Isplivao snimak brutalnog napada na Srbe u Vukovaru (video)

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Nakon što su u četvrtak u centru Vukovara napadnuta dvojica mladića srpske nacionalnosti, portal Novosti objavio je video snimak napada.

Na snimku se vidi kako osobe obučene u crno pritrčavaju mladićima, bacaju ih na pod i šutiraju.

Novosti prenose saznanja Večernjeg lista da je policija zbog napada privela više osoba i pronašla kombi zagrebačkih registracija kojim su, kako se sumnja, napadači došli u Vukovar.

https://www.krstarica.com/vesti/reg...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Doslo njih desetak iza Zagreba, preko 200km, da bio napali dva Srbina. Koliki je to nivo opterecenosti?!

Koga normalnog boli kura*c sto je jedna huliganska navijacka skupina natamburala pripadnike druge?
Da se mene pita, svima bi im podijelio satare i zakljucao ih u jednu veliku prostoriju.
One koji bi prezivjeli, zive bi zapalio.

Daleko gore je ono o cemu se manje pise, a to je da je ta ista razularena ustaska horda, u ustaskom Vukovaru, taj isti dan prijetila ljudima srpske nacionalnosti u restoranu.

Bez obzira na ovo cigansko prebijanje 5:2 ili koliko ih je vec bilo, mi ovde ne znamo ni zasto je bila tuca.

Bas je neko presao 200km da tek tako prebije nekoga samo zbog nacionalne pripadnosti.
Koliko sam imao priliku pohvatati po medijima, radilo se o ustaskom ukopu, a ustasa je bio pripadnik dinamovih huligana.
Iz ZG-a je na ukop stigla delegacija.

Back