Dali je prodaja robe na pijacnim tezgama isplativa i dali se od toga moze ziveti onako na pristojan nacin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali je prodaja robe na pijacnim tezgama isplativa i dali se od toga moze ziveti onako na pristojan nacin?
samo uzmi u obzir i to da deo robe propadne u transportu - ono sto je meko se vrlo lako pomelja, voce inace ne traje dugo i sl.
ajd bas paradajz, mada mu nije vreme vise
koliko god da ga pazis - plitke gajbe, jedan-dva reda (sprata, kako god), dok to ubacis u gepek, dok izvadis, dok prodje nase fala bogu ravne puteve, odstoji na tezgi... izmelja se deo uvek. ne toliko da je neupotrebljiv, naravno, ali dovoljno da bude ruzan pa da ga niko ne kupi
e sad, koliko je problem znacajan - nisam siguran, treba videti sa onima koji to i rade.
ali s obzirom da je prvi odgovor na pitanje - a sto ne nosis to na pijac? - teca rekao - ma de mi se isplati, pola se pomelja usput - verujem da ipak nije zanemarljiv
ajd bas paradajz, mada mu nije vreme vise
koliko god da ga pazis - plitke gajbe, jedan-dva reda (sprata, kako god), dok to ubacis u gepek, dok izvadis, dok prodje nase fala bogu ravne puteve, odstoji na tezgi... izmelja se deo uvek. ne toliko da je neupotrebljiv, naravno, ali dovoljno da bude ruzan pa da ga niko ne kupi
e sad, koliko je problem znacajan - nisam siguran, treba videti sa onima koji to i rade.
ali s obzirom da je prvi odgovor na pitanje - a sto ne nosis to na pijac? - teca rekao - ma de mi se isplati, pola se pomelja usput - verujem da ipak nije zanemarljiv
Ja mislim da nije isplativo
Moze da ti pretekne kolko za puko prezivljavanje
A rad od jutra do mraka
Izvini Deki, ti nemas pojma o pijaci.
A ti imas,jedina nepoznanica ti je situacija u Srbiji
Znaci, treba da se ustane jako rano, da se ide na kvantas, ili da se rizikuje kao u ovom mom primeru da ti neko proda ispred pijace. Ono sto ja ne znam, a to je da li je i na kvantasu upola cene u odnosu na pijacu?
Tih 75 000 zaradis za jedno prepodne dnevno. Ustajanje rano, pecenje na suncu, stajanje na kisi, gorivo do kvantasa (podrazumeva se da imas svoj auto, jer bez toga ne vredi), jelo svaki dan....
Mislim da se itekako isplati, i da ostane znatno vise od prosecne plate u Srbiji.
Doslo je vreme kada se nema za razbacivanje, tako da dobro analiziraj trziste. Uvek moze da se zaradi na pijacama, al ne moze bilo sta da se prodaje jer narod nema para! Uvek postoje stvari koje moramo kupiti kolko god da kostaju, tako da je moj savet " Saznaj koje su to stvari i stavi ih na tezgu".