Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.888
Naravno, čak 12%Mislim da ima izuzetaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, čak 12%Mislim da ima izuzetaka.
Ovo je iskustvo mnogih sa ženama 40+... O menopauzi još ne znam, nisam stigla dotle, ali ovo znam
![]()
a sta zele..kinki ili klasicno?Pa ti pričaš knjiški, a ja imam prijateljice, koje i sa 55 žele... I to baš. Msm, nije tema o tome. Već AKO žena ima potrebu a on ne može, a ja imam više takvih primera, u okruženju, šta onda
Tacno.Pa ti pričaš knjiški, a ja imam prijateljice, koje i sa 55 žele... I to baš. Msm, nije tema o tome. Već AKO žena ima potrebu a on ne može, a ja imam više takvih primera, u okruženju, šta onda
Naravno, čak 12%
ovo drugo ok, ali ovo prvo hitno da promenisNe pušim i redovno masturbiram![]()
Dovoljno.Naravno, čak 12%
A čuj, nakon 20 godina braka/veze postaju kao brat i sestra, nakon 30 postaju dvije sestre. Nek se sestrinski dogovorePa ti pričaš knjiški, a ja imam prijateljice, koje i sa 55 žele... I to baš. Msm, nije tema o tome. Već AKO žena ima potrebu a on ne može, a ja imam više takvih primera, u okruženju, šta onda
Žele da ih penis obradi, pre svega vaginalno, da ih istucaa sta zele..kinki ili klasicno?![]()
osim ovih modernih koji su braca, nakon 30 postaju dvije sestre. Nek se sestrinski dogovore![]()
Kada god udjem na forum nrko pusenje je aktuelno.Ne pušim i redovno masturbiram![]()
znaci zene preko 50 su snicliceŽele da ih penis obradi, pre svega vaginalno, da ih istuca
Ovo se odnosilo na pušenje cigareta, pusti Taba bolanKada god udjem na forum nrko pusenje je aktuelno.![]()
ovde drzimo do zdravih navikaKada god udjem na forum nrko pusenje je aktuelno.![]()
Na to sam i pomislio.Ovo se odnosilo na pušenje cigareta, pusti Taba bolan![]()
iju , sram te bilo .. i ja sam mislio na cigareOvo se odnosilo na pušenje cigareta, pusti Taba bolan![]()
Onda je do mene i moje pokvarene mašteNa to sam i pomislio.![]()
Naravno, valja nekada i prepone istrenirati.ovde drzimno do zdravih navika
Ne, ja sam nesto odluto.Onda je do mene i moje pokvarene mašte![]()
Previse smatras.Smatram da bi muškarac sam trebalo da joj nađe nekoga. Najbolje tako, da I pomogne i da taj posle ne pravi problema
rentira vukovca?Smatram da bi muškarac sam trebalo da joj nađe nekoga. Najbolje tako, da I pomogne i da taj posle ne pravi problema