gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod vas u nemačku
je bi se tuco svaku noć u bdsm gej barovima
i ne bi me zanimali dušeci
![]()
Eto sa vakim izjavama punish inboxto majstote haha
Sent from my using Forum Krstarice mobile app
kod vas u nemačku
je bi se tuco svaku noć u bdsm gej barovima
i ne bi me zanimali dušeci
![]()
jelde.
mi u njemachkoj odnedavno imam emisiju na pro7, cilj te emisije je virnuti ispod tudjih jorgana da se vidi shta se to tamo radi i na taj nachin proshire vijuge njemachkoj publici
reporteri su do sada bili u Japanu, Keniji, Francuskoj i Shvedskoj a krenuli su iz Brazila (kolko vidim da websajtu brazil je vodetji viodeoklip po gledanju) kazhu da brazilijanci sebi uzmu 21,4 minuta vremena za taj kompletni seks, kazhu da su vodetji u svijetu po trajanju tog akta.
sad mene zanima da li nama trebaju takve emisije? i bili se u srbiji nasho neki par koji bi imo hrabrosti da porazgovara o deshavanju ispod jorgana.
rado bi vam postavila link stranice al poshto znam da se odje mnoge jede i odrzhavaju visoko moralnu sliku nebi mogla da prebolim da se koja stumba sa stolice na kojoj sjedi
al koga zanima neka ukuca preko googla ----> unter fremden Decken
Ima toga na kablovskoj koliko hoćeš.
Jes` da nije RTS producirao ali koga briga? Ima i titl za one koji vole tako
Negativno utichem na tvoj inbox? A to 5 x 10 to su neke preporuke seksualnih manijaka![]()
5 puta po deset minutana sta li ti opet mislis
to su mi zene rekle.
baxuz si nevidjeni ni jedna poruka do danas![]()
ovde kad se bračni par druži, to su obično odlasci u selo na pijanku, eventualno neki gril dok deca jurcaju okolo, tate loču a mame izigravaju konobarice ili i same loču...jelde.
mi u njemachkoj odnedavno imam emisiju na pro7, cilj te emisije je virnuti ispod tudjih jorgana da se vidi shta se to tamo radi i na taj nachin proshire vijuge njemachkoj publici
reporteri su do sada bili u Japanu, Keniji, Francuskoj i Shvedskoj a krenuli su iz Brazila (kolko vidim da websajtu brazil je vodetji viodeoklip po gledanju) kazhu da brazilijanci sebi uzmu 21,4 minuta vremena za taj kompletni seks, kazhu da su vodetji u svijetu po trajanju tog akta.
sad mene zanima da li nama trebaju takve emisije? i bili se u srbiji nasho neki par koji bi imo hrabrosti da porazgovara o deshavanju ispod jorgana.
rado bi vam postavila link stranice al poshto znam da se odje mnoge jede i odrzhavaju visoko moralnu sliku nebi mogla da prebolim da se koja stumba sa stolice na kojoj sjedi
al koga zanima neka ukuca preko googla ----> unter fremden Decken