- Poruka
- 11.751
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pomazem sve shto mogu i znam
i kad treba
uvek sam tu za njega (ali on to josh uvek nije skonto)![]()
malo se ja shalim...zna naravno posle ovoliko godina braka...i trudi se istom merom a nekad i manjePa sto bi konto, boli ga tuki!
crno june, sve neka losa iskustvanije ni cudo sto si prsotina
Ej cure, jel pomažete i koliko pomažete svojim muškarcima?]
nije jutros pala muza mleka..opetmuuuuuu
nije jutros pala muza mleka..opet![]()
imam al radje kupujem mleko na pijaci..nije gorko ko tvoje presisalo vimemuuuuuu
jesam ti i ja to reko kad si sve saznala a ne raspitujes se okolo i jedes splacine![]()
hahaha i cije si splacine jela i dalje ih ovde plasiras?ovde ispomoc neces dobijes razvodi se sta cu tima sve tvoje splacine si sam zakuvao i servirao i plasirao, i sta hoces ti sad od mene, gospoja?![]()
ona mi je cak i rekla da te ne poznaje, nikad nista lose o tebi nije rekla, sve sto znam o vama znam od tebe tracaro jedna... vec sam ti rekla
Ej cure, jel pomažete i koliko pomažete svojim muškarcima?
hahaha i cije si splacine jela i dalje ih ovde plasiras?ovde ispomoc neces dobijes razvodi se sta cu ti![]()
ajde sto se hvalis splacinama nego sto ih povratis pa opet jedesopet on o mom muzudobro, rekla sam da cu da vas upoznam, strpi se malo
tvoje splacine, i samo tvoje... ajde sto si namagarcen nego sto se jos i hvalis![]()
ajde sto se hvalis splacinama nego sto ih povratis pa opet jedes![]()
sve dajem i sve uzimamEj cure, jel pomažete i koliko pomažete svojim muškarcima?
"You got to help me
I can't do it all by myself
I may have to wash
I may have to sew
I may have to cook
I might mop the floor
But you help me babe
You know if you don't help me darling
I'll find myself somebody else.. "
Da, kad god mogu. I očekujem isto za uzvratEj cure, jel pomažete i koliko pomažete svojim muškarcima?