Ispoljavanje osecanja...a.k.a ja je ljubim, ona podriguje...

kako ne mozete da shvatite da su ljudi razliciti :neutral:
nije svakome do drame,izliva emocija :heart: i slicnih momenata iz romanticnih filmova :heart:
ako budes nastavio tako verovatno ces je sirotu ugusiti,smoriti i unistiti sve sanse da ostvaris svoj plan.

:roll: i da dodam...to uopste ne znaci da te ona ne voli koliko i ti nju....samo, ona to drukcije ispoljava...mada, ja bih iskreno porazgovarala o tome....gusis sebe i ugusices i nju.....

Prica ide 'vako:
Bejasmo prijatelji, dugo, i onda nam nesto kvrcnu u glavama da budemo nesto vise od prijatelja.I evo, to traje vec 2 meseca.

Problem:
Imam osecaj da se mnogo vise "trudim" oko toga da veza uspe.Ona je nekako zatvorena, i ponekad steknem utisak da je "nezainteresovana" oko svega.Mogu reci da se prema njoj ponasam kao prema nijednoj pre.Dajem 110% od sebe da se oseca posebno, i da joj bude lepo.Ona je malo drugacija od mene sto se tice pokazivanja osecanja, treba kljestima da izvlacis iz nje.Problem je u tome sto cesto popiydim i zapitam sebe zasto se uopste i trudim toliko?Znam da cu joj morati reci u skorije vreme, necu ovo trpeti vise...

Da li ste vi imali ovakve situacije?
Jesam... I ponasala sam se isto kao ta tvoja...
Tako ti je to kad udjes u vezu sa prijateljem, a ne sa muskarcem...

Back