ispod tudjih jorgana

jelde.

mi u njemachkoj odnedavno imam emisiju na pro7, cilj te emisije je virnuti ispod tudjih jorgana da se vidi shta se to tamo radi i na taj nachin proshire vijuge njemachkoj publici

reporteri su do sada bili u Japanu, Keniji, Francuskoj i Shvedskoj a krenuli su iz Brazila (kolko vidim da websajtu brazil je vodetji viodeoklip po gledanju) kazhu da brazilijanci sebi uzmu 21,4 minuta vremena za taj kompletni seks, kazhu da su vodetji u svijetu po trajanju tog akta.

sad mene zanima da li nama trebaju takve emisije? i bili se u srbiji nasho neki par koji bi imo hrabrosti da porazgovara o deshavanju ispod jorgana.

rado bi vam postavila link stranice al poshto znam da se odje mnoge jede i odrzhavaju visoko moralnu sliku nebi mogla da prebolim da se koja stumba sa stolice na kojoj sjedi:lol::lol:

al koga zanima neka ukuca preko googla ----> unter fremden Decken

Ima toga na kablovskoj koliko hoćeš.
Jes` da nije RTS producirao ali koga briga? Ima i titl za one koji vole tako

Tema@ ovaj svet je pretrpan debilnim rijalitijima,koji od poluograničenog naroda prave još ograničenije...
Verujem da bi i u Srbiji uspeo taj rijaliti, zenlja je prepuna starleta, ne zaostajemo u tom smislu za svetom :D
Aaaaaaaa,gde su starlete i propale zvezde koje na ovaj način dižu sebi rejting (šatro) tu je i narodno veselje....
:roll:
Što se lično mene tiče, ja bih tu debilana ukinula, a i ove silne serije...

jelde.

mi u njemachkoj odnedavno imam emisiju na pro7, cilj te emisije je virnuti ispod tudjih jorgana da se vidi shta se to tamo radi i na taj nachin proshire vijuge njemachkoj publici

reporteri su do sada bili u Japanu, Keniji, Francuskoj i Shvedskoj a krenuli su iz Brazila (kolko vidim da websajtu brazil je vodetji viodeoklip po gledanju) kazhu da brazilijanci sebi uzmu 21,4 minuta vremena za taj kompletni seks, kazhu da su vodetji u svijetu po trajanju tog akta.

sad mene zanima da li nama trebaju takve emisije? i bili se u srbiji nasho neki par koji bi imo hrabrosti da porazgovara o deshavanju ispod jorgana.

rado bi vam postavila link stranice al poshto znam da se odje mnoge jede i odrzhavaju visoko moralnu sliku nebi mogla da prebolim da se koja stumba sa stolice na kojoj sjedi:lol::lol:

al koga zanima neka ukuca preko googla ----> unter fremden Decken
ovde kad se bračni par druži, to su obično odlasci u selo na pijanku, eventualno neki gril dok deca jurcaju okolo, tate loču a mame izigravaju konobarice ili i same loču...
a kod vas gore se vidiš ta druženja svode na nešto zanimljivije stvari :mrgreen:
mene kod vas tamo impresioniraju ti porodični grupnjaci...ko koga dovati...divno :super:

kako su počeli s onim bestijalijama tipa porodične prevare, farme i to, sledeći korak su baš takve emisije :bljak:
takvi smo ti mi...ne vidimo svoje, al volimo da zavirimo u tuđe...da se naslađujemo tuđim mukama, tešimo da nismo najgori, da je nekome još gore, da komšiji crkne krava i tako te stvari

Back