Ispovest grobara Drnde, koji je vozio telo mrtvog Slobe Miloševića

Ne znam sta da ti kazem,ali ima mnogo koji nisu gledali prenos.

Pa eto onda cete da citate.
Evo ja živim u tim krajevima. I nije to tačno.

Tacno je, sad se setih dela izmedju jezera Perucac i Bajine Baste, dobrog dela puta...vidjala sam grobove u dnu dvorista a pored puta i uvek sam se pitala sta je to i zbog cega.

Ma u tvom kraju se za vreme najvećeg posta krlja krmetina.
Seljaci se vade na popove i da greh izlazi na usta
A onda 30 ćevapa fiju u giušu

Uostalom Isus ispašta za grehove naše, blanko račun
To sta ko jede i pije za vreme Velikog posta nema stvarno nikakve veze sa zakonima.
Nije ni teoretski moguce da se covek sahrani van groblja. Ma ne mozes ni psa da sahranis "legalno" u svom dvoristu.
U Evropi, a i mi smo neka Evropa nije moguce ni da ti Drnda isporuci urnu pa da je drzis na semizetu u dnevnoj sobi.
I ta urna mora da bude na groblju.

To sta ko jede i pije za vreme Velikog posta nema stvarno nikakve veze sa zakonima.
Nije ni teoretski moguce da se covek sahrani van groblja. Ma ne mozes ni psa da sahranis "legalno" u svom dvoristu.
U Evropi, a i mi smo neka Evropa nije moguce ni da ti Drnda isporuci urnu pa da je drzis na semizetu u dnevnoj sobi.
Ovo je tačno, ja sam se raspitivala oko prosipanja pepela, nije dozvoljeno nikako, može samo urna da bude na groblju. U situacijama kad pokojnik nema porodicu ili nema ko da plaća mesto za urnu onda se prosipa u vrt sećanja, to je neki ružičnjak na Novom groblju.
Tako da će moji potomci morati nelegalno da prošvercuju moj pepeo i prosipaju po Kninu...

Ovo je tačno, ja sam se raspitivala oko prosipanja pepela, nije dozvoljeno nikako, može samo urna da bude na groblju. U situacijama kad pokojnik nema porodicu ili nema ko da plaća mesto za urnu onda se prosipa u vrt sećanja, to je neki ružičnjak na Novom groblju.
Tako da će moji potomci morati nelegalno da prošvercuju moj pepeo i prosipaju po Kninu...
Za druga Zlobu zakoni nijesu vazili ni za zivota, a kamoli za smrti!

header-390x260.jpg

Baš uredjena EU, ovog čiču ne skidaju sa reklama...
Zadnjih 35 godina...

Kako špijun može biti na čelu države?
To je debilnost level SuperŠešelj

Недавно сам на овом сајту прочитао пост који је енумерирао све познатије политички активне Србе у задњих тридесет година и објашњавао чији су шпијуни. Сваки од њих је био нечији шпијун.

Нисам био сигуран да ли је шала у питању.

Недавно сам на овом сајту прочитао пост који је енумерирао све познатије политички активне Србе у задњих тридесет година и објашњавао чији су шпијуни. Сваки од њих је био нечији шпијун.

Ako misliš na onaj moj poduži post, nije bila šala, samo što ih ja ne nazivam špijunima kao što je Džejms Bond. Političari su više kao zaštitnici nečijih interesa, agenti od uticaja i sl. Ne znam šta je tu čudno.

Da je radila motka preko usta ******ih svaki put kad izgovore "Izdajnik!!!", bilo bi, istina, manje zuba, ali više reda i dobrog poretka

Back