Ispod trepki

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Kaže meni Saška moje Saške u nekom neformalnom ćeretanju uz kafu/pičance/kolačič...U jednom malom lokalnom kafeu ( dobro lažem, nije mali, ali za ovu priliku da dočaram ćaskulanje između drugarica i drugariČine drugarice sasvim sponatnoa-jeste)..........
Prva:,, Bla...Bla...On je sjajan muškarac, ali ne ne ono sjajan da bih poželela nešto više od pogleda i neke dvosmislene konevrzacije u pauzama između konstruktivnih poslovnih dogovora"
Druga: ,, Ne želiš da ga konzumiraš?"
Prva: ,, Ne želim, čak ne želim da ikada pređe granicu, da uvek ostane ovako, to želim. Ulepšam mu nekada dan, on meni takođe. Niko ništa ne konkretizuje u tom smislu i to je divno."
Treća: ,,Ništa ne kapiram, ali ok"
Prva: ,,Bla, bla..."
Druga: ,,Bla, bla..."
................
Da li vi imate osobu/osobe sa kojima igrate te neke igrice, bez želje da zagrebete dublje ili napravite korak više? Neka baš simptija, obostrana naklonost koja ne vodi ka obaveznoj kopulaciji? I šta imate od toga ili nemate? I zašto? I kako?

Molim da mi se zaključa tema, totalno ste nezanimljivi kao diskutanti :lol:
Ooooo, maca se malo unervoz, a? :lol:

I jao dušo, pa ti se se skroz otkačila u ljubafi? :lol::heart:
Ko je taj (ne)srečnik, samo da mi je znati! :zddm6:

- - - - - - - - - -

Kaže meni Saška moje Saške u nekom neformalnom ćeretanju uz kafu/pičance/kolačič...U jednom malom lokalnom kafeu ( dobro lažem, nije mali, ali za ovu priliku da dočaram ćaskulanje između drugarica i drugariČine drugarice sasvim sponatnoa-jeste)..........
Prva:,, Bla...Bla...On je sjajan muškarac, ali ne ne ono sjajan da bih poželela nešto više od pogleda i neke dvosmislene konevrzacije u pauzama između konstruktivnih poslovnih dogovora"
Prva: ,, Ne želim, čak ne želim da ikada pređe granicu, da uvek ostane ovako, to želim. Ulepšam mu nekada dan, on meni takođe. Niko ništa ne konkretizuje u tom smislu i to je divno."
................
Da li vi imate osobu/osobe sa kojima igrate te neke igrice, bez želje da zagrebete dublje ili napravite korak više? Neka baš simptija, obostrana naklonost koja ne vodi ka obaveznoj kopulaciji? I šta imate od toga ili nemate? I zašto? I kako?

Ne, nikad se ne dešava tako nešto sa mojim prijateljima, poznanicima, osim kad neke žene zasednu tako, pa ja onako sastrane, čujem to bla,bla, truć, pluć... I onda se samo nasmejem, večinom mi je to opuštajuće slušajući ih iz početka, a posle me to okrene nekim pozitivnim razmišljanjima sasvim u nekom drugom smeru... :lol:

ja imam hronican problem posto volim sve da zezam i zensko i musko,samo zensko to shvati kao salu a musko kao flert,tj kao neku slobodu koju sam sebi dala zbog zelje da ih muvam,a ja samo volim da maltretiram ljude...:zelenko2::lol:

................

Pa ovo je koktiz/flert bez dalje zelje. Nije to ni losa ni neuobicajena stvar, ali cini mi se da je vise za zene. Ovo redovno rade starije zene sa dosta mladjim muskarcima prisecajuci se kako je nekad bilo i to...

Back