Ispod zita,crtana serija ' Nindza Kornjace ' simbolika,teorija zavere ili ne?

iamaphoney

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.452
Pripadam mnogobrojnim generacijama koje su odrastale gledajuci nindza kornjace,one originalne iz 1987 a ne ove novije verzije.Naravno tada 1999/2000 kada sam kao 10godisnjak gledao kornjace na pinku,nisam obracao paznju na neke jako zanimljive detalje koji se ticu direktno serije i junaka,ima tu puno simbolike koje mozemo naci u tkz teorijama zavere.I junaci i negativci zive ispod zemljine kore,ili u svemiru (dimenzija x).Junaci su reptili,negativci su vanzemaljci,mutanti,roboti koji u sadejstvu sa ljudima (sekac) gledaju da pokore zemlju.Dakle..reptili,mutacija,vanzemaljci,roboti,napredna tehnologija,oruzije,zelja za dominacijom ,unistenjem,vestacko izazivanje zemljotresa,vremenskih nepogoda,promena klime,vestacka inteligencija...glavni akteri su nepoznati javnosti kao i u nasem svetu,sve se to desava ili u podzemlju ili u svemiru.Da li je ova popularna serija imala nameru da se otvopreno naruga javnosti,ne racunajuci da ce neko u tome videti mnogobrojnu simboliku buduci da je taj sou prevashodno popularan medju decom.Sta mislite o tome?

Poslednja izmena:
Znao sam da su ljudi-reptili u pitanju.

matori ako nisi ljubitelj teorija zavera napusti prostoriju(pod-forum) tvoj hejt nam ne treba.

- - - - - - - - - -

Zvucis kao onaj lik iz filma "Number 23" svuda vidi nesto povezano sa brojem 23, ili ukupno ima 23 bilo cega, a zapravo boluje od shizofrenije.

Tako i ovde, ko hoce, videce masone, reptilijance i NWO cak i u Nindza Kornjacama.

Meni je ovo zabava a ti olako nekog definises kao sizofrenicara,ja i dan danas volim kornjace imao sam par kaseta sa ep sa pinka tamo oko 2000 2001,ali cinjenica je da ima zanimljivih stvari,nindza kornjace su bile popularne 90ih,kao i simpsonovi,a u simpsonovima ima dosta sublimisanih poruka,mat grejning je masoncina. 33 stepen.

- - - - - - - - - -

Pojavljuje se dosta i Ajfelov toranj tj. teroristički napadi u Parizu, jesi ti oboleo brate?

Prvo nisam ja tebi brat ni po jednom osnovu.A drugo ako ti se ne svidja pod-forum i tema sta ces ovde.Ovo su samo zanimljivosti nikakva senzacija.

- - - - - - - - - -

Ajde da zabiberim temu... U novim nindza kornjacama (film) prikazuju kornjace kao krupnija stvorenja,skoro nalik na....Draco reptilijance?

Ne znam,sto sam gledao kao klinac gledao sam ove originalne,ako imas nesto konkretno od tih novih kornjaca slobodno postavi.

- - - - - - - - - -

al si ti matoor

Ne smaraj..

Kako moze jedan crtani da se uzme za ozbiljno? A to sto slike,kultovi,prikazi zmija,reptila i zmijolikih ljudi ima u skoro svim civilizacijama od majanske civilizacije do Kine e to je vec ozbiljno.I kad clanovi porodice Vindsdor na slikama drze zmiju u ruci e to je vec ozbiljnije.A ovo je samo pitanje da li se u ovoj crtanoj seriji pojavljuju neki simboli i skrivene poruke,po meni da,reptili su ovde heroji,takodje zanimljivo,kroz celu seriju se povlace mutacije-takodje zanimljivo.Ne nismo braca znam.

- - - - - - - - - -

Ozbiljno pricajte o ljudima reptilima, to su strasne stvari. :rtfm:

I ozbiljno je kad je neko andjusov sin (vanbracni) :think: na forumu,potomak barda novinarstva,jbs kraljicu Elizabetu.:rotf:

Kako moze jedan crtani da se uzme za ozbiljno? A to sto slike,kultovi,prikazi zmija,reptila i zmijolikih ljudi ima u skoro svim civilizacijama od majanske civilizacije do Kine e to je vec ozbiljno.I kad clanovi porodice Vindsdor na slikama drze zmiju u ruci e to je vec ozbiljnije.A ovo je samo pitanje da li se u ovoj crtanoj seriji pojavljuju neki simboli i skrivene poruke,po meni da,reptili su ovde heroji,takodje zanimljivo,kroz celu seriju se povlace mutacije-takodje zanimljivo.Ne nismo braca znam.

- - - - - - - - - -

I ozbiljno je kad je neko andjusov sin (vanbracni) :think: na forumu,potomak barda novinarstva,jbs kraljicu Elizabetu.:rotf:

A u stvari jesmo braćća, ista keva. Pa sigurno, brate moj lepi pa Tito je bio reptil kao i Obama. Obama 4 slova Tito 4 slova toe 8. 8 broj koi označava reptile pa ljudi moji ja u početku nisam verovo al' sad odoh distražujem ajde ćao braco javljam rezultate

teenage-mutant-ninja-turtles-2-trailer-promises-better-sequel-action-2015-images.jpg

3-580.jpg

tmnt-2-posters1-640x999.jpg

i naravno kraang
image-101-750x400.jpg

Devojke,devojke...pa cemu takve reci? :lol:
Inace nisam bas podbornik tih teorija zavera ove vrste.Mislim,99.5% onih koji vide te "poruke" ih nikada ne provale a ovi koji ih provale se smatraju frikovima.Koja je onda poenta? I nekako mi ta prica o reptilima i vanzemaljcima zvuci bas...previse.
Inace zaboravio si da je oko na vrhu tehnodroma sto je glavni simbol iluminata :lol:

Te poruke su mnogo jasnije i izopacenije u muzickoj industriji.Danasnja pop scena je ogrezla u satanizam,sektastvo i uvlacenje tim tajnim organizacijama.A po pitanju crtanih filmova sam malo skeptican.

Сумњив и овај Змај нешто :think: Мортал Комбат са симболом Змаја, смртоносна борба, побише се људи и то све прати Император из друге димензије. :think: Брус ли илити Лиу Кенг као последња нада човечанства бива убивен :think: има ту нешто. . . није он случајно био у змајевом гњезду... :think:

Zvucis kao onaj lik iz filma "Number 23" svuda vidi nesto povezano sa brojem 23, ili ukupno ima 23 bilo cega, a zapravo boluje od shizofrenije.

Tako i ovde, ko hoce, videce masone, reptilijance i NWO cak i u Nindza Kornjacama.

A ko neće, neće ih videti ni kad mu bombarduju zemlju i kidnapuju hiljade ljudi i izvade im bubrege, srca i džigerice.

Back