Ispovest devojke iz Srbije: Zašto ne volim muškarce koji nemaju pare

-Mislim da bi b92 trebao da skine ovo smece od teksta.
-Dakle ona nema momka jer je hladna,proracunata,umisljena kucketina.
-Njoj ne treba momak nego bankomat sa dve noge ili poslovni partner.
-Pricu da je sa 28 radeci u advokatskoj kancelariji zaradila za preskupu garderobu,Kubu,skupe restorane,dupleks i ostale baljezgarije kojima se hvali,neka okaci macku o rep.
-To da je oznojila guzicu da sve to zaradi je verovatno jedina istina u tekstu.Ali bukvalno.
-Kad bi svi muskarci koji imaju pare ovako procenjivali zenski svet,ne bi vise bilo ni jedne veze i ni jednog braka jer vas je 90% umisljenih krvopija,u stvari svorc unisljenih krvopija koje da vam nije tate,brata,muza ili decka ne bi ste imale hleba da jedete a opet smatrate da zasluzujete sve naj naj i da svaki muskarac treba da ima para i da je burzuj,je*ale vas pare da vas je*ale kad samo o njima mislite i nabijte ih u dupe pa cete valjda tad biti srecne.
-Neka crkne sama.
-Prica je izmisljena.

To su moji zakljucci.

-Mislim da bi b92 trebao da skine ovo smece od teksta.
-Dakle ona nema momka jer je hladna,proracunata,umisljena kucketina.
-Njoj ne treba momak nego bankomat sa dve noge ili poslovni partner.
-Pricu da je sa 28 radeci u advokatskoj kancelariji zaradila za preskupu garderobu,Kubu,skupe restorane,dupleks i ostale baljezgarije kojima se hvali,neka okaci macku o rep.
-To da je oznojila guzicu da sve to zaradi je verovatno jedina istina u tekstu.Ali bukvalno.
-Kad bi svi muskarci koji imaju pare ovako procenjivali zenski svet,ne bi vise bilo ni jedne veze i ni jednog braka jer vas je 90% umisljenih krvopija,u stvari svorc unisljenih krvopija koje da vam nije tate,brata,muza ili decka ne bi ste imale hleba da jedete a opet smatrate da zasluzujete sve naj naj i da svaki muskarac treba da ima para i da je burzuj,je*ale vas pare da vas je*ale kad samo o njima mislite i nabijte ih u dupe pa cete valjda tad biti srecne.
-Neka crkne sama.
-Prica je izmisljena.

To su moji zakljucci.
Neka su sve te price izmisljene, ali ova percepcija bas stoji uz danasnje devojke.
Samo je pitanje vremena kada ce muskarci poceti ovako isto da se ponasaju i razmisljaju.

Ako je stekla neka joj, jos ako je postenim radom stekla skidam kapu.
Mada deluje mi malo bahato, ima love pa ima love, ok super, ali mozda 5% (ako ne i manje) ljudi u Srbiji moze da priusti sebi takav luksuz.

Ako joj ne odgovara neko ko manje zaradjuje, ko nema za markiranu odecu, vec kupuje stvari na buvljaku ili kod Kineza, pa molim lepo. Ne vidi perspektivu sa takvim muskarcem i ok, ne vidi ni on sa njom.
A i deluje mi ka preveliki materijalista.

И ова зарађује овако у Београду у адвокатској канцеларији? Јес' кад би се зезали.

- - - - - - - - - -

И какве везе има што је одећа са бувљака? А што се тиче тога да се они јадници зноје кад је воде на ручак, ту је у праву, требало је одмах да јој скрешу у брк, сестро, људи немају леба да једу, не зна се шта ће бити сутра, какво ти то лудило глумиш овде?

Najbolja je jedna od poslednjih recenica:

"Zato jesam sama, ali nastaviću da pokušavam dok ne nađem nekoga ko je vredan mene, makar zarađivao pet puta manje, važno je da ume i da ima stila."

Kontradiktorno u odnosu na celokupan tekst.

Ali, ajde da pretpostavim da je tacno sve ono sto nije kontradiktorno.
Podrzavam stav ove devojke. Potpuno je u pravu. Zasto da ona zivi sa tamo nekim ko je realno na nizem nivou od nje.
Preporucio bih i muskarcima da se ne zalecu i da ne razmisljaju vrsnjakovom glavom, nego da prvo dobro razmisle o devojci sa kojom imaju bilo kakav odnos.

Da ne ulazim u dublju analizu ove ispovesti, mene samo interesuje od kada su necije ispovesti udarne vesti na informativnim portalima. Neka je ona lepa, uspesna i bogata i kada je posteno steceno nema razloga da se bude zajedljiv. Neka zivi kako hoce, samostalno, aktivno,neka bira one sa parama, to je zaista licni izbor i zasto bi bilo koga osudjivali zbog toga.

Ono sto mene interesuje je koga bre boli k...c za te necije intimne probleme. I to nije upuceno osobi koja je napisala, vec mediju koji je objavio ovo sranje. Ovo spada u rang onih ispovesti "Zasto su Beogradjani arogantni prema provincijalcima", "Zasto ne mogu da nadjem normalnog decka". Kalup je isti, imamo neimenovanog junaka/junakinju, koja svojim licnim primerom dokazuje neku siru poentu i ukazuje na bitne probleme u drustvu. U ovom konkretnom slucaju se udara na neki balkanski macizam, koji se kao ogoljuje i proziva, a u nekim drugim slucajevima su neke druge stvari.

Naravno, niko nikada nece doci do autorke ovih redova, za ovakva sranja zaduzeni su novinari u redakcijama, koji napisu anoniman tekst sa zeljom da privuku paznju i izazovu raspravu, najcesce putem komentara. Sta to konkretno donosi-pa donosi povecan broj poseta na tom portalu. Naslov je dovoljan da provocira i da sve moraliste podstakne da se zgade nad tvrdnjom nezavisne i drcne mlade devojke. Onda se jave oni koji je brane i tako se otegne rasprava, da li je ona k.rva ili je srpska vertija Keri Bredso. Citav tekst, kao i rasprava su besmisleni, ali medij koji je objavio ispunio je cilj.

U danasnjem novinarstvu sve je dozvoljeno. Danas se fejsbuk statusi uzimaju kao izvori informacija, slike sa instgrama kao fotografije sa akcija, narodu se prodaje svasta. Sada, samo je pitanje koliko se mi pecamo na ovakve "rovce". Cekamo sada muski odgovor na ovu anonimnu ispovest tipa "Zasto biram samo siromasne devojke, pa sirotinja se j.be najbolje".

Ipak, cak i jedno takvo g.vno od teksta ne bi zasenilo legendarni naslov mnogih medija i portala "Suzi orosila picu".

Neverujem u istinitost price, ali ajde. Video sam mnogo "uspesnih" zena, koje su dobre u biznisu i sve do jedne nemaju muskarca, zbog toga sto svo vreme posvecuju poslu.

Devojka treba da radi, ali neke opustene poslove. Devojka koja krene da juri karijeru pocinje da degradira kao zensko bice i pretvara se u zombija-robota, zivi lep zivot, ali psihicki propada.

Neverujem u istinitost price, ali ajde. Video sam mnogo "uspesnih" zena, koje su dobre u biznisu i sve do jedne nemaju muskarca, zbog toga sto svo vreme posvecuju poslu.

Devojka treba da radi, ali neke opustene poslove. Devojka koja krene da juri karijeru pocinje da degradira kao zensko bice i pretvara se u zombija-robota, zivi lep zivot, ali psihicki propada.

Posto sam u poslu gde sam non stop u kontaktu sa zenama koje imaju svoj privatni posao ili su visoko pozicionirane po bankama i drzavnim organima, mogu samo reci da su nam zapazanja dijametralno suprotna. Uglavnom su udate sa porodicom. Dodao bih zapazanje ponekad udate za muskarce prilicno ispod svojih mogucnosti ako se posmatra cisto taj finansijsko-statusni aspekt.

Posto sam u poslu gde sam non stop u kontaktu sa zenama koje imaju svoj privatni posao ili su visoko pozicionirane po bankama i drzavnim organima, mogu samo reci da su nam zapazanja dijametralno suprotna. Uglavnom su udate sa porodicom. Dodao bih zapazanje ponekad udate za muskarce prilicno ispod svojih mogucnosti ako se posmatra cisto taj finansijsko-statusni aspekt.

Mozda starije generacije, od mladih i uspesnih devojaka ja ne znam ni jednu udatu. Mozda je to tako u mom krugu, ali ljudi generalno govore da biznes lady imaju problema sa brakovima.

Pa sta da ti kazem, evo moja sestra je zavrsila FON, i radi u marketinskom biznisu. Sada je ona "opaka", neki menadzer, plata oko 500 evra i vec ne moze da nadje sebi momka, jer niko nije dostojan nje, svi su "siromasni klosari bez dinara u dzepu" ili zaradjuju manje nego ona...

Iju, da li si ti procitao pricu......ona je samo nesrecna zato sto nema MEKE muske ruke....Tvrdo je potrebno na drugom mestu i to gratis...

Ne treba on da cita. Ustvari skoro je procitao "Prvi put sa ocem na jutrenje" i "Nemusti jezik", prvi put u 40-oj godini.
On je Alfa muskarac kome je dovoljno samo da prodje, a zenskinjama same gacice spadaju. Bozanstvo po sebi :zaljubljena:, Alfa muskarac.:heart2:

Zeza ga to sto mora da presvlaci usrane pelene, jer James Bond to ne radi.:ljutko:
Muskarac i motorcina, bajker-faker je ideal Alfa muskarca.

Vidis, problem balkanskog Alfa muskarca je sto radi za 30 hiljada, zivi u selendri i ne moze da izadje na kraj sa zenom koja ne radi, "arci" sve njegove pare a koja mu "daje" seks jednom godisnje, a i to kad je lepo vreme.

Zbog toga, da nema sadasnje moderacije citali bismo mitove gde je svaka zena koja je upraznjavala seks polovnjaca, a svaki muskarac koji nije ozlojadjen ko on zapravo beta sonjavac i papucar.

S obzirom na broj ovakvih mitomanskih prica i njihovu ucestalost medju muskarcima, ja ne mogu da ne pomislim da je velika deo muskaraca u Srbiji zapravo prasad

Poslednja izmena:

Back