ISPOVEST BG SPONZORUŠE: Toliko sam se obogatila da to više ni ne moram da radim!

lol, pa ja nisam ultra bogat ali nisam ni siromasan, i takve sponzoruse sam pre jurio dok nisam shvatio da ne vrede ni dinara.
Meni treba od devojke dobar seks i obicno se dobro seksaju one koje uopste ne izgledaju lepo! ali zato razvaljuju u krevetu. A sve te fufice kad legnes sa njima u krevet ni ne dize ti se...

A sto se tice zenidbe, teraj takve dalje. Meni treba zena koja ume da bude dobra majka. Pa zar da mi takva sponzorusa vaspita dete, bolje odma da se ubijem.
Zbog toga sam i nasao zenu koja je vredna, radna i postena. Na nju isto odlaze pare, ali ona to zasluzuje jer vaspita moju decu kako treba.

Normalno da me ponekad vuce na te sponzoruse, jer kad ih vidis na ulici one izgledaju ko bombe, ali to je sve jako varljivo, i opekao sam se mnogo puta, takve su jako lose osobe i zlobne i zavistne, tako da vise ne zelim nista sa njima da imam. Ajde jos da je dobar seks sa njima pa bi mogao na noc-dve :D Ali to pre, sada vise ne zelim da rizikujem svojom porodicom zbog neke profuknjace, ne vrede toga.

Simpaticni su. Ništa im nece faliti.

Samo zubi.

- - - - - - - - - -

a ne, nisi ti ta... ti si još uvek nevina :rtfm:
e sad, ako na felacio uspeš da me dobiješ, mada teško... mošš popijemo kafu :mrgreen:
ali tek kad se vratiš iz banovine :) )))

Sa svim tim izrazima, moram Vujakliju da ponesem da bih je popila na miru.

- - - - - - - - - -

aha, to je već druga priča... samo kažem da je ista osoba
a da li je cica ili cican, više nema veze

Ja sam nudila da proveris, a ti odmah kazes da si ozenjen. Sad je kasno.
Ne obracaj paznju na ove, koji preko meni hoce do zvezda.

У неким не тако давним временима није било оваквих појава,куррве су биле куррве и знао се ред,данас су исте мутирале и разгранале се на више категорија,пуштају се у етар,питају се за мишљење,е то је прави суноврат друштва у којему Ми национални револуционари нећемо битисати.

Meni najace ovo

Inače, možda vas zanima zašto sam postala sponzoruša. Bilo je prilično spontano. Imala sam sreće da moj prvi ozbiljni partner u životu bude dobrostojeći muškarac, desetak godina stariji od mene. Fino je izgledao, bio je pravi džentlmen, voleo me je na neki svoj način, volela sam i ja njega, pokazao mi je šta znači živeti život na visokoj nozi, pružio mi je finansijsku sigurnost i komoditet, pomogao je čak i mojoj porodici. Tada sam imala samo 16 godina, i brzo sam shvatila kako stvari u takvim odnosima funkcionišu.

:rotf:

Poslovan covek sa 26 godina u zemlji Srbiji!!!

- - - - - - - - - -

:hahaha::rotf:

Jao vrh!!!!!!!!!!!!

verovatno narkodiler

Back