Људи, ја стварно не могу веровати да су нас довели до оваквог чемера од живота. Растурили земљу, узели национални идентитет, увели геј параде, финансирају педере уместо гладну децу, увели харач на поштен народ, они раде и даље и не намеравају да смањују администрацију, порезе и намете увели, сад хоће да повећају партиципацију у здравству да ударе на болестан свет, задужили народ по банкама да не могу да изађу никад из ропства, ојачали НВО које нам уништише земљу, хоће да дају Војводини аутономију, продају нам србску земљу и све живо продадоше странцима, постали смо њихово робље, не гледају народ на косову живи-мрели свеједно им је, не гледају народ у граничним деловима, они продају куће и селе се а продају албанцима, буџет пуне преко леђа поштеног света а крцкају те исте паре на своја летовања у страним земљама, и зимовања на Копаонику, ЉУДИ МЕНИ ЈЕ ОВОГА СТВАРНО ДОСТА. ДАЈТЕ ДА СЕ УЈЕДИНИМО СВЕ ОВЕ СРБСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ И ДА СПАСЕМО СРБИЈУ!!! МИ НАРОД!!! Ко ће да спашава Србију ако не ми.
Људи, па зар не видите да се сакупила групица људи у Чешкој са Оли Реном и тамо НАМЕРНО ЗБОГ ИЗБОРА У ЦРНОЈ ГОРИ говоре о наводном новом проширењу. То су урадили данас, намерно јер су сутра избори у ЦГ. Тако су урадили и код нас пред изборе. ЗАЈЕБАЛИ СУ НАС КАО И УВЕК. Сада хоће да зајебу и нашу браћу, само да се не би ујединили са ЦГ и Републиком Србском, да Србија изгуби снагу, и да ослабе њен утицај на Балкану, јер ми смо "мали Руси" на балкану, ми смо спона Русије и Срби су им кост у грлу.
МЕНИ ЈЕ ДОСТА ОВИХ ПРЕВАРАНАТА И ЛОПУЖА КОЈИ ВАРАЈУ ПОШТЕН СВЕТ. ОТРЕЗНИМО СЕ ШТО ПРЕ И НЕДАЈТЕ ДА ВАС УСПАВЉУЈУ ЛАЖИМА.