gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
Sramota me dok ovo sad pisem u nadi da cu naci neku pomoc. Opisacu svoje svakodnevno ponasanje i moje probleme sa kojima se susrecem.Po ceo dan placem,smeta mi ova vrucina,nezadovoljna sam sama sobom.Niti studiram niti imam posao,trazim ga ali svakim danom sve vise i vise ludim jer ne mogu da ga nadjem.pritom sve moje drugarice imaju decu i muzeve,uzivaju u putovanjima,izlascima a ja sedim kod kuce jer nemam dinara.tesko mi je jako.razmisljam ponekad i da se ubijem jer iskreno ne vidim nigde svoju buducnost.agresivna sam plasim se uradicu nesto lose ili cu sebe ili druge povrediti a i kroz glavu mi prolazi da mozda ludim. Nadam se da ce mi neko dati neki pametan savet kako da se izborim sa ovim svojim ludilom u kojem tonem svaki dan.I jos da dodam,veoma sam lena i ne volim raditi mnogo,takva sam od malih nogu,razmazena,drska i arogantna,ali zar nisu sve takve zenske osobe ako se ne varam jesu!
nadji bilo koji posao makar bio ispod tvojih stanarda,tipa prodavnica i slicno,a onda gledaj kasnije ako mozes da nadjes neki bolji posao,onda prekini da se samosazaljevas i prebroj svoje kvalitete,nadji decka ili sek kombinaciju,za keks ti ne treba toliko para a ima terapeutsko dejstvo..i to sto drugi deluj srecno ne znaci da jesi,ne postji idealno ne idealizuj druge ne podcenjuj sebe i ne budi arogantna i lenja....
pocni da vezbas pocni da trcis,i ako mozes idi kod psidze i napravi neki plan makar za ovu godinu,i ako ti ne mozes sebe da guras moze on u pocetu da te pogura..u svakom sl nisi bas mnogo informacia dala.....