Ispod zita,crtana serija ' Nindza Kornjace ' simbolika,teorija zavere ili ne?

Zvucis kao onaj lik iz filma "Number 23" svuda vidi nesto povezano sa brojem 23, ili ukupno ima 23 bilo cega, a zapravo boluje od shizofrenije.

Tako i ovde, ko hoce, videce masone, reptilijance i NWO cak i u Nindza Kornjacama.

NWO se odavno dešava, ili ti misliš da se Američka administracija tripuje? :think:
Oni odavno to najavljuju i imaš gomilu snimaka govora gde se to vrlo jasno poentira iz usta Buša, Blera, Buša mlađeg, Kisindžera i ostalih iz ekipe.
Masoni takođe postoje, da li i u to sumnjaš, a reptilijanci su tu da bi naivni sve stavili u isti koš.

NWO se odavno dešava, ili ti misliš da se Američka administracija tripuje? :think:
Oni odavno to najavljuju i imaš gomilu snimaka govora gde se to vrlo jasno poentira iz usta Buša, Blera, Buša mlađeg, Kisindžera i ostalih iz ekipe.
Masoni takođe postoje, da li i u to sumnjaš, a reptilijanci su tu da bi naivni sve stavili u isti koš.

Zaboravio si da kažeš da je i teorija ravne Zemlje tu da bi naivni sve stavili u isti koš.
Nema frke,tu sam da pomognem.

Devojke,devojke...pa cemu takve reci? :lol:
Inace nisam bas podbornik tih teorija zavera ove vrste.Mislim,99.5% onih koji vide te "poruke" ih nikada ne provale a ovi koji ih provale se smatraju frikovima.Koja je onda poenta? I nekako mi ta prica o reptilima i vanzemaljcima zvuci bas...previse.
Inace zaboravio si da je oko na vrhu tehnodroma sto je glavni simbol iluminata :lol:

Te poruke su mnogo jasnije i izopacenije u muzickoj industriji.Danasnja pop scena je ogrezla u satanizam,sektastvo i uvlacenje tim tajnim organizacijama.A po pitanju crtanih filmova sam malo skeptican.

Mnogi pop pjevači su izjavili da koriste satanističke znake zbog popularnosti.

- - - - - - - - - -

To čak ni nisu satanistički znaci

Zaboravio si da kažeš da je i teorija ravne Zemlje tu da bi naivni sve stavili u isti koš.
Nema frke,tu sam da pomognem.

Ne bih baš bio siguran na tvom mestu. Heliocentrizam sadrži gomilu nebuloza koje ladno pijemo od osnovne škole i ne razmišljamo o tome, ali kada počneš da razmišljaš vidiš da nije baš tako.

Ne bih baš bio siguran na tvom mestu. Heliocentrizam sadrži gomilu nebuloza koje ladno pijemo od osnovne škole i ne razmišljamo o tome, ali kada počneš da razmišljaš vidiš da nije baš tako.

Ma ja mislimm da je zemlja u obliku muškog polnog organa, na severnom polukurcu se pravi led, belo šta vam to govori a na južnoj strani imaju dve lopte tu se takođe skladišti led.

Ако до сада ниси успео да набројиш нити једену, а ниси, ево прилике да сада наведеш.

teenage-mutant-ninja-turtles-2-trailer-promises-better-sequel-action-2015-images.jpg

3-580.jpg

tmnt-2-posters1-640x999.jpg

i naravno kraang
image-101-750x400.jpg

grozota,i da kao sto neko ovde rece oko na vrhu tehnodroma,takodje okultisticki simbol.

Lik sa Teorija Zavere proziva astrologa, neprocenjivo :mrgreen:

Pa astrolog je u svakom slucaju smesniji,teorija 'zavere' u vidu monsanta,klimatskih promena,itd ima vise smisla od toga dal ce uticaj planeta uticati kada cu pisati kada cu jesti itd..a sto je najsmesnije lik veruje u to..i neka veruje svako ima svoju zabavu.:ok:

- - - - - - - - - -

Pa recimo EU je samo korak ka novoj svetskoj vladi..'spontani' terorizam je paravan za jos vecu kontrolu i nove kontrole na svakom koraku,gore od stazija.Neki americki filmovi su direktan prst u oko kao matrix ili ja robot. itd itd

Pa astrolog je u svakom slucaju smesniji,teorija 'zavere' u vidu monsanta,klimatskih promena,itd ima vise smisla od toga dal ce uticaj planeta uticati kada cu pisati kada cu jesti itd..a sto je najsmesnije lik veruje u to..i neka veruje svako ima svoju zabavu.:ok:

Jeste, ovo je slobodno drustvo, zabava je bitna, bila ona astrologija, ili lupanje o GMO.

Ja sam skroz za slobodu, necemo ovde da uvodimo komunizam i totalitarizam.

Back