Ismejala mi se cura u facu. (neobdarenost)

Provesti zivot u sAmoci je izbor. I to ima svojih dobrih strana, svakaKo.
Srodne duse nisu neko koga ti nebo posalje sa pecatiranom garancijom zA srecan zivot do groba.
Decku koji je postavio temu trebA ohrAbrenje, kAO u onoj emisiji sto rade, sA TLC, WhAt not to weaR, i koliko se on potrudi da
pomogne sebi, bez obzira na lose iskustvo,( isprobAvaj dok ne nadjes za sebe velicinu I KROJ po meri, i PRAVI materijal, ondA stices i sigurnost) glAvu gore i ides dalje, promisljenije i sa nadom dA ce uskoro prepoznati osobu kojoj je 12 optimalna duzina>
a sa kojom takodje ce moci podeliti i druge teme. Potrebno je da zna, da sve dok mu se dize, pred njim je zivot, koliko god da mu je.
Mene moj obozavani momak nije ozenio jer on je trazio veelike sise,(hvala mu) pa nisam nastavila zivot ogorcena, nisam isla na povecAnje grudi, niti sam plakala i zAmrzela sebe i sve druge,itekako sam upoznala
vrednog momka koji je zavoleo moje grudi,ne ispusta ih iz ruku, dok gledam drugAre koji su ozenili sise, pa posle im to nije dovoljno, vec im je i odvratno.
Ima i zenA koje su jurile Kite, pa od tih Kita nemAju nista (Kite se rasplinu na razne strane u potrazi zA divljenjem), ili imAJu bolove i trpe povrede.
ImA svega na ovoj planeti, osoba ne treba da panici, i povlaci se u sebe. Siguna sAm da ga nece zaobici i kvAlitetAn seks, i kvalitetna veza, ne obecavam da ce biti do groba, ali bice, aKo se ne povuce u sebe..vec prevazidje problem, prihvati svojih 13 , i otkrije kako tih 13 moze da rAdi za njega. kAo sto je meni vzno da ne patim od zelje zA velikim sisAmA, i propustam zivot, tako je i za
njega vazno da ne pati za vecom velicinom, treba covek da ceni to sto ima, i da nauci da sA tim raspolaze, tako nece biti ni zavidAn, ni u strAHu od konkurencije.
Ja nikako svoju vrednost ne bih ni pokusala da ovde i ovako dokazujem, samo dodajem malo optimizma u sav ovaj crni humor, koji je takodje ok, ali ne njemu ne pomaze mnogo.
I blAblA blA, bilo bi lepo i nadam se ce uskoro da nam jaVis neke lepse vesti, da si sreo ODGOVARAJUCU devojku , pa makar i ne bila srodna dusa vec samo neka koja ne trpi dugacku kitu, a to i nije
nemoguce naci, teze je da bude nekA kojA nije nAviklA na dugAcku kitu.

I male sise nisu ekvivalent maloj kiti.

Idi na povećanje penisa ako već ne možeš da se izboriš sa tim, mada svakako praviš neverovatnu dramu i preteruješ.

Ovo je tema o mom malom penisu, normalno je da ćemo ovde da dramimo o tome. Protivnik sam plastične hirurgije, nit imam para za to. Vidiš samo kako je popularna, Srbija je puna neobdarenih muškaraca koji ovo čitaju sa velikim interesovanjem, oni kao raja u Otomanskom carstvu, kao roblje u starome Rimu posmatraju i zajedno sa mnom žale svoje bedne živote.

Ne umeš da vidiš sve pozitivne strane nego gledaš samo neke negativne a pozitivnih ima puno, ali ja sam kulturan pa neću da detaljišem.

- - - - - - - - - -

Koliki ti odgovara da vidim da li imam taj broj. : ))))

Pozitivna strana je to što mi je samo jedan centimetar ispod proseka? Jupi... Ili šta je to pozitivno ovde?

Sve veće od 13 može.

Pozitivna strana je to što mi je samo jedan centimetar ispod proseka? Jupi... Ili šta je to pozitivno ovde?

Sve veće od 13 može.

Sloboda The J, sloboda, to je pozitivno,
Sloboda u pokretima, tvojim i njenim, evo recimo oralni seks. Veliki može ženi da bude smetnja a posečan ili taj jedan famozni ispod proseka uživancija prava.
i ne teraj me da budem eksplicitan dalje, promaštaj malo. Tebi fali mašta a ne centrimetaža. : ))

Sloboda The J, sloboda, to je pozitivno,
Sloboda u pokretima, tvojim i njenim, evo recimo oralni seks. Veliki može ženi da bude smetnja a posečan ili taj jedan famozni ispod proseka uživancija prava.
i ne teraj me da budem eksplicitan dalje, promaštaj malo. Tebi fali mašta a ne centrimetaža. : ))

Jedina sloboda koju moj penis može da ima jeste sloboda landaranja u vaginalnom kanalu i da ispada svaki drugi sekund jer je kratak, hahaha! Reci ona krene da mi se smeje u facu, a joj kažem "Hej, hej ti! Ne znaš šta propuštaš, sa mojom kitom možeš da imaš slobodu u pokretima." Posle te scene, ne bih mogao da zadržim ozbiqan izraz lica, ili bih pukao od smeha ili bih proplakao. Pa mislim da bi se tada zacenula i ona i ugušila od smejanja.

- - - - - - - - - -

Drkkaj na Cam - da poraste ;)

Što je poraslo, poraslo je. I zašto bi to iko radio pred kamerom? Nisam egzibicionista.

Jedina sloboda koju moj penis može da ima jeste sloboda landaranja u vaginalnom kanalu i da ispada svaki drugi sekund jer je kratak, hahaha! Reci ona krene da mi se smeje u facu, a joj kažem "Hej, hej ti! Ne znaš šta propuštaš, sa mojom kitom možeš da imaš slobodu u pokretima." Posle te scene, ne bih mogao da zadržim ozbiqan izraz lica, ili bih pukao od smeha ili bih proplakao. Pa mislim da bi se tada zacenula i ona i ugušila od smejanja.

hej, zamisli da je bila oblutak, pa zguza :))))
ti se znojis, jepes kao lud i pomahnitao, skrguces zubima, kolutas ocima
a nisi ni usao u famozni 'vaginalni kanal' :(

Ako sve to nabrojano kažem, bio bih patološki lažov.

- - - - - - - - - -

Šta na primer ako sam i ćosav?

Heh, ima onaj vic.
Direktor i sekretarica počeli se seksati , kad će sekretarica:
-Direktore, je l' uš'o?
-Jeste!
-Jaoj, koliki je!

Dakle, ako si ćosav, nađi neku Demokratsko Napredno Liberalnu stranku koja će te smestiti na direktorsko mesto. Predispozicije imaš., demagog si na 18 strana. Onda nađi dobru sekretaricu, koja ima sve atribute koji su ti potrebni, i dobro govori engleski, nemački i španski, a nakon toga kad ti sve želje budu ispunjene, seti se i nas sa foruma, zaposli nas kao eksterne konsultante sa sitnom platom od oko 100.000,00 dinara i svi srećni i zadovoljni.

Poslednja izmena:

Back