Islamski fanatik Helez provocira Srbe

Sve. Republika Srpska nema pravo na otcepljenje.
Nije imala ni SR BiH, pa smo tu gde jesmo.

Republika Srpska će svakako biti potpuno odvojena od BiH, trenutno je na 80% odvojenosti pošto još uvek ima nekih pozicija koje se odlučuju na zajedničkom nivou. Svakako od svih "autonomnih" oblasti u Evropi ima najveći stepen državnosti.

Nije opstala mnogo jača država, neće opstati ni protektorat. Kome se ne sviđa uvek se može preseliti u Bošnjakistan.

Nije imala ni SR BiH, pa smo tu gde jesmo.

Republika Srpska će svakako biti potpuno odvojena od BiH, trenutno je na 80% odvojenosti pošto još uvek ima nekih pozicija koje se odlučuju na zajedničkom nivou. Svakako od svih "autonomnih" oblasti u Evropi ima najveći stepen državnosti.

Nije opstala mnogo jača država, neće opstati ni protektorat. Kome se ne sviđa uvek se može preseliti u Bošnjakistan.
Kome se ne sviđa uvek se može preseliti u Bošnjakistan.
:tick:

al je prdeknuo svaki pokusaj deblokade zar ne ? pa i onaj silni krajem juna 1995 kada ste sa 47000 vojnika krneuli na nas 12 000. i tad ste prdeknuli i silnu najavljivanju deblokadu alijaje licno preko tv objavio neuspesnom .

e onda se morao umesati nato jer ste vi nesposobni.
na tom poslednjem pokusaju deblokade hrvatski dnevni listovi su vas imsejali kako niste uspeli da zadrzite ni tri sela koja ste u prvim naletima uspeli zauzeti na pocetku deblokade....
Zato i imamo prijatelje, NATO :heart:
Gdje su Dodi muda da počne sa tim razdruživanjem? :D samo vas laže, ko mahniti se. Pa ne bio on sebi i sinu otvarao markete na 4 sprata po Sarajevu da planira ono šta vama servira, ovce jedne.

Američki ambasdor u Sarajevu upadljivo je nezadovoljan.Očajan takoreći. Nacionalizam,separatizam,Dodik ovo ono... Ali u najbranju svega negativnog ambasador je spomenuo i godišnje iseljevanje 50 000 jedinki iz BiH mahom mladih kako kaže.,
Sigurno među tih 50 000 koliko se svake godine iseli iz BiH ima pripadnika sva tri naroda ali meni moja "intuicija" kaže da nezadovoljstvo pa i očaj Njegove ekselencije ambasadora leži upravo u po Njegovu ekselenciju neželjenoj i nepovoljnoj etničkoj strukturi iseljenih.
Srećan im put i berićetno zavođenje šerijata po EU, nek malo Evropa uživa u njihovom društvu, nama je dovoljno.

Gdje su Dodi muda da počne sa tim razdruživanjem? :D samo vas laže, ko mahniti se. Pa ne bio on sebi i sinu otvarao markete na 4 sprata po Sarajevu da planira ono šta vama servira, ovce jedne.
Zapamti na kojoj si Direktorko. A ni novembar nije daleko, a Bajden se fino drži, poživeće njega Bog još 50 godina, da vaši Klintonovi Demokrate izgube još koje izbore. :kafa:

Smesan si

Uništili biste vi i Nato banda srpsku odavno (to je vama muslimanima cilj od prvog dana dejtona) ali ne može.

Jer tu je RUSIJA

Otuda i hajka islamistička na ruse i rat u Ukrajini.

To vas zulja. Jer rujo udario VETO u SB U ns rezoluciju. A tad bi bila obavezujuća za sve članice...

Dodo ide u Moskvu po instrukciji redovno. Vidis i sam.

I to te zulja.

Ne brini ti za srpsku. Ona je neuništiva. Jadna ti je ta pederacija i Bosna gde vas muslimane niko ne podnosi. Ni hrvati ni Srbi.

Poslednja izmena:
da rusija moze da im.vam garantuje da ce da ih/vas prizna i podrzi i brani, ili makar naoruza, pa otcepili bi se vec koliko juce, ali je problem sto ne moze

pa ja bih najvise voleo da vi mozete da napusite onog smita, ali je problem sto ne mozete... i ja bih ga pedalirao, plus bih svasta sasuo briselu u lice, samo bi se pusili, ali bih prvo gledao da budem sa rusijom kao belorusija, da imam cime da ih drzim na nisanu da im ne padne na pamet repriza

Back