraživačkim novinarstvom (dobro, ovo potonje je ionako loše po zdravlje, da ne preterujem).

Inače ovde u mestu bila jedna žutica bez muža (ovi što dolaze u Srbiju su uglavnom supružnici, al koga to briga), elem, toliko su je opsedali razni udavači koji su tako negde čuli za tu priču o ne znam kojim parama za brak, da je izdržala dva meseca i pobegla, prvo otvorila radnju drugde a potom nazad u Kinu. Slično, jedan rođak imao ovako ideju, sve što je uspeo je da za njega sazna gomila 'posrednika' koji traže svoj deo unapred... možda negde ima ovaca, mslm, i ovaj što ga pominjem bi dao da je imao, na sreću je poznat kao neplatiša te nije uspeo da se uzajmi.

Bas se je posvetio svom studiranju. Samo se malo zahebao u racunici posto ljubav nije jednostavna i egzaktna kao matematika, vec je energija koja pokrece, spaja, nadahnjuje, iznenadjuje, menja...duhovni svet pojedinca.
Da bi ljubav osetili, moramo biti emocionalno slobodni, a sustina emocionalne slobode je u evoluciji ljubavi.

Znanje o sebi je najveci prorok (kazuje ko smo i sta mozemo postati), a on brzinom svetlosti zbog nedostatka samospoznaje i komada starog gvozđa dobrovoljno pristaje da veze svoju dushu u ropstvo.

Opet, neko ko svoj duhovni zivot ne shvata ozbiljno i ne tezi ka njemu, situacija mu izgleda prihvatljivo. Sto ne znas, ne boli te.

dobro dobro, ae ne mora deset... daj sedam iljada i ženim te, ok?

Back