- Poruka
- 6.538
Situacija je sledeća: Žena je prošla komisiju i sada bi trebalo da prima punu platu. Kome da se obrati za onu razliku od 35 procenata koliko bi trebao da nadomesti grad.
Hvala.
Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba i muškarcima nešto dati, nije nego...
Samo ludak može da započne porodicu u ovakvoj situaciji pa mu zato treba pomoći
Sasvim je druga stvar što se od dece krije šta je funkcija tate pa po školama pišu pesme samo za mamu
To se zove manipulacija činjenicama i ispiranje mozga neupućenima sa poluistinama
A to nije humano
******* brate, treba imati muda. Budem li čekao bolja vremena, ostaću bez potomstva, a ko će onda da povrati okupirane teritorije?
i moj muz se osetio diskriminisanim za 8. mart u vrticu
ok bilo bi lepo kada bi vaspitacice organizovale i neka druzenja sa tatama. postoje druzenja sa bakama, sa bakama i dekama ali sa tatama stvarno nema nista.
i niko nista ne zna o trudnickom bolovanju u ns-u?
aha a sta ako si na bolovanju do mesec dana? posto ja imam ovakav pakleni planRaspitao sam se kod ,,mojih ljudi"i poenta je da kad prođeš lekarsku komisiju, odneseš tu potvrdu u firmu i onda računovodstvo tvoje firme prosleđuje zahtev Fondu za zdravstveno ili socijalno, nebitno, koji će snositi 65 posto, a Fond će zahtev proslediti gradskoj upravi koja plaća 35 posto. Znači tvoje je samo da odneseš potvrdu od komisije u službu računovodstva svoje firme.