Lexa:
anakin:
ja sam imala jako dobru drugaricu u osnovnoj...yebote, sesti razred a ona stalno neke price o napadanju i manijacima...mene ni jedan manijak nije napao u zivotu osim.....
.....ja sama kad idem, niko nista...ali nikad...u tim godinama...
sad ja nemam pojma jesam bila mnogo ruzno dete ili sam samo bila dete pa i nisam bila mamac za manijake...
.....ali stagod, nista nije razlog za napadanje...ta deca nisu kriva
sto im se hormoni probude mnogo rano...
ali ovo dete sto je postavilo temu...bas na svakom koraku...pa jos devojcice...kako ti to izgledas, odaj nam tajnu...
OK OK, ja ti se izvinjavam, biće da sam glupa pa sam ovo protumačila kao mnogo ružnu
IRONIJU...
Odaj mi tajnu, ta si ovim htela da kažeš? Kako si ti ružna pa te niko nije napadao? Ja, budala, pomislila da si htela da kažeš da NEŠTO NIJE U REDU SA ONIMA KOJIMA SE TO DEŠAVA. Kao, uostalom, autorki teme. Valjda joj veruješ
verujem joj...
ali isto tako sam imala ucenicu u Beogradu (odakle sam, kad vec pitas) koja je sa 12 godina imala izlaz do 3 ujutro...
i isto tako mi je pricala o gomili manijaka koji je spopadaju...
sorry, ali dete od 12 godina na ulici u 3 ujutro ce sigurno biti mamac za manijake! dete je sa Dorcola, btw...gde visi do 3 ujutro, nemam pojma...
ne kazem da nesto nije u redu sa njom ali ako vec znamo da manijaka ima, zdrava doza paranoje nije na odmet!
ja kazem da se meni nista nije desavalo u tim godinama! a ne da se to ne desava!
a zasto mi se nije desavalo, pa rekla sam! imala sam izlaz do 9 uvece, kad god negde krenem sama, mama mi uvali psa da ga vodim sa sobom a pas je bio mnogo gadan....sad ovo nekom moze da deluje smesno, ali ocigledno da je delovalo...
kasnije, takodje...na srecu pa me ni jedan manijak nije napao...mislim, bas napao! zasto? ja priznajem da sam paranoicna!
i valjda nije poenta pljuvati ovde po ljudima koji postavljaju teme nego reci svoja iskustva i kako smanjiti opasnost od takvih situacija na minimum!
za razliku od tebe, meni nije poenta da ovde razglabam nego da dam praktican savet nekome ko je mladji od mene, ako mogu!
yebiga deco...manijaka ima pa ima...ali ima i nacina da se u takve situacije makar ne dolazi na dnevnoj bazi!
i kazes Vukov spomenik...meni tamo zivi baba...ne znam kojim si putem isla, ali ne moras bas da ides kroz cetu radnika...ja bas ako vidim gomilu radnika na jednom mestu pa necu zapucati tacno kroz njih!
a ovo dete sam pitala prosto sta radi, kako izgleda i gde se krece ako na dnevnoj bazi dozivljava neprijtnosti!
ne da je okrivim ili optuzim da laze nego da vidim u cemu je problem!
jer ako neke devojke konstantno dozivljavaju neprijatnosti a neke devojke retko daj da vidimo sta je mamac i sta ne treba raditi...
mislim da je to daleko zdravije i prakticnije nego da ti sam meni natrljavas na nos sto mene eto niko nikad nije napao...
da li ti zaista delujem kao toliki idiot koji sad ovde brani manijake?
i ja sam uvek za neko prakticno resenje problema a ne za kuknjave i prepucavanja...
i bas ako me pitas da li sam ruzna...ovde pricamo o deci...sta znaci toliko lepo dete da izaziva ovoliko neprijatne komentare na sexualnoj bazi?
ja sve to na osnovu ovoga sto ova devojcica prica...
pa da li je do lepote onda u tim godinama?
nisam sigurna...